ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σορυ ειχα την εντυπωση οτι το εκανες google και το βρηκες (οπως και εγω).
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τώρα μίλησες σωστά. 27 δευτερόλεπτα. Καλά είμαι? Φαγωμένος όμως. Μόλις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 @Sellers Δεν μιλαμε για ταινια παντως.Real stuff,snuff πεστο οπως θες..Υπαρχουν πολλοι τρελοι εκει εξω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Με αρρωστησες γαμω το κερατο σου. Τι μου το εδειξες αυτο το πραγμα? :lol:
Garnele Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Να σημειώσω ότι ΔΕΝ είναι "άρρωστη" ταινία γιατί είναι αληθινή. Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία.Αυτή είναι επίσης αληθινή ιστορία. Αυτή το ίδιο. Άρρωστες δεν είναι μόνο οι βίαια ξεριζωμένες μήτρες από χοντρές σλοβάκες σερβιρισμένες πάνω σε σάπια πτώματα μέσα σε κάποιο κοτέτσι, μπορούν να είναι άρρωστα και άλλα πράγματα. Και τώρα που είπα κοτέτσι, pink flamingos. Άνετα ο λόγος που σταμάτησα να τρώω αυγά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Σορυ ειχα την εντυπωση οτι το εκανες google και το βρηκες (οπως και εγω). μπορεις να δωσεις λινκ?
bluesattack Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θυμηθηκα και μια ταινια , απο ενα ενδιαφερον θεμα που ειχε ανοιχτει.. http://www.imdb.com/title/tt0093170/ Δεν την εχω δει ακομα , αλλα οταν η πραγματικη ιστορια ειναι τοσο φρικιαστικη..
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Είδαμε χθές το cannibal ολόκληρο επιτέλους. Αρκετά βαρετό το βρήκα. Κανένα thrill. Τώρα είδα τα πόστ σας και τσέκαρα το βίντεο με τους ουκρανούς. Δεν ήξερα οτι είναι τόσο ελαστικό το δέρμα. Μάθαμε και κάτι σήμερα..
yannis27gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία.Αυτή είναι επίσης αληθινή ιστορία. Αυτή το ίδιο. Άρρωστες δεν είναι μόνο οι βίαια ξεριζωμένες μήτρες από χοντρές σλοβάκες σερβιρισμένες πάνω σε σάπια πτώματα μέσα σε κάποιο κοτέτσι, μπορούν να είναι άρρωστα και άλλα πράγματα. Και τώρα που είπα κοτέτσι, pink flamingos. Άνετα ο λόγος που σταμάτησα να τρώω αυγά. Τα εισαγωγικά μάλλον δεν τα πιασες, ε;
Alchemist` Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 EDIT: το πάω στο thread "worst movie ever" καλύτερα
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Είδαμε χθές το cannibal ολόκληρο επιτέλους. Αρκετά βαρετό το βρήκα. Κανένα thrill.Τώρα είδα τα πόστ σας και τσέκαρα το βίντεο με τους ουκρανούς. Δεν ήξερα οτι είναι τόσο ελαστικό το δέρμα. Μάθαμε και κάτι σήμερα.. Aυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν τρεχει αιμα απο την κοιλια που τον τρυπαει..
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Aυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν τρεχει αιμα απο την κοιλια που τον τρυπαει.. Με τόση απώλεια αίματος που είχε απο την αρχή, δεν ξέρω... Ίσως να παίζει κάτι με το λίπος σε εκείνο το σημείο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν έχω δει την ταινία, αλλά όταν κάποιος είναι νεκρός (δεν ξέρω αν είναι στη συγκεκριμένη σκηνή, όπως είπα δεν έχω δει την ταινία), το αίμα δεν τρέχει γιατί η καρδιά δε χτυπάει και δεν υπάρχει πίεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.