Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα εξετασης κυκλοφοριας internet

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας.Θελω ενα προγραμμα το οποιο να εξεταζει την κυκλοφορια του internet .Δηλαδη κατι το οποιο να μου δειχνει εκεινη την στιγμη ποσο internet χρησιμοποιω .Εχω 3 pc και θελω να βλεπω απο το πρωτο pc ποσο intenret μπορει να τρωνε τα αλλα 2 pc .

Δημοσ.

Αυτό το "DU Meter" ΄έχει δουλέψει σε κανέναν κανονικά?Όλο λάθος τιμές δείχνει. Για μένα το καλύτερο (πιο ακριβές πρόγραμμα για να βλέπεις το στιγμιαίο bandwith που καταναλώνεις) ήταν το netlimiter,αλλά αναγκαστικά το έδιωξα σαν πρόγραμμα γιατί δημιουργούσε άλλα προβλήματα στο pc.

• Moderators
Δημοσ.

Δες αν το router σου ειναι συμβατο με αυτο το προγραμμα.Με το thomson 585 μου και αφου ενεργοποιησα το SNMP,δουλευει απροβληματιστα,με σωστες ενδειξεις.Βλεπει το συνολικο bandwidth που καταναλωνεται απο ολα τα pc του δικτυου,μια και"μιλαει"απευθειας με το router.

Δημοσ.

Κανε ένα κοζι και αυτό...

scr1v.jpg

Internet Access Monitor...:

allows centralized monitoring of your employees’ internet access (εδώ και καλά θα είναι τα άλλα pc σου)

works with all modern proxy servers

allows the generation of a great number of reports and diagrams which display the efficiency of your company's proxy server usage...και πολλά άλλα...Δώσε μια ευκαιρία πρώτα στο DU Meter όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...