Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aναφερθηκε μερικες σελιδες πριν και απο περιεργια εκατσα και την ειδα.Αρρωστη και αθλια θα συμπληρωσω.

αθλια απο πια αποψη..?σκεφτομαι να το δω γι αυτο.:Pδεν αξιζει?

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
αθλια απο πια αποψη..?σκεφτομαι να το δω γι αυτο.:Pδεν αξιζει?

Περα απο την αηδια της υποθεσης,δεν εχει τιποτα αλλο να δειξει.Ενα θριλερ της σειρας,χωρις κατι το ιδιαιτερο να σε κρατησει ή να σε φοβησει.Προτεινω να δεις καποια αλλη που προτεινεται στο τοπικ και αυτη να την πας στο ff,απλα για να δεις τι παιζει.

Δημοσ.
The Human Centipede. Άρρωστη μέχρι αηδίας. Κυριολεκτικά.

το περασα χτες στα γρηγορα.πιστευω ειναι οτι πιο αθλιο και σιχαμερο εχω δει ποτε στη ζωη μου.και γενικα μαρεσουν οι καφριλες...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει αναφερθεί, Naked Blood. :eek: (Ιάπωνας επιστήμονας ανακαλύπτει χημικό που μετατρέπει τον πόνο σε ηδονή......)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει αναφερθεί, Naked Blood. :eek: (Ιάπωνας επιστήμονας ανακαλύπτει χημικό που μετατρέπει τον πόνο σε ηδονή......)

Δημοσ.

Ατάκα απο The Human Centipede: "I have to shit, i'm so sorry". Για όσους κατάλαβαν... Μιλάμε η υπέρτατη μπούρδα. Τώρα αρχίζω το Cannibal Holocaust.

Δημοσ.

Ατάκα απο The Human Centipede: "I have to shit, i'm so sorry". Για όσους κατάλαβαν... Μιλάμε η υπέρτατη μπούρδα. Τώρα αρχίζω το Cannibal Holocaust.

Δημοσ.

Ξέχασες το "Feeeeed Her!".

Δημοσ.

Δημοσ.

"Swallow it" και διάφορα τέτοια. Περίμενα περισσότερο gore, και λιγότερη μπούρδα. Τεσπα άυριο θα δω το C. Holocaust, ελπίζω να είναι κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

"Swallow it" και διάφορα τέτοια. Περίμενα περισσότερο gore, και λιγότερη μπούρδα. Τεσπα άυριο θα δω το C. Holocaust, ελπίζω να είναι κάτι καλύτερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...