Προς το περιεχόμενο

Webox.gr

tsimpouri3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα ήθελα να δείτε την νέα beta έκδοση του site http://www.webox.gr

Η εταιρεία μόλις άνοιξε επίσημα και ελπίζουμε να πάμε καλά γιατί ήταν το όνειρό μας να κάνουμε κάτι δικό μας στον τομέα του web design. ;)

Δημοσ.

Δε μ'αρέσει το background της σελίδας σας.

Ταιριάζει μεν οπτικά στο όλο θέμα, αλλά όχι για site εταιρίας.

Για site των eloy ναι.

Επίσης παραείναι απλό για μία εταιρία που διαφημίζει web design imho.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια. :)

Δημοσ.

όντως το background δεν κολλάει . Μπαίνεις στην σελίδα και νομίζεις πως θα αρχίσει να βαράει Uplifting.

Επίσης το μενού στα δεξιά , ετσι απλοϊκό που είναι , στην αρχή νόμιζα πως είναι τπτ google ads

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και φυσικά δεν γνωρίζω αυτόν που έχει το site.. μιλάμε για μια εταιρία σχεδιασμού σελίδων.. δηλαδή μια εταιρία που θα επιλέξει κάποιος για αυτό που βλέπει και του αρέσει.. είναι φυσικό να μην αρέσει σε κάποιους και να θέλουν κάτι διαφορετικό.. δεν καταλαβαίνω γιατι τα χώνετε έτσι (εκτώς και αν έχει προηγηθεί κάτι και δεν γνωρίζω), απο μια ματιά στο portofolio είδα ωραίες δουλειές..

εγώ θα σου πώ αν σου αρέσει έτσι όπως το έχεις κάνει, έτσι συνέχισε το.. και αν αρέσει και στον κόσμο θα το ακολουθήσει και θα στο δείξει. προσωπικά επειδή θεωρώ έυκολο (αν εξερέσεις τον σχεδιασμό γραφικών που δεν το έχω το καλιτεχνικό) το να φτιάξω ένα site (όταν θα το χρειαστώ) δεν θα χρειαστώ τις υπηρεσίες αυτές αλλα υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να μην μπλέξει με αυτά και να του φτιάξουν κάτι έτοιμο, ΑΠΛΟ, και ωραίο.. και απο όσα είδα στο site μπορείτε να το κάνετε.

Δημοσ.

χμ .. προσωπικά δεν τα έχωσα . Και όποια κριτική κάνω την κάνω 100% καλοπροαίρετα (και μόνο επειδή την ζητάει ο ίδιος , αλλιώς δεν θα έκανα καμία κριτική σε οποιαδήποτε δουλεία κάποιου ). Το ότι είμαστε σε ένα φορουμ , μια παρέα που λέει ο λόγος , και απαντάμε σε χαλαρό και μη επίσημο στυλ , σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει τουλάχιστον από την πλευρά μου πως είμαι απότομος ή τα χώνω .

και ειλικρινά πιστέυω πως είναι πιο γόνιμο να πεις κάτι που σου σκάει άσχημα σε ένα site , με τα μάτια ενός πιθανού πελάτη , παρά να του πεις κάντο όπως σου αρέσει και μην ακούς κανέναν . Στην περίπτωση φυσικά που και ο ίδιος έχει ζητήσει την γνώμη μας .

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το σχολιασμό του site αντίθετα θέλουμε τις γνώμες για να το κάνουμε καλύτερο.

Ακόμα είναι σε beta στάδιο σε λίγες μέρες θα βγει ολοκληρωμένο με αλλαγές.

Ευχαριστούμε για τις γνώμες σας.

Δημοσ.
χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και φυσικά δεν γνωρίζω αυτόν που έχει το site.. μιλάμε για μια εταιρία σχεδιασμού σελίδων.. δηλαδή μια εταιρία που θα επιλέξει κάποιος για αυτό που βλέπει και του αρέσει.. είναι φυσικό να μην αρέσει σε κάποιους και να θέλουν κάτι διαφορετικό.. δεν καταλαβαίνω γιατι τα χώνετε έτσι (εκτώς και αν έχει προηγηθεί κάτι και δεν γνωρίζω), απο μια ματιά στο portofolio είδα ωραίες δουλειές..

Δεν τα έχωσε κανένας, την ειλικρινή γνώμη μας είπαμε για το site, και όχι για τις δουλειές.

Γι'αυτό το λόγο άνοιξε και το thread νομίζω, όχι για ψυχολογική υποστήριξη.

edit: ξεκαθαρίστηκε το θέμα και από τον ίδιο. :)

Δημοσ.

Καταρχήν καλή επιτυχία στη προσπάθεια σας.Η σελίδα σας μ'αρέσει πολύ , το μενού όμως στα δεξιά όντως μου θυμίζει και μένα διαφημιστικά banners.Καλή ιδέα επίσης θα ήταν το background που έχετε ν'αλλάζει κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα τελικά αλλάξαμε τον σχεδιασμό επειδή προσθέσαμε νέα πακέτα σχεδίασης και eshop.

Όλες οι γνώμες δεκτές... ;)

Δημοσ.

κλάσεις ανώτερο.

προσωπικά μου αρέσει πολύ.

η μόνη ίσως ένσταση , είναι πως προσωπικά , δεν μου κάθεται καλά σε site εταιρείας να έχει διαφημιστικό banner .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...