antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ενώ μέχρι πέρσι (που είχα εγκαταστήσει το τελευταία gadget) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, σήμερα ανακάλυψα πως δε μπορώ να προσθέσω κανένα ακόμα. Τρέχω το .gadget αρχείο, με ρωτάει αν θέλω να το κάνω install, το πατάω και απλά δε γίνεται τίποτα. Κανένα μήνυμα, στο windows desktop gallery δεν προστίθεται, στο path C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets δε δημιουργείται αντίστοιχος φάκελος. Δοκίμασα και με UAC ανοιχτό (έκανα reboot) αλλά ούτε που με ρώτησε τίποτα. Προφανώς κάπου πριν οποιαδήποτε μεταβολή στο σύστημα σκάει η προσθήκη του gadget. Το googling δε βοήθησε. Δε φταίνε τα gadgets, δοκίμασα αρκετά. Το pc είναι καθαρό από ιούς και ζουζούνια. Windows 7 Pro 64 Eng.
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Με κλειστο UAC, δωσε την παρακατω τιμη φιλε αντωνη, κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings] "AllowElevatedProcess"=dword:00000001
guido Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 καμιά φορά μου κολλάει και μένα σε 64bit ultimate και δεν γίνεται καμία ενέργεια που αφορά gadgets . Ούτε καν στο menu τους στο control panel δεν μπαίνει .Αλλά εμένα με ένα restart στρώνει πάντα. είναι ίσως το μοναδικό πρόβλημα που έχω συναντήσει στα 7
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Με κλειστο UAC, δωσε την παρακατω τιμη φιλε αντωνη, κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings] "AllowElevatedProcess"=dword:00000001 Αυτό που αναφέρεις είναι η μοναδική αλλαγή που έχω ήδη κάνει, θα πρεπε να το αναφέρω ίσως. Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 η υπηρεσια τρεχει στα run στη registry ετσι? το εχεις τσεκαρει οτι φορτωνετε στo task manager?
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ποια υπηρεσία εννοείς; Τα gadgets που έχω ήδη εγκαταστήσει πάντως λειτουργούν μια χαρά.
guido Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το sidebar.exe εννοεί στον TaskManager Btw για γράψε gpedit.msc στο run και παίξε λίγο με τα παρακάτω μπας και.. Κάνε μία enable το turnoff gadgets , reboot , και disable το turn off
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ναι, τρέχει. Όπως είπα χρησιμοποιώ κανονικά τα ήδη εγκατεστημένα gadgets
guido Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 έκανα edit αφου είχες απαντήσει , οπότε δοκίμασε μία αυτο που έχω γραψει πάνω
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το screenshot που παραθέτεις κάπου το χα πετύχει με googling αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα settings στο pc. Έκανα και το disable->reboot->enable (μέσω του turn windows features on/off) αλλά τα ίδια :/
guido Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 φαντάζομαι την ιδια δουλειά κάνει και το turn windows features on/off , αλλά εννοούσα στο screenshot να κλικάρεις το "turn off desktop gadgets" και στο popup να επιλέξεις enable .(μετά reboot , και μετα πάλι none ή disable)
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Έπαιξα λίγο και μ αυτές τις επιλογές (enabled->not configured και το αντίστροφο με reboots) αλλά και πάλι... Το sfc /scannow λέει όλα καλά.
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Σιγουρα δεν ειναι για vista τα gadgets που πας να εγκαταστησεις..... ετσι?
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Σίγουρα είναι για Win7 (δεν ξέρω αν κάνουν και για vista).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.