Προς το περιεχόμενο

εκλαπη ποδηλατο

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, για να λήγει με τις μηχανές, χεστήκαμε για τις μηχανές, ούτε σαπιοκοιλιάδες μεταλλάδες είμαστε για να πάρουμε τσόπερ, ούτε γουστάρουμε τσόπερ γενικά ρε παιδί μου, μας αρέσει η φύση, είμαστε παιδιά των λουλουδιών, κάνουμε γυμναστική και δε μολύνουμε το περιβάλλον και όσοι έχουν φράγκα δίνουν και 2 χιλιάρικα για να βγάλουν τα γούστα τους με το ποδήλατο.

Η μαργαρίτα ήταν άτυχη, ενδεχομένως το ποδήλατό της να έχει κωδικό στο σκελετό και αν δώσει σύρμα στο ποδηλατάδικο και είναι και τυχερή να το βρει έτσι, από την άλλη παίζει το ποδήλατό της να είναι ήδη σε άλλη πόλη ή να ταξιδεύει ακόμα, με αποτέλεσμα να μην το βρει ποτέ, ψόφος σε αυτούς που το έκλεψαν όπως και να 'χει και τα κέρδη που θα βγάλουν αν το πουλήσουν να τα φάνε στους γιατρούς. Τίμια πράγματα.

Δημοσ.
Αυτά από το αλεξ πακ και το βασιλόπουλο έχουν πλαστικά που λιώνουν στον ένα μήνα. Χωρίς να τα ταλαιπωρείς ιδιαίτερα. Γουοσκλαουντ.

Και το ξέρω αυτό γιατί κάνω ποδήλατο, και έχω οδηγήσει ποδήλατο από τα συγκεκριμένα καταστήματα και όχι γιατί πήγα για να πάρω απορρυπαντικά από κει και τα είδα δεμένα εκεί που πάρκαρα το αμάξι μου.

Αναφορικά με τις τιμές, ξέρεις τι θα πάθει αυτός που θα πετύχω να οδηγάει το ποδήλατό μου -που αγόρασε με 20 ευρώ- ε;

Από την άλλη, αν ξέρεις κάποιον ποδηλατά, ο οποίος να πουλάει ποδήλατα που δεν είναι σκουριασμένα/κλεμμένα/20ετίας με 30 ευρώ, ανέβασέ το τηλέφωνό του γιατί είμαι σε φάση ψαξίματος.

...κακώς το συνεχίζω, γιατί θα τσιτώσουμε τον Τηλέμαχο, αλλά τεσπα.

Δεν πήρα ο ίδιος ποδήλατα από τις προσφορές που είπα, αλλά μια ματιά τους την έρριξα. Και δε μου φάνηκαν καθόλου άσχημα και δόξα τω θεώ μπορώ να καταλάβω και με το μάτι, κοιτάζοντας πχ ένα κινέζικο ρολόι, ή έναν αναπτήρα κουζίνας, πόσο "αντέχει". Τώρα τί έγινε στη δική σου περίπτωση, και τί ακριβώς εννοείς με το "έλυωσαν τα πλαστικά" που λες ( ποιά πλαστικά δηλαδή; Φτερά; Μοχλοί ταχυτήτων; Χερούλια; Τακάκια; Καλώδια φρένων; ), δε θα το αμφισβητίσω απ' τη μια, επειδή βασίζομαι στον δικό σου λόγο - απ' την άλλη ποτέ δεν έχω πετύχει τέτοιου είδους ποιότητες. Και δεν υπάρχει και λόγος δηλαδή να υπάρχουν, μια και τη σήμερον ημέρα υπάρχει υπερεπάρκεια στην παραγωγή πολλών καταναλωτικών ειδών συμπαθητικής ποιότητας, και το διεθνές εμπόριο καλά κρατεί (ανάλογη φάση ισχύει πχ και για τα μηχανάκια). Αν είναι μάλιστα κάτι να διακινδυνεύεις, παίρνοντας κάτι τόσο φτηνό, όταν μιλάμε για ποδήλατο, είναι το σύστημα γραναζιών και η αλυσίδα ειδικά να σου σακατευτούν σχετικά γρήγορα. Μέσα σ' ένα 2μηνο-3μηνο πχ. Είχα φίλο φοιτητή εδώ, που είχε τέτοιο ποδήλατο φτηνό, για χρόνια (εγώ έχω καμμιά 10ετία που στα δίτροχά μου βάζω βενζίνη, έχω όμως κι εγώ το παρελθόν μου με τα ποδήλατα).

Ξαναλέω δε, πως τα 50άρια και τα 30άρια, ούτε στάνταρ τιμές είναι (δεν είναι δηλαδή ότι "τόσο κάνει/αξίζει"), ούτε τα βρίσκεις στους ποδηλατάδες - όχι εύκολα τουλάχιστον. Εκεί θες σίγουρα γύρω στο 100άρι.

Δημοσ.

Η μαργαρίτα ήταν άτυχη, ενδεχομένως το ποδήλατό της να έχει κωδικό στο σκελετό και αν δώσει σύρμα στο ποδηλατάδικο και είναι και τυχερή να το βρει έτσι, από την άλλη παίζει το ποδήλατό της να είναι ήδη σε άλλη πόλη ή να ταξιδεύει ακόμα, με αποτέλεσμα να μην το βρει ποτέ, ψόφος σε αυτούς που το έκλεψαν όπως και να 'χει και τα κέρδη που θα βγάλουν αν το πουλήσουν να τα φάνε στους γιατρούς. Τίμια πράγματα.

Πως μπορει να βρεθει μεσω κωδικου;;

Οχι ψοφος,ετσι ξεμπερδευεις ευκολα, καλυτερο αυτο για τους γιατρους

Τη στεναχωρια που μου δωσε σημερα να την εισπραξει σε πονο

Το ποδηλατο το ειχα αφησει στην εισοδο για λιγα λεπτα γιατι θα φευγα. Δηλ ημουν σε φαση «βαζω τη μπαταρια στο φωτακι και κατεβαινω να το βαλω και να φυγω»

Η πορτα ηταν κλειστη και δε φαινοταν απ εξω. Που να σκεφτω οτι μεσα σε λιγα λεπτα θα γινει οτι εγινε, 5 η ωρα το απογευμα;

Ετυχε να ειμαι στο μπαλκονι και να τον δω να φευγει καβαλα στο ποδηλατο κατι που ηταν μαλλον και το μεγαλυτερο σοκ. Η γκαντεμια ειναι οτι εκεινη την ωρα δεν περνουσε ψυχη αλλιως απ τις φωνες καποιος θα τον σταματαγε.

Οσο για τη μηχανη..ευχαριστω για την προταση αλλα ποδηλατο ηθελα για ασκηση και καποιες μετακινησεις.

Δημοσ.

Κρίμα και το είχες καταχαρεί :\

Μα μέσα απο το σπίτι ρε γμτ..; Πόσο πολύ να το βάλανε στο μάτι;

Να τους κοπούν τα πόδια τους γ@μιόληδες καθώς πάνε με αυτό στην κηδεία της μάνας τους. %$^#$^$%@

Δημοσ.

Έλα αηδίες με τις κατάρες!!

Με κωδικό -μου είχαν πει- ότι τα καινούρια ποδήλατα από κάποιες εταιρίες έχουν κωδικό στο σκελετό, πράγμα που τα κάνει αυτόματα ξεχωριστά, παρά την επιφανειακή ομοιότητα. Οπότε -ουτοπικά- μπορείς, αν κινηθείς με κάποιο τρόπο που δεν ξέρω και ενημερώνοντας παράγοντες που δεν φαντάζομαι καν, να ειδοποιηθείς σε περίπτωση που το πάει για σέρβις. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, από τη στιγμή που το ποδήλατο μπορεί να είναι στη μαγική χώρα του Γουός όπου καλά ποδήλατα κοστίζουν 100 ευρώ =ρ

Δημοσ.

Που να σκοτωθούν πέφτοντας σε χαράδρα όπως θα πετάνε με το ποδήλατο και θα έχουν τον ΕΤ στο καλαθάκι οι καταραμένοι.

Δημοσ.

Για αρχή λοιπόν μια βόλτα στο μαγαζί που το πήρες για να κάνεις όλη αυτή τη μαγική διαδικασία την οποία δεν φαντάζεται κάν η γκαρνέλε και μετά μια βόλτα και στα ποδηλατάδικα της γειτονιάς σου ή ακόμα καλύτερα προς τις παρακμιακές περιοχές της περιοχής σου.

Δέν είναι περίεργο να έχει παρατηθεί απο αυτόν που το πήρε μετά τη "βόλτα" του, οπότε και μια γύρα στην ευρύτερη περιοχή ή ακόμα ακόμα και μια ενόχληση στις τοπικές αρχές δεν είναι κακή ιδέα. Το ποδήλατο αυτό είναι πολύ πιο ακριβό απο πολλά μηχανάκια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και χρίζει αναφοράς.

Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και τα χειρότερα για τον πούστη. Ελπίζω με αυτό να πήγε στο κοντινότερο παρκάκι για να πάρει την νωθευμένη τελευταία δόση του.

Δημοσ.

@ γαρνελε

τον κωδικό πλαισιου εννοείς προφανώς, ναι ειναι μοναδικος για καθε bike και βρισκετε κατω απο την 'πεταλιερα' οταν το αγοραζεις τον αναγραφει η απόδειξη (σπανια) η το βιβλιαράκι για τα service και ετσι αποδεικνύεις οτι ειναι δικο σου..

κατα τα αλλα klainmain...

τον μονο που μπορει να κανει ειναι να περιμενει μπας και γινει κανα θαυμα η περναει με παρεα απο την μενανδρου και εκει γύρο, να τους ψαρωσει να πει τι περιπου ψαχνει και να το παρει πισω με κανα 30€

Δημοσ.

Για να μην σου κλέψουν το ποδήλατο , μια ειναι η λύση:

mesa.jpg

Μαργαρίτα , λυπάμαι πολύ που στο κλέψανε. ..τώρα επειδή το ποδήλατο ειναι βασικά ένα σύμβολο ιδιαίτερο θα έλεγα , και ειδικά σήμερα στους χαλεπους καιρούς που ζουμε , και επειδη πιστεύω οτι το να κλέψει κάποιος ένα ποδήλατο ειναι καφρίλα (απόγνωση πάντως δεν ειναι ) και επειδή σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά που τραβάμε καθημερινά , νομίζω οτι αν επιανα κάποιον να μου κλέβει το ποδήλατο ,θα τον σάπιζα επιτόπου μέχρι τον θάνατο , με κλωτσιές στα πλευρά , στο στομάχι και την τελειωτική στο μελίγγι...με μίτο..

washcloud σε παρακαλώ όταν αποφασίσεις να αγοράσεις ποδήλατο , μην το αποφασίσεις μόνος σου :P

Μαργαρίτα πολύ λυπάμαι..

Δημοσ.

Πακέτο εφαγες Μαργαρίτα κρίμα...Τώρα κάτι μαλακίες που γράφουν για την κηδεία της μάνας του αλλουνού...Δεν σχολιάζω, απλά φίλε χαλάρωσε...!!

Δημοσ.

Τεσπά ναι μην αρπάζεστε.

Πλακίτσα (αν θέλετε να την εκλάβετε έτσι)

Αίσθημα λεκτικής δικαιοσύνης(αν θέλτε να το εκλάβετε αλλιώς)

Δεν είπε κανείς να πάρει κάνα μπαλτά να ψάχνει. Όχι οτι θα ήταν και κακό.

Εδώ στα νεύρα βρίζουμε τα έπιπλα όταν χτυπάμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στο μπ@στ@'ρδι που σήκωσε ποδήλατο του 1μιση χιλιάρικου θα κολλήσουμε; Πού ήταν η χαλαρότητα τότε;

Καλύτερος με τους καλούς. Κάκιστος με του κακούς. Δίκαιο; Ναι.

Δημοσ.
washcloud σε παρακαλώ όταν αποφασίσεις να αγοράσεις ποδήλατο , μην το αποφασίσεις μόνος σου :P

...ποδήλατο υπάρχει (προίκα από φίλο) (και μάλιστα τώρα που καλοκαίριασε προβλέπω να ξεχρεώσω τσιγάρα χρόνων), οπότε σταματήστε τσι παπαριές, λες και γεννήθηκα πάνω σε καμήλα, νταξ';

Όταν ξέσκιζα εγώ το Mirageάκι μου προ 15ετίας, σε βουνά, λαγκάδια, ασφάλτους και χωράφια,,,,,,,,άντε μη πω τί κάνατε. Οπότε ούτε ντιπ άσχετος είμαι, κι ούτε τα ποδήλατα που σπάνε σε κομμάτια κάτω απ' τα πόδια κλόουν, τα βρίσκεις στην αγορά. Τα ίδια συναντάω και στο hardware κομμάτι του φόρουμ, που για να ανοίξεις ένα pdf, πρέπει λέει ο πισής να έχει 123456 πυρήνες. Σταδιάλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...