Nahock Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, το καινούριο netbook που πήρα, ένα acer aspire one 751h, κάνει έναν θόρυβο, προφανώς με τον ανεμιστήρα, στις 2 πρώτες μέρες δεν ακουγόταν πολύ αλλά σήμερα δεν σταματάει καθόλου. Είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό; Εντύπωση μου κάνει πως πιο πολύ ακούγεται το netbook παρά ο παλιός φορητός των 17". Όταν το κλείνω ή όταν το ανοίγω ο ανεμιστήρας ανεβάζει στροφές και ακούγεται ακόμα πιο πολύ. Χθες πχ που το είχα με την μπαταρία του δεν ακουγόταν καθόλου και δεν ζεσταινόταν όσο τώρα. Είναι φυσικό αυτό που συμβαίνει;
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχω ένα Acer Aspire One 751H και είναι μονίμως αθόρυβο. Πριν απ αυτό είχα πάρει ένα ίδιο που χε πρόβλημα παρόμοιο μ αυτό που αναφέρεις. Το πήγα γι αλλαγή κι από τότε είναι ΟΚ.
Nahock Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εμένα κάνει συνέχεια ένα τζζζζζ δε σταματάει και μπορώ να πω πως ζεσταίνεται αρκετά από κάτω. Είναι πρόβλημα αυτό τώρα; Να το πάω για επιστροφή λες; Πέντε μέρες πρέπει να το έχω άρα μπορώ να το πάω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω, δε νομίζω να τους έχει μείνει άλλο κομμάτι για να μου κάνουν αλλαγή μιας και αυτό που πήρα ήταν το προτελευταίο. Κρίμα μιας και το πήρα μόνο 250.
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ναι, είναι πρόβλημα δεδομένου ότι το δικό μου (και όλα τ άλλα φαντάζομαι) δε μπορείς να τ ακούσεις σε κανονικές συνθήκες και τουλάχιστον όταν είναι idle, δε ζεσταίνεται.
Nahock Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Όταν λες κανονικές συνθήκες τι εννοείς, διότι εδώ που βρίσκομαι εγώ τώρα βραδιάτικα δεν ακούγεται τίποτα παρα μόνο το netbook. Μάλλον έχει πρόβλημα, ζεσταίνεται πολύ και ο ανεμιστήρας είναι μόνιμα σε υψηλές στροφές για να κρατάει δροσερό το σύστημα. Υπάρχει κάνα πρόγραμμα για να τσεκάρω την θερμοκρασία του συστήματος;
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Κανονικές συνθήκες εννοώ κατά τη διάρκεια της μέρας που λίγο πολύ θα υπάρχουν κάποιοι θόρυβοι απ το περιβάλλον. Μπορώ να τ ακούσω (χωρίς να κολλήσω τ αυτί μου πάνω του) μόνο το βράδυ όταν όλοι κοιμούνται και γενικά δεν υπάρχει καθόλου φασαρία. Αλλά και πάλι πρέπει να το προσπαθήσω λίγο για να τ ακούσω. Το δικό σου είναι δεδομένο πως έχει πρόβλημα, άρα επιστροφή.
Nahock Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Οκ, σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, απλά ήθελα να σιγουρευτώ πως έχει σίγουρα πρόβλημα μην το πάω χωρίς λόγο για επιστροφή. Θα το συγκρίνω και με τα υπόλοιπα netbook που υπάρχουν στο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε θα το καταλάβω καλύτερα. Μήπως γνωρίζεις εάν έχω το δικαίωμα να ζητήσω άλλο κομμάτι ακόμα και εάν δεν έχει το μαγαζί τους, να παραγγείλουν αυτοί καινούριο;
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αυτό. Το πιο πιθανό φαντάζομαι πως είναι να σου επιστρέψουν τα χρήματα αν δεν υπάρχει άλλο κομμάτι. Εμένα το χε ελέγξει ο τεχνικός του καταστήματος (multirama) επιτόπου προτού μου το αντικαταστήσουν (βέβαια εκείνος είπε πως δεν άκουσε τίποτα περίεργο αλλά αφού έκανα τη δουλειά μου, όλα καλά).
Nahock Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τώρα το άνοιξα με την μπαταρία του και έγινε αθόρυβο. Αυτό τώρα πως εξηγείται;
corsakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τώρα το άνοιξα με την μπαταρία του και έγινε αθόρυβο. Αυτό τώρα πως εξηγείται; Απο όσο γνωριζω απο παλαιοτερα που είχα λαπτοπ, οταν λειτουργει καποιο σε battery mode "σαν να υπολειτουργει" ρίχνοντας τις επιδοσεις του λίγο. Ετσι μειωνεται και η θερμοκρασια και ο ανεμιστηρας μπαινει σε ποιο λιγες στροφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.