scullyist Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχω 2 εξωτερικούς 2.5άρηδες χτυπημένους. Ο 1ος, WD 160άρης. Από bad sectors άρχισε να πεθαίνει και από ένα σημείο και μετά, το λαμπάκι του ανάβει, τον βλέπει το pc, αλλά όταν πάω να τον ανοίξω μου λέει "is not accessible--- the parameter is incorrect". Όταν πάω να του κάνω check από properties>tools, μου βγάζει "windows can't access the disk". Στο WD diagnostics τον βγάζει απευθείας Fail. O 2oς, Seagate 250άρης. Αυτόν μου τον φέρανε οπότε δεν ξέρω κάτω από τι συνθήκες πέθανε. Αρκετές αδέσποτες κλωτσιές απ'οτι κατάλαβα. Δεν το βλέπει το pc, το μόνο που κάνει στην σύνδεση είναι ένα χαμηλό 'μπιπ' σταθερά ανά ένα δευτερόλεπτο. Ούτε ξυπνητήρι να ήταν. Τώρα, σύμφωνα με τα παραπάνω, ο δίσκος τους τα 'χει παίξει ή η πλακέτα? Έχει καθόλου νόημα κανένα πείραμα? Αν πχ στον ένα ο δίσκος είναι οκ αλλά τα έχει παίξει η πλακέτα, παίζει καμία ανταλλαγή από τον άλλο ή δεν υπάρχει καμία συμβατότητα και θα δούλευε μόνο με πλακέτα του ίδιου μοντέλου, οπότε να τα φάει ο κάδος και να κρατήσω μόνο τα κουτάκια τους να τα κοιτάω lol
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω τι παίζει με τις περιπτώσεις που αναφέρεις αλλά απ όσο θυμάμαι αλλαγή πλακέτας γίνεται μόνο μεταξύ ακριβώς όμοιων δίσκων.
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 1) καλά θυμάται ο antonl. 2) τους δοκιμάζεις και τους 2 εσωτερικούς 3) δεν το κόβω να δουλεύει κανείς τους, από αυτά που λες, ΟΥΤΕ ως εσωτερικός - οπότε βγαλ' τους για χάρισμα στο σχετικό θρεντ (μην πετάτε ρε ποτέ τίποτα...Μπορεί ο άλλος πχ να χρειάζεται τον μηχανισμό κεφαλών,,,ή έστω τις πλακέτες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.