Προς το περιεχόμενο

Φιαλίδια PET

apd453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζεται αν στην Ελλάδα υπάρχει εργοστάσιο που να κατασκευάζει φιαλίδια πλαστικα διάφανα από pet σαν αυτά εδώ? Στο περίπου τουλάχιστον.

Το έχω ψάξει πολύ αλλά δεν βρίσκω. Έχει κάποια εργοστάσια αλλά δεν φτιάχνουν τον συγκεκριμένο τύπο και άλλα που φτιάχνουν δεν έχουν τα μεγέθη για τα οποία ενδιαφέρομαι (100ml, 250ml, 500ml, 1000ml). Όλοι μου λένε πως αν θέλω να μου βγάλουν πρέπει να τους φτιάξω καλούπι αλλά οι ποσότητες για τις οποίες ενδιαφέρομαι κάτι τέτοιο το κάνουν ασύμφορο. Από το εξωτερικό επίσης δεν συμφέρει λόγο κόστους (μεγάλος όγκος).

Το θέλω για χημικά (είναι ποιο ανθεκτικό από pvc) και όχι για τρόφιμα.

Δημοσ.

Δεν είναι λύση ακριβώς αλλά αν έχεις κανένα γνωστό ή καμία άκρη, είχε πάρει το μάτι μου τέτοια μπουκαλάκια σε εργοστάσια εμφιάλωσης αναψυκτικών/νερού.

Δημοσ.
Δεν είναι λύση ακριβώς αλλά αν έχεις κανένα γνωστό ή καμία άκρη, είχε πάρει το μάτι μου τέτοια μπουκαλάκια σε εργοστάσια εμφιάλωσης αναψυκτικών/νερού.

Τα έχω δει και εγώ. Επειδή θα συσκευαστούν χημικά δεν είναι και πολύ όμορφο ένα μπουκάλι νερού. Δεν είναι μουράτο και δεν νομίζω να πουλήσει. Σκέψου πχ να αγοράζεις σαμπουάν σε μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού. Στο εξωτερικό έχω βρει άπειρα που θα μπορούσαν να μου κάνουν τι δουλειά μου. Στην Ελλάδα βρίσκω μόνο για νερά, αναψυκτικά, τρόφιμα (μέλια κτλ). Όσα βρήκα για χημικά ήταν πανάκριβα γιατί ήταν εισαγωγής.

Τα χημικά εισαγωγής, τα φιαλίδια εισαγωγής και μετά θέλει ο Έλληνας να αγοράζει φτηνά.

Τι περιμένεις να μου πεις? Το παράξενο θα ήταν να έβρισκα.

Θυμήθηκα τον άλλο που ήθελε και λίστα με Ελληνικά εργοστάσια ηλεκτρικών συσκευών :lol::lol::lol:

Δημοσ.

XD Όχι ρε δεν εννοούσα τα εναμισάλιτρα/μισάλιτρα PET του νερού, εννοούσα τα φιαλίδια που έχουν στα εργοστάσια σε ντάνες και είναι ένα βήμα πριν μπουν στο καλούπι. Είναι μικρά σαν αυτά που μου έδειξες (δεν θυμάμαι πόσα ml ακριβώς) και ντάξει άσχημα δεν τα λες ίσα ίσα ήταν αρκετά μουράτα.

Παρεπιπτόντως νόμιζα ότι τα ήθελες για δική σου χρήση, αν τα θέλεις για να τα βγάλεις στην αγορά μάλλον δεν σου κάνουν και πάλι πρέπει να ψαχτείς αλλού. Ρώτα και σε κανα φαρμακείο/χημείο ίσως ξέρουν.

Δημοσ.
XD Όχι ρε δεν εννοούσα τα εναμισάλιτρα/μισάλιτρα PET του νερού, εννοούσα τα φιαλίδια που έχουν στα εργοστάσια σε ντάνες και είναι ένα βήμα πριν μπουν στο καλούπι. Είναι μικρά σαν αυτά που μου έδειξες (δεν θυμάμαι πόσα ml ακριβώς) και ντάξει άσχημα δεν τα λες ίσα ίσα ήταν αρκετά μουράτα.

Αυτά που λες είναι τα προπλάσματα πριν μπουν στην μηχανή που θα τα φουσκώσει. Έχει μερικές εταιρίες που παράγουν προπλάσματα στην Ελλάδα. Τα περισσότερα από όσο γνωρίζω τα εισάγουμε από Βουλγαρία. Το θέμα είναι ότι θες καλούπι για το σχήμα που θέλεις να του δώσεις.

Παρεπιπτόντως νόμιζα ότι τα ήθελες για δική σου χρήση, αν τα θέλεις για να τα βγάλεις στην αγορά μάλλον δεν σου κάνουν και πάλι πρέπει να ψαχτείς αλλού. Ρώτα και σε κανα φαρμακείο/χημείο ίσως ξέρουν.

Έχω ρωτήσει. Σε αποθήκες φαρμακευτικών υλικών έχουν τα καφετιά που δεν φαίνεται το υλικό μέσα και είναι γυάλινα. Επίσης έχουν κάτι άλλα εισαγωγής που είναι πανάκριβα γιατί αποστειρώνονται και ιστορίες. Νομίζω (δεν το κόβω κιόλας) ότι δεν έχει στην Ελλάδα εργοστάσια για γυάλινα φιαλίδια (δεν ξέρω μόνο αν έχει η 3Ε). Έχει δεν έχει πάντως εισαγωγή κυρίως από Βουλγαρία είναι τα περισσότερα.

Δημοσ.

Ναι τα προπλάσματα μάλλον έλεγα και μου είχαν φανεί οκ για προσωπική χρήση. Φαντάζομαι ότι έχεις μπει κι εδώ έτσι?

Τι να πω δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεις φιαλίδια στην Ελλάδα, καλή επιτυχία.

Δημοσ.

θα παρεις ενα σαμπουαν ή οτι αλλο εχεις βρει σε σουπερμαρκετ που σου κανει και πανω θα εχει τηλ. για εξτρα ινφο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...