Προς το περιεχόμενο

Βιβλιοπωλεία - καφέ

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ψάχνουμε βιβλιοπωλεία που να έχουν διαμορφωμένο χώρο είτε για να διαβάσεις τα βιβλία που μόλις αγόρασες είτε όταν δε θες να κάτσεις σπίτι για να διαβάσεις ενώ παράλληλα να μπορείς να πίνεις και τον καφέ σου.

Ψάχνοντας λίγο βρήκαμε το παρακάτω άρθρο, που προτείνει μερικά:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_23/07/2003_70949

Όμως θα θέλαμε να ακούσουμε μερικές προτάσεις και ιδέες από ανθρώπους που συχνάζουν σε τέτοιου τύπου βιβλιοπωλεία και τους έχει κερδίσει η ατμόσφαιρα και ο χώρος κάποιου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σε ποια πόλη; Θεσσαλονίκη ας πούμε υπάρχει ο Λοξίας, σε ένα στενό κάθετο στη Γούναρη.

Δημοσ.

@garnele

Παράλειψη μου. Για την Αθήνα αναφέρομαι

@SGP

Ευχαριστώ για την πρόταση. Είναι κοντά και στο γραφείο μου

Δημοσ.

ιανος, στην ταράτσα του public. Αν θες απλα ένα όμορφο περιβάλλον στα ιδρύματα Θεοχαράκη και Μπενάκη απέναντι από τον Εθνικό Κήπο.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά ο Ελευθερουδάκης το έχει ψιλοστάνταρ αυτό στα βιβλιοπωλεία του, οπότε ρίξε μια ματιά εδώ και διάλεξε.

Δημοσ.
Καλημέρα,

Ψάχνουμε βιβλιοπωλεία που να έχουν διαμορφωμένο χώρο είτε για να διαβάσεις τα βιβλία που μόλις αγόρασες είτε όταν δε θες να κάτσεις σπίτι για να διαβάσεις ενώ παράλληλα να μπορείς να πίνεις και τον καφέ σου.

Ψάχνοντας λίγο βρήκαμε το παρακάτω άρθρο, που προτείνει μερικά:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_23/07/2003_70949

Όμως θα θέλαμε να ακούσουμε μερικές προτάσεις και ιδέες από ανθρώπους που συχνάζουν σε τέτοιου τύπου βιβλιοπωλεία και τους έχει κερδίσει η ατμόσφαιρα και ο χώρος κάποιου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να συμπληρώσω την ερώτηση σου λέγοντας ψάχνω ένα τέτοιο χώρο για διάβασμα που να μπορώ να καπνίσω κιόλας:o

Δημοσ.
Να συμπληρώσω την ερώτηση σου λέγοντας ψάχνω ένα τέτοιο χώρο για διάβασμα που να μπορώ να καπνίσω κιόλας:o

Αννούλα, καπνίζεις?

Σόρρυ μου το είπαν πρόσφατα και το θυμήθηκα :P:-)

Πάντως σοβαρά, σε όσα έχω πετύχει μέχρι τώρα απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.

Δημοσ.

Διαβαζοντας το ποστ του starter με ολο το σκηνικο που παρουσιαζει εγω τουλαχιστον φτιαχτηκα ...

Κοσμος , διαβασμα , καφες και ησυχια σε ενα ωραιο περιβαλον ...

Τωρα που αναφερεις για το καπνισμα ε μου χαλασες ολη αυτη την εικονα που ειχα στο μυαλο μου ... :-(

Δημοσ.

Για διάβασμα -και έχω ρίξει αρκετό στην Αθήνα- πρωινά/μεσημέρια στο μπαρτεσσερα και στο μπουζ στην Κολοκοτρώνη. Η μουσική ίσα που ακούγεται και αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό από το καλοκαίρι είναι απόλυτα άδεια (ιδίως το μπουζ) ως τις 4-5 το απόγευμα.

Δημοσ.

Nαι, είμαι μανιώδης καπνίστρια, κάνω ένα πακέτο το μήνα ( το έχω ελαττώσει κατά πολύ δηλαδή) αλλά δε ξέρω με το διάβασμα μου έρχεται η επιθυμία για τσιγάρο :devil:

Περιμένω πότε θα φτιάξουν μία μεταμεσονύκτια καφετέρια- αναγνωστήριο για εμάς τους νυχτερινούς τύπους του διαβάσματος και ας έχει ένα καπνιστήριο απλά για διάλλειμμα από το διάβασμα, δε χρειάζεται να είναι ντουμάνι ο χώρος, και μένα μου τη σπάνε τα ντουμανιασμένα μερη :-)

---------- Προσθήκη στις 02:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:47 ----------

Για διάβασμα -και έχω ρίξει αρκετό στην Αθήνα- πρωινά/μεσημέρια στο μπαρτεσσερα και στο μπουζ στην Κολοκοτρώνη. Η μουσική ίσα που ακούγεται και αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικό από το καλοκαίρι είναι απόλυτα άδεια (ιδίως το μπουζ) ως τις 4-5 το απόγευμα.

ΟΚ, σε ευχαριστώ :-)

Δημοσ.
Nαι, είμαι μανιώδης καπνίστρια, κάνω ένα πακέτο το μήνα ( το έχω ελαττώσει κατά πολύ δηλαδή) αλλά δε ξέρω με το διάβασμα μου έρχεται η επιθυμία για τσιγάρο :devil:

pic1103-camus002.gif

Μόνο Gauloises.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...