Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Επίσης παρακολουθώντας μία ταινία, έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ένα απροσπέλαστο δίχτυ ασφαλείας που δεν σε αφήνει να φρικάρεις επειδή σου θυμίζει πως είναι ταινία, δε πα να είναι βασισμένη όπου. Ακριβώς. Οπότε τι άρρωστο και ακραίο λέμε; Σε σχέση με το Χόλιγουντ και το Κεφαλάρι;
Getta Robo Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Begotten. Καλες δυναμεις σε οσους προσπαθησουν να το δουν.
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Η πιο αρρωστη ταινια που εχω δει ειναι σιγουρα η πρωτη ιστορια απο την ταινια 3 Extremes 1. πω πω τι μου θυμισες... εκεινο το serbian movie τελικα ρε παιδια...?
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ακριβώς. Οπότε τι άρρωστο και ακραίο λέμε; Σε σχέση με το Χόλιγουντ και το Κεφαλάρι; Ε, μιλώντας για ταινίες αυτό δε λέμε; Αλλιώς να λέγαμε το thread "Τα πιο δάχτυλοστολαρρυγγι gore βίντεο του διαδικτύου" ξέρωγω..
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλά, τότε η πιο extreme και άρρωστη ταινία που έχω δει ήταν η "Λίζα και όλοι οι άλλοι".
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα πάντως, χίλιες φορές να βλέπω καννίβαλους να τρώνε χθεσινό Ευρωπαίο, παρά να την ξαναδώ.
dark Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Από μικρός έβλεπα τέτοιες ταινίες Τώρα αναρωτιέμαι αν κάνουμε καλά να τις βλέπουμε και τι μας προσφέρουν (Είναι ένα είδος μαζοχισμού.....?)
tzinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 καννίβαλους να τρώνε χθεσινό Ευρωπαίο χαχααχαα. σε λιγο και κατεψυγμενοι ευρωπαιοι
Garnele Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Υπάρχει. Δε θυμάμαι τίτλο, αλλά έβαζαν τα τεμαχισμένα ευρωπαϊκά μέλη ζγκατάψυξ για να τα φάνε μετά.
Garnele Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ναι, ήταν ένα ευρωπαϊκό β διαλογής σκουπίδι.. Πραγματικά σκουπίδι, σκέψου ότι δε θυμάμαι καν τίτλο. Αυτή που λες δεν την έχω δει, λέει τίποτα;
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω, ούτε εγώ την έχω δει. Ο τύπος στον οποίο βασίζεται ήταν μεγάλη μούρη αλλά δεν ξέρω αν η ταινία τον δικαιώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.