Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία εγκατάστασης Windows (7) Gadgets

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ μέχρι πέρσι (που είχα εγκαταστήσει το τελευταία gadget) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, σήμερα ανακάλυψα πως δε μπορώ να προσθέσω κανένα ακόμα.

Τρέχω το .gadget αρχείο, με ρωτάει αν θέλω να το κάνω install, το πατάω και απλά δε γίνεται τίποτα. Κανένα μήνυμα, στο windows desktop gallery δεν προστίθεται, στο path C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets δε δημιουργείται αντίστοιχος φάκελος.

Δοκίμασα και με UAC ανοιχτό (έκανα reboot) αλλά ούτε που με ρώτησε τίποτα. Προφανώς κάπου πριν οποιαδήποτε μεταβολή στο σύστημα σκάει η προσθήκη του gadget.

Το googling δε βοήθησε. Δε φταίνε τα gadgets, δοκίμασα αρκετά. Το pc είναι καθαρό από ιούς και ζουζούνια. Windows 7 Pro 64 Eng.

Δημοσ.

Με κλειστο UAC, δωσε την παρακατω τιμη φιλε αντωνη, κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings]

"AllowElevatedProcess"=dword:00000001

Δημοσ.

καμιά φορά μου κολλάει και μένα σε 64bit ultimate και δεν γίνεται καμία ενέργεια που αφορά gadgets . Ούτε καν στο menu τους στο control panel δεν μπαίνει .Αλλά εμένα με ένα restart στρώνει πάντα.

είναι ίσως το μοναδικό πρόβλημα που έχω συναντήσει στα 7

Δημοσ.
Με κλειστο UAC, δωσε την παρακατω τιμη φιλε αντωνη, κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings]

"AllowElevatedProcess"=dword:00000001

Αυτό που αναφέρεις είναι η μοναδική αλλαγή που έχω ήδη κάνει, θα πρεπε να το αναφέρω ίσως. Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

το sidebar.exe εννοεί στον TaskManager

Btw για γράψε gpedit.msc στο run και παίξε λίγο με τα παρακάτω μπας και..

Κάνε μία enable το turnoff gadgets , reboot , και disable το turn off

post-9947-129063084832_thumb.jpg

Δημοσ.

Το screenshot που παραθέτεις κάπου το χα πετύχει με googling αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα settings στο pc.

Έκανα και το disable->reboot->enable (μέσω του turn windows features on/off) αλλά τα ίδια :/

Δημοσ.

φαντάζομαι την ιδια δουλειά κάνει και το turn windows features on/off , αλλά εννοούσα στο screenshot να κλικάρεις το "turn off desktop gadgets" και στο popup να επιλέξεις enable .(μετά reboot , και μετα πάλι none ή disable)

post-9947-129063084847_thumb.jpg

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο και μ αυτές τις επιλογές (enabled->not configured και το αντίστροφο με reboots) αλλά και πάλι...

Το sfc /scannow λέει όλα καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...