Dimis_350z Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις έβαλα τα Win7 στο laptop (Sony Vaio), ύστερα από Vista. Παρόλο που ακολούθησα την γνωστή διαδικασία -boot με το dvd των Win7 -Επιλογή στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση( όχι στο Upgrade) Μετά το πέρας της εγκατάστασης αντιμετωπίζω τα εξής θέματα.. 1)Σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία που ακολούθησα, θα έπρεπε να σβήσουν όλα τα αρχεία από το επιλεχθέν directory, όμως υπάρχουν ακόμα στο C αρχεία που υπήρχαν και πρίν το format...(Δεν αναφέρομαι στο WIndows.old αλλά σε φακέλους εφαρμογών που είχαν εγκατασταθεί πρό εγκατάστασης των Win7).Τελικά έγινε format..??? 2) Στον νέο φάκελο Windows δεν υπάρχει ο υποφάκελος Drivers ώστε να δώ ποιοι drivers λείπουν γιατί καποια πράματα (όπως memory card reader) δεν λειτουργούν και ούτε αναγνωρίζονται απο την Διαχείρηση Συσκευών. Υπάρχει τέτοιος αντίστοιχος φάκελος drivers στα win7? 3) Στον φάκελο Windows.old/windows/drivers, υπάρχουν ακόμα drivers που μου χρειάζονται αλλά δεν έιναι δυνατον η εκτέλεσή τους...δεν μπορεί να φορτώσει ένα αρχείο dll. Αυτά τα λίγα... Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση επειδή τα 7, μέχρι τώρα έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής.!!!
derasto Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Θα σου απαντησω στο 1 μιας και μου εχει τυχει. Θα επρεπε οταν επιλεγεις partition για να γινει η εγκατασταση να διαγραψεις το παρτισιον οπου βρισκονταν τα αρχεια απο τα vista και να δημιουργησεις ενα νεο οπου εκει θα βαλεις τα 7. ΥΓ.Τωρα που ξαναδιαβαζω το 2.,σε μενα δεν υπαρχει τετοιος φακελος(δεν ξερω τι γινεται στα Βιστα,πηγα απο ΧΡ σε 7),οι περισοτερες συσκευες θα παρουν drivers απο μονα τους αφου βεβαια εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.
Dimis_350z Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δηλαδή θα γίνει η διαγράφή του partision και θα διαγραφεί το περιεχόμενο του, αλλά και το ίδιο του partision, σωστά? Και στην συνέχεια θα με ρωτήσει τι μεγεθος θέλω να είναι επιλογή γράμματος για όνομα κτλ..? Με την παραπάνω διαδικασία θα δημιουργηθεί φάκελος windows.old, όπου θα έχει τα παλιά προγράμματα? Εσύ ξαναέκανες την εγκατάσταση με διαγραφή του partision? Αν ναι είδες διαφορά στις επιδόσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
derasto Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Απο την στιγμη που θα διαγραψεις το partition χανονται τα παντα.Οποτε κανε ενα μπακαπ τα αρχεια σου. Αφου λοιπον το διαγραψεις,θα σου λεει απο κατω "Press C to create a new partition" καπως ετσι. Απο default επιλεγει μονο του το μεγεθος(γνωμη μου μη το πειραξεις). Οσο για το γραμμα παιρνει C:\ αλλα μετα μπορεις να το αλλαξεις. Παντα οποτε κανω φορματ διαγραφω εντελως τα παντα,γενικοτερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο 7.
Dimis_350z Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 έΧω 2 partision, ενα που τρέχει το λειτουργικό και ένα που έχω κάποια αρχεία από backup κυρίως. Αν δημιουργηθεί νέο partision για να εγκατασταθεί το λειτουργικό, θα επηρεαστεί το άλλο partision? Μη γίνει καμια ιστορία και χαθούν τα πάντα...!!!
derasto Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 έΧω 2 partision, ενα που τρέχει το λειτουργικό και ένα που έχω κάποια αρχεία από backup κυρίως. Αν δημιουργηθεί νέο partision για να εγκατασταθεί το λειτουργικό, θα επηρεαστεί το άλλο partision? Μη γίνει καμια ιστορία και χαθούν τα πάντα...!!! Οχι αλλα να προσεξεις μη τα μπερδεψεις(την εχω πατησει γιαυτο σου λεω).
thanos713 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εσύ λογικά πάτησες απευθείας τον δίσκο που θες να γίνουν εγκατάσταση, σωστά?
derasto Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ναι πριν πολλαααα χρονια,απλα ηθελα να δω τι κανει. Πλεον το μαθα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.