Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

@Sellers

Δεν μιλαμε για ταινια παντως.Real stuff,snuff πεστο οπως θες..Υπαρχουν πολλοι τρελοι εκει εξω.

Δημοσ.
Να σημειώσω ότι ΔΕΝ είναι "άρρωστη" ταινία γιατί είναι αληθινή.

Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία.Αυτή είναι επίσης αληθινή ιστορία. Αυτή το ίδιο. Άρρωστες δεν είναι μόνο οι βίαια ξεριζωμένες μήτρες από χοντρές σλοβάκες σερβιρισμένες πάνω σε σάπια πτώματα μέσα σε κάποιο κοτέτσι, μπορούν να είναι άρρωστα και άλλα πράγματα.

Και τώρα που είπα κοτέτσι, pink flamingos. Άνετα ο λόγος που σταμάτησα να τρώω αυγά.

Δημοσ.

Είδαμε χθές το cannibal ολόκληρο επιτέλους. Αρκετά βαρετό το βρήκα. Κανένα thrill.

Τώρα είδα τα πόστ σας και τσέκαρα το βίντεο με τους ουκρανούς. Δεν ήξερα οτι είναι τόσο ελαστικό το δέρμα. Μάθαμε και κάτι σήμερα..

Δημοσ.
Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία.Αυτή είναι επίσης αληθινή ιστορία. Αυτή το ίδιο. Άρρωστες δεν είναι μόνο οι βίαια ξεριζωμένες μήτρες από χοντρές σλοβάκες σερβιρισμένες πάνω σε σάπια πτώματα μέσα σε κάποιο κοτέτσι, μπορούν να είναι άρρωστα και άλλα πράγματα.

Και τώρα που είπα κοτέτσι, pink flamingos. Άνετα ο λόγος που σταμάτησα να τρώω αυγά.

Τα εισαγωγικά μάλλον δεν τα πιασες, ε; ;)

Δημοσ.
Είδαμε χθές το cannibal ολόκληρο επιτέλους. Αρκετά βαρετό το βρήκα. Κανένα thrill.

Τώρα είδα τα πόστ σας και τσέκαρα το βίντεο με τους ουκρανούς. Δεν ήξερα οτι είναι τόσο ελαστικό το δέρμα. Μάθαμε και κάτι σήμερα..

Aυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν τρεχει αιμα απο την κοιλια που τον τρυπαει..

Δημοσ.
Aυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν τρεχει αιμα απο την κοιλια που τον τρυπαει..

Με τόση απώλεια αίματος που είχε απο την αρχή, δεν ξέρω... Ίσως να παίζει κάτι με το λίπος σε εκείνο το σημείο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω δει την ταινία, αλλά όταν κάποιος είναι νεκρός (δεν ξέρω αν είναι στη συγκεκριμένη σκηνή, όπως είπα δεν έχω δει την ταινία), το αίμα δεν τρέχει γιατί η καρδιά δε χτυπάει και δεν υπάρχει πίεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...