Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω οτι το Cannibal Holocaust κραταει με ανεση τα σκηπτρα.

Επισης αυτο το ντοκυμαντερ ειναι ψυχολογικη, ψυχικη και συναισθηματικη κολαση για οσους εχουν το θαρρος να το δουν: Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father

Βασικα προκειται για την μοναδικη ταινια-ντοκυμαντερ που μονο η θεαση της αποτελει τραυματικη εμπειρια.Εδω λοιπον: http://www.imdb.com/title/tt1152758/

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να προσθέσω σε όσες αναφέρθηκαν το Texas Chainsaw Massacre (το original, όχι το remake), που όταν το είδα ήμουν πολύ σίγουρος ότι ο τύπος που το γύρισε ήταν τρελός. Και είχα δίκιο.

Δημοσ.
Δεν το είδα όλο ακόμα, αλλα αν κρίνω απο το trailer αξίζει μια θέση στην καρδιά μας μάλλον

Η φάση είναι "Φιλάκι;". Καλό φαίνεται πάντως.

Επίσης από καινούρια, σαν ιδέα τουλάχιστον -μιας που δεν το είδα ακόμη, καλή αρρωστίλα είναι κι αυτό που ανέβασε η otherside τις προάλλες, με τον Γερμανό επιστήμονα που φτιάχνει ενιαίο γαστρικό σωλήνα σε 3 άτομα.

Να και το τρέηλερ.

Δημοσ.

Κάποιο απ' όλα αυτά που αναφέρατε, έχει έστω ως βάση αληθινή ιστορία ή μιλάμε για φλωροφαντασιώσεις;

Δημοσ.
Η πιο ακραία ταινία (με ουσιαστικό τρόπο, όχι επειδή απεικονίζει ματωμένα κρέατα) είναι για μένα το "Salo" του Pasolini.

Καλά και το salo με την κοπρολαγνεία και τα καμμένα πέη δε πάει πίσω από εικόνες.

Απλά συνδυάζει και ψυχολογική φθορά.

Δημοσ.

Ε με κανιβαλισμό υπάρχουν κάμποσες αληθινές ιστορίες, από τρου στη ζούγκλα όπως το Cannibal Holocaust, μέχρι το (γαμάτο) Trouble every day που καταπιάνεται με δυτικοευρωπαίους φετιχιστές και "σ' αγαπώ τόσο πολύ που θέλω να σε φάω". Το δεύτερο δεν είναι ακριβώς άρρωστη ταινία, δυο σκηνές έχει άρρωστες μόνο, γι' αυτό και δεν το ανέφερα εξ αρχής.

Δημοσ.

Eμενα παντως το baise moi ειναι η ποιο extreme ταινια που εχω δει και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι "πισω" και ο "λακος" παιζει να ειναι αρκετα ποιο βαθυς σε οτι αφορα το συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.
Τι σου εχω, τι σου εχω?

http://www.imdb.com/title/tt0249380/

Σιγα την αρρωστημένη ρέι, πορνό που ξεκινά με υποσχόμενη υπόθεση, και καταλήγει σκέτο πορνό, που δε μπορείς να το δεις ούτε με αυτό το mood από τότε που αυτοκτόνησε η Karen Lancaume.

Κάνα - δυο κάφρικες στιγμές και τίποτα παραπάνω.

waste of time.

Δημοσ.

Μάλλον, απ' την περιγραφή κατάλαβα απλώς πως έχει αποστειρωμένο ξέσκισμα και πυροβολίδια.

Καντε ταινία τον Gilles De Rais λέμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...