witty Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλημέρα, Ψάχνουμε βιβλιοπωλεία που να έχουν διαμορφωμένο χώρο είτε για να διαβάσεις τα βιβλία που μόλις αγόρασες είτε όταν δε θες να κάτσεις σπίτι για να διαβάσεις ενώ παράλληλα να μπορείς να πίνεις και τον καφέ σου. Ψάχνοντας λίγο βρήκαμε το παρακάτω άρθρο, που προτείνει μερικά: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_23/07/2003_70949 Όμως θα θέλαμε να ακούσουμε μερικές προτάσεις και ιδέες από ανθρώπους που συχνάζουν σε τέτοιου τύπου βιβλιοπωλεία και τους έχει κερδίσει η ατμόσφαιρα και ο χώρος κάποιου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Garnele Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σε ποια πόλη; Θεσσαλονίκη ας πούμε υπάρχει ο Λοξίας, σε ένα στενό κάθετο στη Γούναρη.
SGP Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Στο Χαλάνδρι έχει τον Ευριπίδη, που είναι ωραίο τριώροφο βιβλιοπωλείο μέσα σε στοά και έχει και καφέ... http://www.evripidis.gr/
witty Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 @garnele Παράλειψη μου. Για την Αθήνα αναφέρομαι @SGP Ευχαριστώ για την πρόταση. Είναι κοντά και στο γραφείο μου
insomniaK Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ιανος, στην ταράτσα του public. Αν θες απλα ένα όμορφο περιβάλλον στα ιδρύματα Θεοχαράκη και Μπενάκη απέναντι από τον Εθνικό Κήπο.
witty Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ποιο public εννοείς; Του Συντάγματος ή του Πειραία;
insomniaK Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 O Πειραιάς δεν είναι Αθήνα, για του Συντάγματος αναφέρομαι.
angmar Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν θυμάμαι καλά ο Ελευθερουδάκης το έχει ψιλοστάνταρ αυτό στα βιβλιοπωλεία του, οπότε ρίξε μια ματιά εδώ και διάλεξε.
black_widow Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλημέρα, Ψάχνουμε βιβλιοπωλεία που να έχουν διαμορφωμένο χώρο είτε για να διαβάσεις τα βιβλία που μόλις αγόρασες είτε όταν δε θες να κάτσεις σπίτι για να διαβάσεις ενώ παράλληλα να μπορείς να πίνεις και τον καφέ σου. Ψάχνοντας λίγο βρήκαμε το παρακάτω άρθρο, που προτείνει μερικά: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_23/07/2003_70949 Όμως θα θέλαμε να ακούσουμε μερικές προτάσεις και ιδέες από ανθρώπους που συχνάζουν σε τέτοιου τύπου βιβλιοπωλεία και τους έχει κερδίσει η ατμόσφαιρα και ο χώρος κάποιου Ευχαριστώ εκ των προτέρων Να συμπληρώσω την ερώτηση σου λέγοντας ψάχνω ένα τέτοιο χώρο για διάβασμα που να μπορώ να καπνίσω κιόλας
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω την ερώτηση σου λέγοντας ψάχνω ένα τέτοιο χώρο για διάβασμα που να μπορώ να καπνίσω κιόλας Αννούλα, καπνίζεις? Σόρρυ μου το είπαν πρόσφατα και το θυμήθηκα :-) Πάντως σοβαρά, σε όσα έχω πετύχει μέχρι τώρα απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω την ερώτηση σου λέγοντας ψάχνω ένα τέτοιο χώρο για διάβασμα που να μπορώ να καπνίσω κιόλας Διαβαζοντας το ποστ του starter με ολο το σκηνικο που παρουσιαζει εγω τουλαχιστον φτιαχτηκα ... Κοσμος , διαβασμα , καφες και ησυχια σε ενα ωραιο περιβαλον ... Τωρα που αναφερεις για το καπνισμα ε μου χαλασες ολη αυτη την εικονα που ειχα στο μυαλο μου ...
Garnele Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω την ερώτηση σου λέγοντας ψάχνω ένα τέτοιο χώρο για διάβασμα που να μπορώ να καπνίσω κιόλας Για διάβασμα -και έχω ρίξει αρκετό στην Αθήνα- πρωινά/μεσημέρια στο μπαρτεσσερα και στο μπουζ στην Κολοκοτρώνη. Η μουσική ίσα που ακούγεται και αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό από το καλοκαίρι είναι απόλυτα άδεια (ιδίως το μπουζ) ως τις 4-5 το απόγευμα.
black_widow Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Nαι, είμαι μανιώδης καπνίστρια, κάνω ένα πακέτο το μήνα ( το έχω ελαττώσει κατά πολύ δηλαδή) αλλά δε ξέρω με το διάβασμα μου έρχεται η επιθυμία για τσιγάρο Περιμένω πότε θα φτιάξουν μία μεταμεσονύκτια καφετέρια- αναγνωστήριο για εμάς τους νυχτερινούς τύπους του διαβάσματος και ας έχει ένα καπνιστήριο απλά για διάλλειμμα από το διάβασμα, δε χρειάζεται να είναι ντουμάνι ο χώρος, και μένα μου τη σπάνε τα ντουμανιασμένα μερη ---------- Προσθήκη στις 02:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:47 ---------- Για διάβασμα -και έχω ρίξει αρκετό στην Αθήνα- πρωινά/μεσημέρια στο μπαρτεσσερα και στο μπουζ στην Κολοκοτρώνη. Η μουσική ίσα που ακούγεται και αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό από το καλοκαίρι είναι απόλυτα άδεια (ιδίως το μπουζ) ως τις 4-5 το απόγευμα. ΟΚ, σε ευχαριστώ
oneofthem Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 εκτός από νυχτερινές βάρδιες υπάρχει λόγος να ψάχνεις αναγνωστήριο αντί άδειας - ήσυχης καφετέριας?
StrEaMLiNe Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Nαι, είμαι μανιώδης καπνίστρια, κάνω ένα πακέτο το μήνα ( το έχω ελαττώσει κατά πολύ δηλαδή) αλλά δε ξέρω με το διάβασμα μου έρχεται η επιθυμία για τσιγάρο Μόνο Gauloises.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.