fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Πιστευω οτι το Cannibal Holocaust κραταει με ανεση τα σκηπτρα. Επισης αυτο το ντοκυμαντερ ειναι ψυχολογικη, ψυχικη και συναισθηματικη κολαση για οσους εχουν το θαρρος να το δουν: Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father Βασικα προκειται για την μοναδικη ταινια-ντοκυμαντερ που μονο η θεαση της αποτελει τραυματικη εμπειρια.Εδω λοιπον: http://www.imdb.com/title/tt1152758/
GeorgeVls Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Η πιο αρρωστη ταινια που εχω δει ειναι σιγουρα η πρωτη ιστορια απο την ταινια 3 Extremes 1.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Να προσθέσω σε όσες αναφέρθηκαν το Texas Chainsaw Massacre (το original, όχι το remake), που όταν το είδα ήμουν πολύ σίγουρος ότι ο τύπος που το γύρισε ήταν τρελός. Και είχα δίκιο.
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν το είδα όλο ακόμα, αλλα αν κρίνω απο το trailer αξίζει μια θέση στην καρδιά μας μάλλον
Garnele Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν το είδα όλο ακόμα, αλλα αν κρίνω απο το trailer αξίζει μια θέση στην καρδιά μας μάλλον Η φάση είναι "Φιλάκι;". Καλό φαίνεται πάντως. Επίσης από καινούρια, σαν ιδέα τουλάχιστον -μιας που δεν το είδα ακόμη, καλή αρρωστίλα είναι κι αυτό που ανέβασε η otherside τις προάλλες, με τον Γερμανό επιστήμονα που φτιάχνει ενιαίο γαστρικό σωλήνα σε 3 άτομα. Να και το τρέηλερ.
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Κάποιο απ' όλα αυτά που αναφέρατε, έχει έστω ως βάση αληθινή ιστορία ή μιλάμε για φλωροφαντασιώσεις;
Francisco Goya Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Η πιο ακραία ταινία (με ουσιαστικό τρόπο, όχι επειδή απεικονίζει ματωμένα κρέατα) είναι για μένα το "Salo" του Pasolini.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Κάποιο απ' όλα αυτά που αναφέρατε, έχει έστω ως βάση αληθινή ιστορία ή μιλάμε για φλωροφαντασιώσεις; Τι σου εχω, τι σου εχω? http://www.imdb.com/title/tt0249380/
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Η πιο ακραία ταινία (με ουσιαστικό τρόπο, όχι επειδή απεικονίζει ματωμένα κρέατα) είναι για μένα το "Salo" του Pasolini. Καλά και το salo με την κοπρολαγνεία και τα καμμένα πέη δε πάει πίσω από εικόνες. Απλά συνδυάζει και ψυχολογική φθορά.
Garnele Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ε με κανιβαλισμό υπάρχουν κάμποσες αληθινές ιστορίες, από τρου στη ζούγκλα όπως το Cannibal Holocaust, μέχρι το (γαμάτο) Trouble every day που καταπιάνεται με δυτικοευρωπαίους φετιχιστές και "σ' αγαπώ τόσο πολύ που θέλω να σε φάω". Το δεύτερο δεν είναι ακριβώς άρρωστη ταινία, δυο σκηνές έχει άρρωστες μόνο, γι' αυτό και δεν το ανέφερα εξ αρχής.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Eμενα παντως το baise moi ειναι η ποιο extreme ταινια που εχω δει και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι "πισω" και ο "λακος" παιζει να ειναι αρκετα ποιο βαθυς σε οτι αφορα το συγκεκριμενο θεμα.
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τι σου εχω, τι σου εχω? http://www.imdb.com/title/tt0249380/ Σιγα την αρρωστημένη ρέι, πορνό που ξεκινά με υποσχόμενη υπόθεση, και καταλήγει σκέτο πορνό, που δε μπορείς να το δεις ούτε με αυτό το mood από τότε που αυτοκτόνησε η Karen Lancaume. Κάνα - δυο κάφρικες στιγμές και τίποτα παραπάνω. waste of time.
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μάλλον, απ' την περιγραφή κατάλαβα απλώς πως έχει αποστειρωμένο ξέσκισμα και πυροβολίδια. Καντε ταινία τον Gilles De Rais λέμε.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Οσο μισανθρωπος και να'μαι δεν μπορω να βλεπω τετοιες ταινιες. Ειρωνια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.