Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ρουτερ

tzo1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα...πηγα να βαλω κωδικο στο ρουτερ μου γιατι καταλαβα οτι καποιος επαιρνε ιντερνετ απο μενα και τα εκανα σκατα.....δεν προλαβα καν το βαλω κωδικο και τωρα δεν εχω προσβαση στο ρουτερ διοτι ο κωδικος που '''μπηκε'' μονος του δεν τον ξερω

ειναι speedtouch 585 v6

αν μπορω να κανω κατι εκτος απο reset πειτε!!!!!

Δημοσ.

ε...τι κωδικο? wireless κωδικο? admin κωδικο? τι αλλαξες? η εστω αφου τα εκανες σκατα τι *πιστευεις* οτι αλλαξες? το 585v6 δεν εχει κανενα κωδικο για κανενα απο τα 2 απο τη μανα του. αν εβαλες κωδικο στο wireless κ ησουν συνδεδεμενος στο wireless, τοτε προφανως σε πεταξε...αφου εβαλες κωδικο κ πριν δεν ειχες. θα ξανακανεις συνδεση στο δικτυο κ θα βαλεις για κωδικο αυτο που εβαλες. αυτα ισχυουν μονο αν εχεις εξακριβωμενα αλλαξει το wireless key.

Δημοσ.

an εβαλες κωδικο στο να μπεις στον ρουτερ και δεν τον ξερεις θα κανεις reset default πατωντας το κουμπακι απο πισω για 4 seconds.θα χασει τα παντα.ο κωδικος για το wireless ειναι στο Home network meta wlan thomson μετα configure Κτλ κτλ ενω για τον κωδικο που μπαινεις στον ρουτερ ειναι στο Toolbox kai user management

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...