Composer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλησπέρα. έχω ένα πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο cd μουσικής που έχω αγοράσει εδώ και πάνω από μια 10ετία. ενω παλιά έπαιζε, τώρα (αφού έχω αλλάξει μέσα στα χρόνια υπολογιστή και στερεο), δεν παίζει με τίποτα, ούτε στον υπολογιστή, ούτε στο στέρεο. Δεν αναγνωριζεται. Το πήγα στον υπολογιστή ενός φιλου μου και κει παίζει! ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καντου ένα mp3 rip στον pc του φίλου σου,γιατί δεν το βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα. http://www.poikosoft.com/
Composer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καντου ένα mp3 rip στον pc του φίλου σου,γιατί δεν το βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα.http://www.poikosoft.com/ Tο έχω ήδη κάνει, απλά το ήθελα και στο αυθεντικό να δουλεύει...
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Πάρε την ίδια συσκευή που έχει ο φίλος σου Σοβαρά όμως η μονη μικρή ελπίδα σου είναι να το πας σε κάποιο video-club στο οποιο επισκευάζουν cd/dvd.
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Και πως χάλασε από τη στιγμή που δεν το χρησιμοποιούσε? Και μη μου πει κανείς ότι μετά από 10 χρόνια χαλάνε γιατί έχω CD που παίζουν μια χαρά!
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ενω παλιά έπαιζε, τώρα (αφού έχω αλλάξει μέσα στα χρόνια υπολογιστή και στερεο), Από αυτό, έτσι κατάλαβα...
Composer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 όντως δεν το χρησιμοποιούσα. άντε να το είχα ακούσει ολόκληρο 3-4 φορές.
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...? ... το drive σου είναι που "έχει πρόβλημα". Και πως χάλασε από τη στιγμή που δεν το χρησιμοποιούσε?Και μη μου πει κανείς ότι μετά από 10 χρόνια χαλάνε γιατί έχω CD που παίζουν μια χαρά! ω ναι, χαλάνε - δεν είναι μόνο η φθορές με το "παίξιμο", υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, όπως θερμοκρασία, ακτινοβολία κτλ
Composer Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...? ... το drive σου είναι που "έχει πρόβλημα". ω ναι, χαλάνε - δεν είναι μόνο η φθορές με το "παίξιμο", υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, όπως θερμοκρασία, ακτινοβολία κτλ Και πως γίνεται μόνο σε αυτό το ένα συγκεκριμένο cd να εμφανίζει το πρόβλημα, και στα 100δες άλλα, να είναι μια χαρά; επίσης ούτε στο στερεοφωνικό παίζει. ταυτόχρονα χάλασαν δηλαδή;
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...από τη στιγμή που στου φίλου παίζει, δεν έχει πρόβλημα του φίλου. Το drive και το στερεοφωνικό σου είναι που δεν είναι αρκετά "δυνατά" (προφανώς η laser δέσμη τους δεν μπορεί να διαβάσει τόσο "βαθειά" στο cd, πλέον). Δεν "χάλασαν".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.