Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στα γραπτά του Ντε Σαντ. Νταξ είδα το ΣΑΛΟ, λέω οκ, κάτι θέλει/έχει να μας πει. Μετά διάβασα την φιλοσοφία στο μπουντουάρ, μια απο τα ίδια. Ανωμαλία περιγραφικότατη, επανάληψη σε κάποια σημεία, πολύ κακό για το τίποτα κατα την γνώμη μου. Απλά κάτι να είναι προκλητικό και μετά μαζεύει κατευθείαν κόσμο. Αυτά, και σόρρυ για το οφ-τοπικ.

Ο Σαντ ειναι για μενα ισως ο πιο ανατρεπτικος φιλοσοφος ολων των εποχων (και ο Νιτσε πολυ καλα τα παει), θεωρω οτι εχει κατακτησει τις πιο μεγαλες, ρεαλιστικες, κυνικες, βαθιες αληθειες που αφορουν οχι μονο την ανθρωποτητα αλλα και γενικως την υπαρξη, το συμπαν, τη φυση. Το να διαφωνεις ειναι απολυτα φυσικο, αν ομως δε βρισκεις καποιο "νοημα", εστω στις θεωριες της φιλοσοφιας στο μπουντουαρ, μου φαινεται πως απλως επικεντρωθηκες στο "προκλητικο" της πορνογραφιας (μισω επισημα πλεον τη λεξη προκλητικο, το ρημα προκαλει και τα λοιπα) και δεν εδωσες βαση σε αυτα που θελει και εχει να πει, τα οποια ειναι πολλα και δινονται ξεκαθαρα, τις περισσοτερες φορες.

Σορρυ (στον εαυτο μου) για το οφ-τοπικ. Ας μη το παμε ομως σε μακροσκελεις αναλυσεις σε φαση lars von trier thread και τετοια.

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νομίζω μπαίνει άνετα στις τοπ του είδους το trash humpers.

Το είδα στις "Νύχτες Πρεμιέρας".

Η αλήθεια είναι πως για αρκετά λεπτά νομίζεις ότι η ταινία δεν έχει το παραμικρό νόημα (μια μηδενιστική καφρίλα που μετά βίας είναι χαβαλετζίδικη), όμως αν το σκεφτείς καλύτερα καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ο Harmony Korine.

Μετά είδα και το Gummo του ίδιου και οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν.

Δημοσ.

Μία ταινία που γυρίστηκε όταν ήμουν 2 ετών το 1969 και την είδα φυσικά πολύ αργότερα. Secret Africa ο τίτλος της και ανήκει σε μία ιδιότυπη κατηγορία που λέγεται shockumentary. Βουντού, άγρια ζώα και άνθρωποι σε πολύ χύμα καταγραφή, διανθισμένο από άφθονο αίμα, βρώση και πόση αηδιαστικών πραγμάτων. Όλα σε δόση υπερβολής και πρόκλησης. Αν το βρείτε δείτε το.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει δει κανεις τη ταινια Σφαγη στο στρατοπαιδο των κολασμενων???

Την ειχα δει πριν 10 χρονια περιπου,αλλα μενει αναλοιωτη στη μνημη μου. :shock: :shock: :shock:

Ειχε τοσο καλα εφε για την εποχη της που σε κανει να λες μηπως δεν ειναι κ τοσο εφε.(εκτος απ τη σκηνη με τη γατα που σιγουρα ειναι αληθινη).

Δημοσ.

Στους λατρεις της παρανοιας, να προτεινω, ανεπιφυλακτα το 20λεπτο βιντεο των Nine Inch nails "Broken". Δεν ειναι απλα ενα μη ρεαλιστικο, χωρις αξιολογη κινηματογραφηση βιντεο. Ειναι η ψυχανωμαλια σ' ολο της το μεγαλειο αλλα πολυ artistic..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Δεν την έχω δει αλλά δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τς ταινίες αυτού του θρεντ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...