Προς το περιεχόμενο

Αγορά καταλληλου κλιματιστικού

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω ενα κλιματιστικο σε ενα μικρο δωματιο.

-Επειδη το ζεστο δεν με ενδιαφερει, υπαρχουν ερκοντισια που βγαζουν μόνο κρυο αερα?

-Επιπλεον χαρακτηριστικο που θα ηθελα ειναι να μην κανει πολυ θορυβο, αν γινεται να ειναι αθορυβο οπως ειναι και το pc μου! Απο πόσα dB και κατω θεωρειται ενα κλ/κό αθορυβο?

-Και βεβαια, επειδη θα ειναι για πολλες ωρες ανοιχτο, θα πρεπει να μην καταναλωνει πολυ ρευμα. Νομιζω οτι τα inverter κανουν χαμηλη καταναλωση?

-Εκεινη η αποσυρση που λεγανε περσι το φθινοπωρο ισχυει ακομα?

Δημοσ.
Θελω να βαλω ενα κλιματιστικο σε ενα μικρο δωματιο.

-Επειδη το ζεστο δεν με ενδιαφερει, υπαρχουν ερκοντισια που βγαζουν μόνο κρυο αερα?

-Επιπλεον χαρακτηριστικο που θα ηθελα ειναι να μην κανει πολυ θορυβο, αν γινεται να ειναι αθορυβο οπως ειναι και το pc μου! Απο πόσα dB και κατω θεωρειται ενα κλ/κό αθορυβο?

-Και βεβαια, επειδη θα ειναι για πολλες ωρες ανοιχτο, θα πρεπει να μην καταναλωνει πολυ ρευμα. Νομιζω οτι τα inverter κανουν χαμηλη καταναλωση?

-Εκεινη η αποσυρση που λεγανε περσι το φθινοπωρο ισχυει ακομα?

1)Απ'οσο γνωριζω δεν νομιζω να υπαρχει.

2)Πιστευω οτι 25db και κατω ειναι καλο επιπεδο θορυβου.

3)Ναι και τα συνιστω.

4)Μπες εδω http://www.allazoklima.gr/ απ'οτι αναφερει: (Για τους πολίτες/καταναλωτές, η αγορά των κλιματιστικών θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου 2009. Η δράση θα έχει μέγιστη διάρκεια έξι (6) μήνες (έως 9 Δεκεμβρίου 2009) και υπαρχει για τα καταστηματα η οποια ληγει στις 15 Μαιου.

Δημοσ.

3)Ναι και τα συνιστω.

4)Μπες εδω http://www.allazoklima.gr/ απ'οτι αναφερει: (Για τους πολίτες/καταναλωτές, η αγορά των κλιματιστικών θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου 2009. Η δράση θα έχει μέγιστη διάρκεια έξι (6) μήνες (έως 9 Δεκεμβρίου 2009) και υπαρχει για τα καταστηματα η οποια ληγει στις 15 Μαιου.

3) Εχω ακουσει οτι τα inverter φθειρονται γρηγοροτερα?

Αλλα οπωσδηποτε ειναι πιο ακριβα?

4) Δηλαδη εχω ακομα διορια ως τις 15 του μηνα? Το παλιο δεν δουλευει καλα, νομιζω οτι αυτο δεν πειραζει ε, δεν το εξεταζουν. Ποιος θα το παρει το παλιο? ο μαστορας που θα βαλει το καινουργιο?

Δημοσ.

4) Δηλαδη εχω ακομα διορια ως τις 15 του μηνα? Το παλιο δεν δουλευει καλα, νομιζω οτι αυτο δεν πειραζει ε, δεν το εξεταζουν. Ποιος θα το παρει το παλιο? ο μαστορας που θα βαλει το καινουργιο?

Θα σου πουν αυτοί.

Κάνε τους ένα τηλέφωνο.

Δημοσ.

Που, σε οποιο μαγαζι ειναι συμβεβλημενο με αποσυρση?

Eπειδη εγω δεν προτιθεμαι να ξοδεψω πολλα λεφτα, πόσο ειναι το minimum τιμης?

Εν τω μεταξυ υπαρχουν και οι θεωριες, οπως συμβαινει παντα σε τετοιες περιπτωσεις, οτι η αποσυρση ειναι μια κομπινα για να κονομησουν καποιοι, μηπως να αγορασω inverter ανευ αποσυρσης?

Δημοσ.

Αν αυτοί κονομάνε δε σε ενδιαφέρει.

Εσύ βλέπεις την τιμή του κλιματιστικού που θες με και άνευ της προσφοράς της απόσυρσης και πράττεις αναλόγως.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν η κονομα τους ειναι σε βαρος της τσεπης μας*

Αν εχω τη πολυτελεια να δω τη τιμη με και ανευ, τοτε ειναι καλα...

Ξερεις που υπαρχουν τετοιοι καταλογοι με με και ανευ?

*ΥΓ και σε βαρος της ποιοτητας.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ισχυει ακομα η αποσυρση το λεει η ανακοινωση

(Για τους πολίτες/καταναλωτές, η αγορά των κλιματιστικών θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου 2009. Η δράση θα έχει μέγιστη διάρκεια έξι (6) μήνες (έως 9 Δεκεμβρίου 2009)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η δράση «Αντικατάσταση και ανακύκλωση παλαιών και ενεργοβόρων οικιακών συσκευών κλιματισμού» ολοκληρώνεται για τα καταστήματα στις 15 Μαΐου 2010 και μέχρι την ημερομηνία αυτή πρέπει τα καταστήματα να έχουν υποβάλλει στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις πωλήσεις που πραγματοποιήσανε και ολοκληρώσανε μέσω της δράσης. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή των πωλήσεων για τις οποίες τα δικαιολογητικά δεν υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα.

Ειναι για τα καταστηματα.

Δεν νομιζω να φθειρονται γρηγοροτερα.

Αν σκεφτεις οτι σε ενα κλιματιστικο με inverter θα ξεκινησει ο συμπιεστης ομαλα λογω inverter σε μεγάλη ταχύτητα για να πετυχει την επιθυμητη θερμοκρασια. Οταν θα φτανει στην επιθυμητη θερμοκρασια θα μειώνει σταδιακα την ταχυτητα εως το σημειο που τελικα θα πιασει την επιθυμητη θερμοκρασια.

Ενω σε "απλο" κλιματιστικο ο συμπιεστης θα λειτουργει "αναψε-σβησε" σε full στροφες για να πιασει την επιθυμητη θερμοκρασια.

Μεχρι να ανεβει ή κατεβει απο την επιθυμητη θερμοκρασια (αναλογα αν ειναι στο ζεστο ή στο κρυο)και ξανα επαναλαβει το "αναψε-σβησε".

Δημοσ.

Στο μεταξυ ακουσα οτι η εκπτωση ρευματος (μεχρι 50%) που κανουν τα inverter ισχυει μόνο για το ζεστο! Aληθευει? Εγω δεν ανοιγω ποτέ το ζεστό συνεπως δεν εχω εκπτωση, συνεπως δεν χρειαζεται να αγορασω καποιο ακριβο inverter?..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακουσα σε διαφημιση του Κωτσοβολου οτι αν τους δωσεις το παλιο σου κλιματιστικο κερδιζεις εκπτωση εως 600€ στις αγορες σου απ αυτον... Δηλαδη το παλιο εχει αξια?

Εγω στο μεταξυ εβαλα καινουργιο και το παλιο το πεταξα στα σκουπιδια. Εσφαλα? :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...