Προς το περιεχόμενο

Δαιμονισμένοι: υπάρχουν ή είναι εκκλησιαστική απάτη;

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι δαιμονισμενοι, λεει, σου λενε ολο το ιστορικο σου χωρις να σε γνωριζαν απο πριν.

Ειδικοι ιερεις αναλαμβανουν να σου βγαλουν τα δαιμονια...

Δημοσ.
Οι δαιμονισμενοι, λεει, σου λενε ολο το ιστορικο σου χωρις να σε γνωριζαν απο πριν.

Χμ... Θα έλεγε κανείς δηλαδή ότι έχουν κάποια κοινά με τις καφετζούδες λοιπόν. Δεν ξέρω όμως τι να υποθέσω κι εγώ. Καλό θα ήταν να το ψάξουμε λίγο πριν μιλήσουμε. Έχω ακούσει ότι ο υπνωτισμός βοηθάει να μάθεις τέτοιες βαθειές αλήθειες. Αλλά και πάλι τι να σου πω. Δεν έχει πάρει το μάτι μου και κανένα δαιμονισμένο να ξέρω. Ίσως να φταίει που τα έχω πολλές ώρες κλειστά. Τέλος πάντων. Όλα αυτά δεν είναι πράγματα του Θεού και καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με αυτά.

Και τώρα alexx20, μίλα... Είσαι ο :

χαρδαβέλας+κώσ.JPG

Δημοσ.

Ειδικοι ιερεις αναλαμβανουν να σου βγαλουν τα δαιμονια...

Με το συμπάθειο αυτό δεν είναι πρόλογος ούτε ανάπτυξη θέματος, αλλά προσπάθεια να βάλεις στην μπρίζα κόσμο για να γίνει νταβαντούρι και χαβαλές.

Γενικά, αν μπορώ να υποθέσω από τα νήματα που έχεις ανοίξει αναρωτιέσαι αν διάφορα γνωστά μεταφυσικά υπάρχουν στ' αλήθεια. Όπως για τα περισσότερα πράγματα έτσι και εδώ πρέπει να ρωτήσεις στο κατάλληλο μέρος, τους κατάλληλους ανθρώπους, με τον κατάλληλο τρόπο και τις κατάλληλες ερωτήσεις. alexx20, τα νηματά σου εδώ πέρα δεν πληρούν ούτε μία από αυτές τις προϋποθέσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...