Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Dell 2408wfp: Μάλλον καμμένη γραμμή

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους.

Έχω την οθόνη 2408wfp της DELL. Εδώ και περίπου 5-6 μέρες μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: Moλις ξεκινάνε τα Windows εμφανίζεται προς τα δεξια οπως την βλέπουμε την οθόνη μία ή δύο γραμμές(μπλε και μωβ ), απο πάνω μέχρι κάτω στην οθόνη. Πως είναι το καμμένο pixel, αλλα απο πάνω μέχρι κάτω στην οθόνη. Βέβαια μετα απο 2-3 λεπτα φεύγουν. Μάλλον όταν ψιλοζεστενεται η οθόνη θα το διορθώνει

Προφανως θα φύγει για εγγύηση.

-Tην είχα πάρει απο UK πριν περίπου δύο χρόνια . Τότε που το ειχα ψάξει μου ειχανε πει οτι η εγγύηση ειναι collect and return μονο με το σειριακο αριθμό. Ελπίζω να ισχύει;

-Υπάρχει ενδεχόμενο να μου αρνηθούν αντικατάσταση αφου το πρόβλημα διορθώνεται μετα απο λιγα λεπτα; Βέβαια προφανως η οθόνη την άκουσε :P

-Μου αντικαθιστουν την ίδια οθόνη ή έχω ελπίδες να πάρω το πιο καινούργιο μοντέλο (24αρι πάλι απλα πιο καινουργιο με mva) που απ 'όσο είχα δει έχει πολυ καλύτερο latency.

Ευχαριστω για τον χρόνο σας

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά είναι o inverter, δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση θα την πάρουν σίγουρα στην Dell Hellas και όπως είπες έχεις αρκετές ελπίδες για το νέο μοντέλο με h-ips...(δεν υπάρχει με mva)

Δημοσ.
λογικά είναι o inverter, δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση θα την πάρουν σίγουρα στην Dell Hellas και όπως είπες έχεις αρκετές ελπίδες για το νέο μοντέλο με h-ips...(δεν υπάρχει με mva)

Όταν λες ο inverter, ποιο κομμάτι της οθόνης είναι;

Μακάρι, αν και που το συζήταγα και αλλόυ,μου λέγανε ότι η Dell στις εγγυήσεις επιστρέφει refubrished 2408wfp..

Η εγγύηση της dell είναι οτι στην αντικαθιστούν αμέσως μόλις παιρνυν τη χαλασμένο;

Δημοσ.

Επειδη στα κεντρικα κρατανε πολλα κομματια λιγο δυσκολο να σου δωσουν αλλο ( περα απο το θεμα τιμης αφου το νεο κανει αρκετα περισσοτερο ) και αυτο Αν φυσικα γινει αντικατασταση γιατι το προβλημα σου μπορει να φτιαχνεται μπαμ μπαμ.

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μετά από λίγο ψάξιμο (δεν εβρισκε το s/n της οθόνης μου να αντιστοιχεί σε κάποιο μοντέλο, πάλι καλά,μόλις του είπα τον αριθμό του reseller λύθηκε το θέμα) κανόνισε αντικατάσταση.

Σε 2-3 μέρες ελπίζω να είναι εδώ και να μου πέσει τουλάχιστον οθολη με καλύτερο revision...αυτή εδώ είναι revision 00.

Πάντως φαίνεται πολύ καλό το service της Dell.με ένα τηλέφωνο ξεμπερδεύεις!

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδια,

η αντικατάσταση της οθόνης ήρθε σήμερα

Ψιλοξενέρωσα γιατί μου τη φέρανε σε χύμα κουτί, όχι DELL( η δικια μου ακόμη και οι ζελατίνες της ήταν τούμπανες, ήταν απιστευτα βολικη στο πακετάρισμα, ειχα κανει δυο μετακομισεις :P και πραγματικα με ειχε βολεψει)

-Πάνω στην οθόνη έχει μονο το ταμπελάκι refurbished και καθόλου ταμπελάκι με σειριακο αριθμο. Λετε να παίξει πρόβλημα αν χρειαστω εκ νέου εγγύηση;

-Πήρα και αποδειξη παραλαβης αλλα απ ' όσο ειδα σειριακο αριθμο δεν έγραφε πουθενα. Βέβαια η οθόνη που μου φέρανε είναι η U2410. Στην απόδειξη γράφει DIS, FOL, 24W, U2410, BLK, AMEA όπως επίσης και στο nvidia control panel γράφει το ίδιο (U2410).

Eχει IPS panel; Στο θέμα του input lag είναι απ όσο βλέπω απο το Desktop μου αρκετα καλύτερη!

Η βάση της 2408wfp δεν ξέρω αλλα μου ενέπνεε κύρος και στιβαρότητα. Τη προτιμάω μάλλον απο τη βαση της U2410 (την flat τελειως) ...

Mε τη κατανάλωση τι παίζει. Στο site της DELL αναφέρει 75W. Το 24W που εγραφε στο χαρτι να ηταν κάτι άλλο εκτος απο κατανάλωση;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι η U2410 είναι με h-ips panel, ποιο revision είναι?

η 2408WFP βάραγε record στο input lag, η U2410 ειδικά όταν είναι σε game mode είναι πολύ χαμηλά

για κατανάλωση φαντάζομαι ότι γράφει το site...

για εγγύηση δεν γνωρίζω τι θα παιχτεί, πάρε τηλέφωνο και ρώτα από τώρα

Δημοσ.

η 2408WFP βάραγε record στο input lag, η U2410 ειδικά όταν είναι σε game mode είναι πολύ χαμηλά

Το game mode όμως από που ορίζεται;

Rev a01 είναι...το εντοπισα τελικα σε ενα αυτοκολητάκι πάνω στο κουτι της :)

Οντως αυτο θα κάνω για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

από τα profiles της οθόνης στο menu της, αλλά προφανώς δεν βγάζει την ίδια ποιότητα χρωμάτων όπως στο sRGB...

Δημοσ.

Εγγυηση εχει το υπολειπομενο χρονο, κλασσικα πραγματα. Μην φοβασαι , κρατανε αρχεια με το τι εδωσαν και που.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγγυηση εχει το υπολειπομενο χρονο, κλασσικα πραγματα.

η εγγύηση ανανεώνεται...

Δημοσ.

Κανεις μεγαλο λαθος, δεν ισχυει αυτο στην πραξη εστω. Η για να το θεσω καλυτερα δεν προκειται να το δεχτει κανεις, τωρα αν εχεις κεφια να τρεχεις στα δικαστηρια για 400ε-500ε και να χασεις τα τριπλασια οκ αυτο ειναι αλλο θεμα.

Λογικο ειναι εξαλλου αφου μερικοι επιτηδες χαλανε τα προιοντα τους για να παρουν κατι πιο νεο σαν αντικατασταση του παλιου.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ λέω τι προβλέπει ο νόμος, αν ο καταναλωτής μασάει ότι του λένε οι καταστηματάρχες είναι άλλο θέμα και δεν με απασχολεί, προσωπικά πάντως μου ανανεωνόταν κάθε φορά που έκανα rma...

δεν χρειάζεται καν δικαστήρια, μερικές απειλές στις γνωστές υπηρεσίες και τελειώνει το πράγμα...

και για μερικούς θα πρέπει οι υπόλοιποι να δέχονται την παρανομία των καταστημάτων? δεν είμαστε σοβαροί μου φαίνεται...

Δημοσ.
Κανεις μεγαλο λαθος, δεν ισχυει αυτο στην πραξη εστω. Η για να το θεσω καλυτερα δεν προκειται να το δεχτει κανεις, τωρα αν εχεις κεφια να τρεχεις στα δικαστηρια για 400ε-500ε και να χασεις τα τριπλασια οκ αυτο ειναι αλλο θεμα.

Λογικο ειναι εξαλλου αφου μερικοι επιτηδες χαλανε τα προιοντα τους για να παρουν κατι πιο νεο σαν αντικατασταση του παλιου.

Φοβερός συλλογισμός, με την ίδια "λογική" μπορούν να μη δεχθούν από την αρχή την διαδικασία της εγγύησης.

Αν έχεις κέφια τρέχτο δικαστικά...

Λες και αυτοί έχουν κέφια να τρέχουν δικαστικά μία χαμένη υπόθεση, (μιας και ο νόμος είναι ξεκάθαρος), και να χαλάνε και το όνομά τους στην αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...