Προς το περιεχόμενο

iPhone 2g ,3.0 firmware, περίεργες χρεώσεις σε wireless internet

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Στον τελευταίο λογαριασμό της σύνδεσης, μου ήρθε το ποσό των 6 ευρώ σε χρήση wireless internet, κάτι το οποίο μου φαίνεται περίεργο, μιας και οι ρυθμίσεις στο κινητό είναι ίδιες εδώ και πολύ καιρό, και δεν έχω περάσει ρυθμίσεις για internet.

Τι μπορώ να κάνω ώστε στο μέλλον να το εμποδίσω να συνδεθεί μέσω της εταιρείας κινητής??

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Περιεργο, αν δεν εχεις περασει τις ρυθμισεις δεν θα επρεπε να βρισκει τροπο να συνδεθει. Αυτο που μπορω να υποθεσω ειναι να τις ελαβε αυτοματα μεσω της sim. Περισσοτερες πιθανοτητες για το παραπανω αν εχεις βγαλει την sim και μετα την εβαλες παλι.

Κοιταξε στον αναλυτικο λογαριασμο και βρες ποτε εχεις συνδεθει στο ιντερνετ και τι ποσοτητα δεδομενων κατεβηκε, μηπως προκειται περι λαθους?

Μπορεις να πας σε ενα καταστημα και να τους ζητησεις να σου αφαιρεσουν τις ρυθμισεις, ή μεσω του μενου της συσκευης να τις βρεις και να τις τροποποιησεις ουτως ωστε και να επιχειρηθει η συνδεση, να μην ειναι δυνατη τελικα.

• Moderators

Καλημερα, δεν εχω ιδεα με ποιον τροπο γινεται αυτο στη συγκεκριμενη συσκευη, ψαξε λιγο στο μενου για Ρυθμισεις Συνδεσης ή Δικτυου, λογικα καπου εκει πρεπει να ειναι, και οταν δεις καποια στοιχεια του παροχου σου απλα αλλαξε τα (ports και/ή οτιδηποτε αλλο εχει). Ισως καποιος αλλος χρηστης που να το εχει μας διαφωτισει.

Μου κανει εντυπωση παντως που αρχισε να συνδεεται ετσι ξαφνικα...

Καλημερα, δεν εχω ιδεα με ποιον τροπο γινεται αυτο στη συγκεκριμενη συσκευη, ψαξε λιγο στο μενου για Ρυθμισεις Συνδεσης ή Δικτυου, λογικα καπου εκει πρεπει να ειναι, και οταν δεις καποια στοιχεια του παροχου σου απλα αλλαξε τα (ports και/ή οτιδηποτε αλλο εχει). Ισως καποιος αλλος χρηστης που να το εχει μας διαφωτισει.

Μου κανει εντυπωση παντως που αρχισε να συνδεεται ετσι ξαφνικα...

μπες

settings --> general --> network --> cellular data

αν εκεί είναι όλα κενά, κάτι δεν πάει καλά. Αλλά αν στο APN σου λέει κάτι τότε παίζει να έκανες κανονικά τη χρήση.

μπες

settings --> general --> network --> cellular data

αν εκεί είναι όλα κενά, κάτι δεν πάει καλά. Αλλά αν στο APN σου λέει κάτι τότε παίζει να έκανες κανονικά τη χρήση.

χμ...

εμένα γιατί στο settings --> general --> network έχει

1. Data Roaming

2. VPN

3. Wi-Fi

??

για δες, settings, general, usage κάτω κάτω σου έχει cellular network data ,sent -received..

εσύ χρησιμοποιείς ή όχι ίντερνετ στο κινητό γενικά? αν όχι τότε το send recieve θα πρέπει να είναι κενό

για δες, settings, general, usage κάτω κάτω σου έχει cellular network data ,sent -received..

εσύ χρησιμοποιείς ή όχι ίντερνετ στο κινητό γενικά? αν όχι τότε το send recieve θα πρέπει να είναι κενό

όχι δεν έχω περάσει ρυθμίσεις, ούτε και έχω χρησιμοποιήσει τον πάροχο για να μπω ίντερνετ. μέσω wifi μπαίνω πολλές ώρες την ημέρα.

εκεί έχει sent-received, καποια ΜΒ, σύνολο 4.5, στον λογαριασμό μου είδα κάπου στα 6,5...

όχι δεν έχω περάσει ρυθμίσεις, ούτε και έχω χρησιμοποιήσει τον πάροχο για να μπω ίντερνετ. μέσω wifi μπαίνω πολλές ώρες την ημέρα.

εκεί έχει sent-received, καποια ΜΒ, σύνολο 4.5, στον λογαριασμό μου είδα κάπου στα 6,5...

έχω την εντύπωση ότι στο sent received αναφέρει μόνο όσα είναι με χρήση είτε gprs k 3g, το wifi δεν καταγράφετε στο sent received..άρα κάτι έχει παιχτεί εφόσον έχεις 4,5.. το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας σου και να το αμφισβητίσεις ή τουλάχιστον να σου εξηγήσουν τι έγινε, υπάρχει πιθανότητα να έγινε λάθος και να σου αφαιρεθούν από τον επόμενο λογαριασμό.. υποψιάζομαι ότι έχεις ενεργοποιήσει push για τα email και όταν δε βρίσκει wifi σου συνδέεται στο δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, βέβαια με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχεις καθόλου ρυθμίσεις για ίντερνετ άρα πως συνδέθηκε το ριμάδι? οεο..

πάρε να ρωτήσεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Δεν έχει ανάγκη για APN/username.

Μετά από κάτι που κάναν οι εταιρείες κινητής (δε θυμάμαι ποιες) τα στοιχεία περνιούνται αυτόματα και μάλιστα δεν εμφανίζονται καν. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα. Ούτε νομίζω να υπάρχει τρόπος να του "απαγορεύσεις" το να συνδέεται σε GPRS/EDGE/3G όποτε θελήσει.

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα data pack στο πρόγραμμά σου ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το μικρότερο, απλά για να σε προστατεύσει από τις χρεώσεις αν μπει λόγω Push ας πούμε.

έχω την εντύπωση ότι στο sent received αναφέρει μόνο όσα είναι με χρήση είτε gprs k 3g, το wifi δεν καταγράφετε στο sent received..άρα κάτι έχει παιχτεί εφόσον έχεις 4,5.. το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας σου και να το αμφισβητίσεις ή τουλάχιστον να σου εξηγήσουν τι έγινε, υπάρχει πιθανότητα να έγινε λάθος και να σου αφαιρεθούν από τον επόμενο λογαριασμό.. υποψιάζομαι ότι έχεις ενεργοποιήσει push για τα email και όταν δε βρίσκει wifi σου συνδέεται στο δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, βέβαια με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχεις καθόλου ρυθμίσεις για ίντερνετ άρα πως συνδέθηκε το ριμάδι? οεο..

πάρε να ρωτήσεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Δεν έχει ανάγκη για APN/username.

Μετά από κάτι που κάναν οι εταιρείες κινητής (δε θυμάμαι ποιες) τα στοιχεία περνιούνται αυτόματα και μάλιστα δεν εμφανίζονται καν. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα. Ούτε νομίζω να υπάρχει τρόπος να του "απαγορεύσεις" το να συνδέεται σε GPRS/EDGE/3G όποτε θελήσει.

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα data pack στο πρόγραμμά σου ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το μικρότερο, απλά για να σε προστατεύσει από τις χρεώσεις αν μπει λόγω Push ας πούμε.

λοιπόν όσο και να το ψάχνω, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι ρυθμίσεις περάστηκαν αυτόματα.

επίσης, τον τελευταίο καιρό, για δοκιμή είχα όντως ενεργοποιήσει το push. το απενεργοποίησα.

πάω να ψάξω για data plan. αλλά δεν νομίζω να με συμφέρει..

τέσπα, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά. Αν υπάρξει κάτι, εδώ είμαστε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...