Luxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 GrotesqueΓιαπωνέζικη διεστραμένη, άρρωστη, χωρίς νόημα ταινία. Την ειδα εχθες! Γτπ τελειως! Ειδικα το τελος σα κωμωδια!!
Sylvia88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Όσον αφορά το Begotten είναι τόσο σουρεάλ από εικόνα και ήχο που σίγουρα αξίζει τον τίτλο του "must see" και "cult" Η τέχνη συνήθως έχει τάσεις να παίρνει μορφές τρισδιάστατες,να εισβάλει στο κάθε τι είναι σου,και όταν το "παρακολουθείς" και μένεις με τα !@#$%^ στο στόμα από τις απορίες που σου έχουν δημιουργηθεί,σίγουρα έχει επιτευχθεί ο σκοπός του. Η πιο ΆΡΡΩΣΤΗ που έχω δει είναι και θα είναι το Vase de Noces (aka Wedding Trough aka the pig fucking movie http://www.imdb.com/title/tt0072355/plotsummary :eek: συγγνώμη αν αναφέρθηκε κιόλας
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 [...]Η πιο ΆΡΡΩΣΤΗ που έχω δει είναι και θα είναι το Vase de Noces (aka Wedding Trough aka the pig fucking movie http://www.imdb.com/title/tt0072355/plotsummary :eek: [...] Genre: Horror | Romance Καραlol !
PeterHeppner Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Την ειδα εχθες! Γτπ τελειως! Ειδικα το τελος σα κωμωδια!! την ξέρω την ταινία, δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί αναγκάζουν τον εαυτό τους να υπομείνουν κάποιες ταινίες μόνο και μόνο για να πουν ότι οκ την είδα παράδειγμα, το grotesque είναι για αυτούς που είναι λίγο του σαδισμού ή το human centipede είναι ταινία για αυτούς που τους αρέσει με λίγα λόγια η κοπρολαγνία αϊδιαστικά κολήματα δεν λέω, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να υπομένω τέτοιες βλακίες μόνο και μόνο για να λέω πως την είδα εμένα ακραίο μου φένεται το Tetsuo, άλλες ταινίες απλά φετιχιστικές που στην τελική δεν είναι πραγματικά ταινίες http://www.beyondhollywood.com/japanese-horror-flick-grotesque-banned-in-uk/
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Με αφορμή το Serbian Film, το οποίο παραείναι σκληρό,αναρωτιόμουν ποιά ταινία θα χαρακτηρίζατε ως αρρωστημένα ωμή, πχ από αυτές που ισορροπούν (ή όχι) ανάμεσα στην "τέχνη" και στην ανούσια πρόκληση. Εκτός από το παραπάνω παράδειγμα, αναφέρω το Irreversible, το Hannibal, το Αntichrist, αλλά και το Cell (με την Λοπέζ) για πιό light κουβέντα Χωρίς να το έχω δει, ακούω απίσης "καλά λόγια" για το πρώτο Hellraiser.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εμένα με αρρώστησε το Martyrs. Παρόλαυτα ήταν εξαίρετη ταινία. Όταν με το καλό γυρίσει ο marantonis θα αναρτήσει και την επίσημη λίστα αρρωστημένων ταινιών αν και νομίζω ότι το έχει ήδη κάνει σε άλλα threads..
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 9 Songs Ανουσια, οχι αρρωστη ομως. Και ολα τα Saw και φυσικα το Hostel&το Human Centipede!
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Φανταστικά, ήδη βλέπω ταινίες που δνε τις ξέρω. Θα τις μαζέψω και θα κάνω φεστιβάλ :-D
mrpink Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το Martyrs τι λέει, γκομενάκια βλέπω στο εξώφυλλο, παίζει τίποτα καλό?
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Eraserhead. Και σε κάποια στιγμή λες: ''Τώρα το βλέπω αλήθεια αυτο ή πήρα κάτι και δεν το θυμάμαι;''
damian1977 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Martyrs...ευκολα.....ταινιαρα φυσικα....αλλα θελει και στομαχι....9/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.