Προς το περιεχόμενο

Οι πιο "άρρωστες"/ακραίες ταινίες που έχετε δει?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην κανεις το λαθος. Αν ηταν κανονικη ταινια κατι θα γινοταν αλλα ο καθυστερημενος που την εφτιαξε ειχε αλλες βλεψεις στο αρρωστημενο μυαλο του. Αυτα συμβαινουν οταν δινεις σε καταθληπτικους emo-goth αρπαγμενους λιγα φραγκα για να υλοποιησουν κατι που εχουν στο μυαλο τους. Το βασικο της στοιχειο ειναι οτι δεν ειναι ταινια. Ειναι ενα συνοθυλευμα σκηνων που κρατανε ολοκληρα λεπτα ενω βλεπεις το ιδιο και το ιδιο χωρις να ακους τιποτα παρα μονο περιεργους ηχους.

Αν ο "σκηνοθετης" με αυτην την "ταινια" ειχε σκοπο να μας ριξει σε καταθληψη τοτε grats τα καταφερε. Αν ειχε αλλο σκοπο τοτε λυπαμαι...

Δωστε στο παλικαρι ενα λευκο σακακι, απο αυτα με πολλα ζοναρια, το εχει αναγκη.

Δημοσ.

Αμα ψαχνετε για καφριλο-underground ταινιες , προτεινω το Evil Aliens. Δεν ξερω αν πιανει μπαζα σε αυτα που προτεινατε , αλλα εχει gore...

Τωρα εχω κανει μια μεγαλη λιστα απο τις ταινιες των 14 αυτων ταινιων , και σιγα σιγα θα τις δω..αν και μονο απο τα trailers αρχισα να νιωθω αδιαθετος...

Το begotten ψηνομαι να το δω , φαινεται ανωμαλο...αλλα για dvd club δεν παιζει να το βρω ε;

Δημοσ.

Αντε να γινομαστε αρκετοι αυτοι που θα θελουν να παρουν σειρα για τη φαπα που θα φαει αυτος που το πεταξε το ονομα της "ταινιας".

Φυσικα και κανω χιουμορ για το φιλο που το ειπε. Μονο τον σκηνοθετη θελω να δειρω αλλα φοβαμαι πως θα του αρεσει ή χειροτερα.

Δημοσ.
Μην κανεις το λαθος. Αν ηταν κανονικη ταινια κατι θα γινοταν αλλα ο καθυστερημενος που την εφτιαξε ειχε αλλες βλεψεις στο αρρωστημενο μυαλο του. Αυτα συμβαινουν οταν δινεις σε καταθληπτικους emo-goth αρπαγμενους λιγα φραγκα για να υλοποιησουν κατι που εχουν στο μυαλο τους. Το βασικο της στοιχειο ειναι οτι δεν ειναι ταινια. Ειναι ενα συνοθυλευμα σκηνων που κρατανε ολοκληρα λεπτα ενω βλεπεις το ιδιο και το ιδιο χωρις να ακους τιποτα παρα μονο περιεργους ηχους.

Αν ο "σκηνοθετης" με αυτην την "ταινια" ειχε σκοπο να μας ριξει σε καταθληψη τοτε grats τα καταφερε. Αν ειχε αλλο σκοπο τοτε λυπαμαι...

Δωστε στο παλικαρι ενα λευκο σακακι, απο αυτα με πολλα ζοναρια, το εχει αναγκη.

εχεις υποψην σου τι σημαινει πειραματικος κινηματογραφος?δεν εχει καμια σχεση με αριστοτελικη δομη και λοιπα ακαδημαικου τυπου προτυπα.στοχο εχει να καταγραψει και να εξετασει τις αντιδρασεις του κοινου κατα τη διαρκεια ή και μετα τη θεαση του εργου.

begotten.jpeg

Δημοσ.
εχεις υποψην σου τι σημαινει πειραματικος κινηματογραφος?δεν εχει καμια σχεση με αριστοτελικη δομη και λοιπα ακαδημαικου τυπου προτυπα.στοχο εχει να καταγραψει και να εξετασει τις αντιδρασεις του κοινου κατα τη διαρκεια ή και μετα τη θεαση του εργου.

begotten.jpeg

Και την πηρε απο εμενα. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αυτος που το δημιουργησε ειναι και στα καλα του. Αυτο που εφτιαξε ο τυπος -απαιτει- να εχεις προβλημα(τα) ψυχολικο(α).

Δημοσ.

Για αρχη αυτο που εφτιαξε αυτος με το Begotten δεν ειναι ταινια. Απλα τα πραγματα. Εχω δει κατι ταινιες τυπου Salo και Canibal Haulocaust απο εδω μεσα και καποιες ηταν απλα αισχρες (σε ολα τα επιπεδα) και αλλες παλι ηταν καλες ταινιες αλλα ωμες. Το Begotten ειναι "αρρωστο" απο πολλες αποψεις. Δεν εχει τιποτα να δεις, τιποτα να μαθεις και οι συμβολισμοι του ειναι απλα ΓΤΠΚ. Αυτη η "ταινια" θα επρεπε να κρατησει το πολυ 5 λεπτα, οχι σχεδον 1:30 ωρα. Το να βλεπω μερικα σπαστικα επι δεκαλεπτα να κανουν το ιδιο πραγμα μεχρι να τελειωσει η "ταινια" συγνωμη αλλα χανεται το οποιο "νοημα" θελει να δωσει ο σκηνοθετης.

Δεν το χαρακτηριζεις θριλερ ή τρομου ή psycho ή oτιδηποτε γιατι δεν ειναι ταινια. Δεν ξερω τι ηθελε να μας μεταφερει ο σκηνοθετης αλλα σιγουρα χαθηκε στη μεταφραση. Μονο κανενα πιτσιρικακι emo ισως "πιασει" καποιο "νοημα". Τωρα νορμαλ ανθρωποι σαν και του λογου μου σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να θεωρησουν αυτο το εκτρωμα ως κατι ανωτερο. Οπως ειπα, το μονο που καταφερε να μου προκαλεσει ειναι καταθληψη και βαρεμαρα και αν αυτος ηταν ο σκοπος τοτε οκ τα καταφερε.

Δημοσ.

Ειδα το cutting moments. Ειναι μια συλλογη απο μικρες ταινιες μικρου μηκους , και η τελευταια λεγεται cutting moments..Αψυχολογιτο φιλμ , η αντιδραση της γυναικας ειναι οντως ακραια...το χειροτερο ομως ειναι πως στο τελος ο τυπος με τα γυαλια αυτο-ευνουχιζεται....αουτς....

Δημοσ.
Ειδα το cutting moments. Ειναι μια συλλογη απο μικρες ταινιες μικρου μηκους , και η τελευταια λεγεται cutting moments..Αψυχολογιτο φιλμ , η αντιδραση της γυναικας ειναι οντως ακραια...το χειροτερο ομως ειναι πως στο τελος ο τυπος με τα γυαλια αυτο-ευνουχιζεται....αουτς....

δες το nekromantik τοτε http://en.wikipedia.org/wiki/Nekromantik

Δημοσ.

Ειδα το Begotten. Πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι ο δημιουργος της ταινιας ειναι στ' αληθεια υπαρκτο προσωπο. Κι εγω ενα 20λεπτο αντεξα, με το ζορι, ενω εβαλα με ορεξη να το δω. Αλλα αυτο το πραγμα δεν υπαρχει. Ειναι τοσο αργο, τοσο αργο... Και ο ηχος τοσο μονοτονος... Αν γινοταν ολα αυτα σε 20-30 λεπτα και με ενα πιο εμπνευσμενο soundtrack ισως να μου αρεσε αρκετα.

Δημοσ.
Ειδα το Begotten. Πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι ο δημιουργος της ταινιας ειναι στ' αληθεια υπαρκτο προσωπο. Κι εγω ενα 20λεπτο αντεξα, με το ζορι, ενω εβαλα με ορεξη να το δω. Αλλα αυτο το πραγμα δεν υπαρχει. Ειναι τοσο αργο, τοσο αργο... Και ο ηχος τοσο μονοτονος... Αν γινοταν ολα αυτα σε 20-30 λεπτα και με ενα πιο εμπνευσμενο soundtrack ισως να μου αρεσε αρκετα.

χαχαχα που να δεις και τριερ!!!sony_cinealta_trier.jpg

Δημοσ.
Μπαα. Το Antichrist πολυ το γουσταρα:-)

ειναι σειρα μου να θαψω :devil:.το begotten μπροστα στον αντιχριστο ειναι αριστουργημα.ο αντιχριστος ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη λαλακια της χρονιας που περασε :devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...