Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Grotesque

Γιαπωνέζικη διεστραμένη, άρρωστη, χωρίς νόημα ταινία.

Την ειδα εχθες! Γτπ τελειως! Ειδικα το τελος σα κωμωδια!!
Δημοσ.

Όσον αφορά το Begotten

είναι τόσο σουρεάλ από εικόνα και ήχο που σίγουρα αξίζει τον τίτλο του "must see" και "cult"

Η τέχνη συνήθως έχει τάσεις να παίρνει μορφές τρισδιάστατες,να εισβάλει στο κάθε τι είναι σου,και όταν το "παρακολουθείς" και μένεις με τα !@#$%^ στο στόμα από τις απορίες που σου έχουν δημιουργηθεί,σίγουρα έχει επιτευχθεί ο σκοπός του.

Η πιο ΆΡΡΩΣΤΗ που έχω δει είναι και θα είναι το Vase de Noces (aka Wedding Trough aka

the pig fucking movie

http://www.imdb.com/title/tt0072355/plotsummary :eek::eek:

συγγνώμη αν αναφέρθηκε κιόλας

Δημοσ.
Την ειδα εχθες! Γτπ τελειως! Ειδικα το τελος σα κωμωδια!!

την ξέρω την ταινία,

δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί αναγκάζουν τον εαυτό τους να υπομείνουν κάποιες ταινίες μόνο και μόνο για να πουν ότι οκ την είδα

παράδειγμα, το grotesque είναι για αυτούς που είναι λίγο του σαδισμού ή το human centipede είναι ταινία για αυτούς που τους αρέσει με λίγα λόγια η κοπρολαγνία

αϊδιαστικά κολήματα δεν λέω, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να υπομένω τέτοιες βλακίες μόνο και μόνο για να λέω πως την είδα

εμένα ακραίο μου φένεται το Tetsuo, άλλες ταινίες απλά φετιχιστικές που στην τελική δεν είναι πραγματικά ταινίες

http://www.beyondhollywood.com/japanese-horror-flick-grotesque-banned-in-uk/

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με αφορμή το Serbian Film, το οποίο παραείναι σκληρό,αναρωτιόμουν ποιά ταινία θα χαρακτηρίζατε ως αρρωστημένα ωμή, πχ από αυτές που ισορροπούν (ή όχι) ανάμεσα στην "τέχνη" και στην ανούσια πρόκληση.

Εκτός από το παραπάνω παράδειγμα, αναφέρω το Irreversible, το Hannibal, το Αntichrist, αλλά και το Cell (με την Λοπέζ) για πιό light κουβέντα :) Χωρίς να το έχω δει, ακούω απίσης "καλά λόγια" για το πρώτο Hellraiser.

Δημοσ.

Εμένα με αρρώστησε το Martyrs. Παρόλαυτα ήταν εξαίρετη ταινία. Όταν με το καλό γυρίσει ο marantonis θα αναρτήσει και την επίσημη λίστα αρρωστημένων ταινιών αν και νομίζω ότι το έχει ήδη κάνει σε άλλα threads..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...