Hambos19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έκανα μια ιστοσελίδα με νέα, ειδήσεις από Ελλάδα, κόσμο, πολιτικά, με συνταγές, με γεύσεις, Lifestyle, gala κτλ κτλ Γενικά τα άρθρα τα παίρνει από 30+ ιστοσελίδες και τα βάζει αυτόματα στην δικιά μου. Έπειτα για να μην "κλέβουμε" τον κόπο του αλλουνού δείχνει μισό το άρθρο και έχει έναν σύνδεσμο που λέει "διαβάστε περισσότερα" ο οποίος σε πηγαίνει στο original άρθρο. Τσεκάρετε μία και πείτε μου αν σας αρέσει. (την έκανα απλοική επίτηδες)
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μια χαρά είναι αλλά θα σου πρότεινα δυο πραγματάκια. Κάνε λίγο μικρότερα τα γράμματα τίτλου του κάθε θέματος και την παραπομπή για το πλήρες άρθρο κάνε την σε νέο παράθυρο/tab (ώστε να μην χάνεις τους επισκέπτες σου).
antonisid Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μ'αρέσει πολύ η σχεδίαση του , ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς έτοιμο template ή όχι. Το περιεχόμενο πάντως δε θα με "κρατήσει" ως επισκέπτη , καθώς μπορώ να το βρω σε δεκάδες άλλες ιστοσελίδες και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Hambos19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μια χαρά είναι αλλά θα σου πρότεινα δυο πραγματάκια. Κάνε λίγο μικρότερα τα γράμματα τίτλου του κάθε θέματος και την παραπομπή για το πλήρες άρθρο κάνε την σε νέο παράθυρο/tab (ώστε να μην χάνεις τους επισκέπτες σου). 4-5 μέρες έχει που το έκανα, και θέλει μερικά κιλά διορθώσεις Μ'αρέσει πολύ η σχεδίαση του , ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς έτοιμο template ή όχι. Το περιεχόμενο πάντως δε θα με "κρατήσει" ως επισκέπτη , καθώς μπορώ να το βρω σε δεκάδες άλλες ιστοσελίδες και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. με την μόνη διαφορά ότι εδώ είναι όλα μαζεμένα και σε κατηγορίες με πολύ περισσότερο υλικό από μια σελίδα, δηλαδή πχ στην κατηγορία "κόσμος" έχω feeds απο 7 ιστοσελίδες στις οποίες έχει διαφορετικά άρθρα η κάθε μία. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί και εγώ το είχα σκεφτεί αυτό στην αρχή αλλά μετά μου ήρθε και το δικό μου σκεπτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.