Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγα την αρρωστημένη ρέι, πορνό που ξεκινά με υποσχόμενη υπόθεση, και καταλήγει σκέτο πορνό, που δε μπορείς να το δεις ούτε με αυτό το mood από τότε που αυτοκτόνησε η Karen Lancaume.

Κάνα - δυο κάφρικες στιγμές και τίποτα παραπάνω.

Συμφωνώ. Είχε γίνει πολύς θόρυβος για το τίποτα...

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσο μισανθρωπος και να'μαι δεν μπορω να βλεπω τετοιες ταινιες. Ειρωνια?

Γενικά υπάρχει κάτι "περίεργο" στο να βλέπεις πράματα να γίνονται στραβά.

Ξέρω ανθρώπους που μπορούν να βλέπουν εγχειρήσεις και να τρώνε λουκανικόπιτα ταυτόχρονα αλλά αν δουν κομμένο δάχτυλο από πόρτα λιποθυμάνε.

Δημοσ.
Σιγα την αρρωστημένη ρέι, πορνό που ξεκινά με υποσχόμενη υπόθεση, και καταλήγει σκέτο πορνό, που δε μπορείς να το δεις ούτε με αυτό το mood από τότε που αυτοκτόνησε η Karen Lancaume.

Κάνα - δυο κάφρικες στιγμές και τίποτα παραπάνω.

waste of time.

Με αυτα τα λιγα ως τωρα που ειδα εδω μεσα και εγω αυτο καταλαβα. Το επομενο σταδιο δηλαδη θα ειναι κανενα πραγματικο snuff film.

Δημοσ.
Με αυτα τα λιγα ως τωρα που ειδα εδω μεσα και εγω αυτο καταλαβα. Το επομενο σταδιο δηλαδη θα ειναι κανενα πραγματικο snuff film.

Α, να σόκιν ταινία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs#Murder_videos_and_photographs

One full video was leaked to the Internet, showing the murder of 48-year-old Sergei Yatzenko. He is seen laying on his back in a wooded area, and is struck repeatedly in the face with a hammer held inside a plastic bag. One of the attackers pokes out Yatzenko's eyes, and stabs him in the abdomen with a screwdriver. Yatzenko is then struck with the hammer in order to ensure that he is dead. The attack lasts over four minutes, during which the victim lapses in and out of consciousness. One of the murderers can be seen smiling towards the camera during the video.[39] The murderers walk back to their car, showing that the crime took place only a few feet away from the side of a road, next to their parked car. They discuss the murder calmly, expressing mild surprise that the victim was still breathing after a screwdriver was plunged into his exposed brain.
Δημοσ.

Άνετα βάζουμε και το Wolf Creek...Το οποίο βασίστηκε στους 2 Αυστραλούς δολοφόνους, Bradley John Murdoch και Ivan Milat.

Δημοσ.

Και αληθινα υπαρχουν. Ας πουμε, αυτο με τους Ουκρανους ειναι απο τις πιο τραυματικες εμπειρεις μου.

Edit: Α γεια σου Διαολε.

Δημοσ.

Δε μπορώ να πω πως κέρδισα κάτι όταν την είδα, αλλά οκ, αυτά τα αντέχω.

Καφρίλες με ζώα είναι που χωνεύω δυσκολότερα.

Δημοσ.

E, αλτ όμως, μιλάμε για ταινίες ε.

Πραγματικά σκηνικά τραβηγμένα με βίντεο δεν είναι ταινίες ούτε έχουν κάτι να πουν σε οποιοδήποτε υγιές μυαλό και στομάχι.

Δημοσ.
E, αλτ όμως, μιλάμε για ταινίες ε.

Πραγματικά σκηνικά τραβηγμένα με βίντεο δεν είναι ταινίες ούτε έχουν κάτι να πουν σε οποιοδήποτε υγιές μυαλό και στομάχι.

Ενώ ας πούμε το Cannibal Holocaust είναι μια συμβολική προσέγγιση στις επιρροές της Δυτικής αποικιοκρατίας σε ιθαγενείς κουλτούρες.

Δημοσ.
Γιατι αυτο με τους Ουκρανους δεν μπορουμε να το σχολιασουμε σκηνοθετικα ρε παιδι μου? :P

Δε ξέρω και δε θέλω να μάθω! :)

Ενώ ας πούμε το Cannibal Holocaust είναι μια συμβολική προσέγγιση στις επιρροές της Δυτικής αποικιοκρατίας σε ιθαγενείς κουλτούρες.

Δε το έχω δει, ούτε λέω πως όλες οι ταινίες έχουν να προσφέρουν κάτι, ξέρω όμως πως τα συγκεκριμένα βίντεο δεν έχουν, σε εμένα τουλάχιστον.

Επίσης παρακολουθώντας μία ταινία, έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ένα απροσπέλαστο δίχτυ ασφαλείας που δεν σε αφήνει να φρικάρεις επειδή σου θυμίζει πως είναι ταινία, δε πα να είναι βασισμένη όπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...