washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 χαχαχα ! athlios, δεν το κοστολόγησα - οπτικά είπα δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο. Τις τιμές που είπα τις είπα για το πόσο χρειάζεσαι για να πάρεις ένα σκελετό με ρόδες, αλυσίδα και ταχύτητες, τύπου "mountain bike", οπότε δε βλέπω το λόγο της απάντησής σου.
Garnele Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Σόρυ γουος, αλλά το πιο αξιοπρεπές ποδήλατο που μπορείς να πάρεις με 30 ευρώ είναι πλαστικό και υπάρχει στα κούκου. Είχε βέβαια στα ΑΒ Βασιλόπουλος ένα φεγγάρι -παίζει να υπάρχουν και ακόμα- κάτι μάουντεν σε τέτοιες τιμές. Τα οποία άρχιζαν να αποσυντίθεται μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους, όπως και οι σακούλες τους.
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ο καθένας με τα βίτσια του αλλά 1300 ευρώ για ένα ποδήλατο; Καλύτερα να πάρεις δάνειο και να αγοράσεις τσοπεριά.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ...είχα αρχίσει να γράφω περισσότερα πριν, αλλά somehow είχα αλλάξει γνώμη και ποστ. Μέσα σ' εκείνα που δεν πόσταρα, έγραφα για τί σόι ποδήλατα "τύπου mountain bike" ( = χαμηλό/κοφτό τιμόνι) μιλάμε, όταν η ΚΑΝΟΝΙΚΗ του τιμή δεν φτάνει καν τα 100€ : κάτι αρκετά βαρύ, που βεβαίως δεν περιμένεις να το ανεβάσεις σε βουνό, και να το κατέβεις μ' αυτό κι όλας. Τα 50 είναι πιθανά, όχι ως κανονική τιμή όμως, και τα 30 όπως είπα είναι "τρελλή προσφορά" (όπως ακριβώς λες εσύ για Βασιλόπουλο, είχα δει τέτοια εγώ σε ALEXPAK νομίζω). Η "αξία" τους δηλαδή είναι του κατοστάρικου-απλά τα σκοτώνουν πχ για ένα 2ήμερο (λόγοι μάρκετινγκ υποθέτω, και καλών deals κτλ). Με 30 και 50 σαφώς δεν βρίσκεις, σε "κανονική τιμή". Όπως επίσης ξέρω ότι για κάτι "καλό" (= κυρίως ελαφρύ) θέλει να σκάσεις από 300 και πάνω, για πολύ καλό από 500+, ενώ τα "γαμάτα" (πανάλαφρα κράματα, ποιότητα κατασκευής άστα να πάνε) αρχίζουν από χιλιάρικο και πάνω. Εγώ ανέφερα με πόσα (όπως θα μπορούσα ν' αναφέρω τις τρέχουσες τιμές για να σου φέρει "ένα οποιοδήποτε γυφτάκι ένα ποδήλατο"=10€, και 20€ για να σου φέρει "το σωστό γυφτάκι", αυτό που σου κλέψανε) μπορείς να έχεις ένα σκελετό με ρόδες αλυσίδα και ταχύτητες, απλά για να σουλατσαίρνεις μέσα στην πόλη. ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ όμως, garnele, χωρίς να διαλυθεί σ' ένα μήνα. Με τοπ ένα κατοστάρικο. Και με προσφορές (αν ζορίζεσαι και ψήνεσαι να το ψάξεις), μέχρι τα 30.
Garnele Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ο καθένας με τα βίτσια του αλλά 1300 ευρώ για ένα ποδήλατο; Καλύτερα να πάρεις δάνειο και να αγοράσεις τσοπεριά. Όχι, σε καμία περίπτωση, αυτός που αγοράζει ποδήλατο το βλέπει σαν επένδυση, σαν μεταφορικό μέσο που θα το χρησιμοποιήσει και για εκδρομή στο βουνό, σπορ, κλπ κλπ. Πλας για να πάρεις τσοπεριά πρέπει να ακούς σκιντ ρόου, και γιατί να ακούς σκιντ ρόου. Αυτά από το αλεξ πακ και το βασιλόπουλο έχουν πλαστικά που λιώνουν στον ένα μήνα. Χωρίς να τα ταλαιπωρείς ιδιαίτερα. Γουοσκλαουντ. Και το ξέρω αυτό γιατί κάνω ποδήλατο, και έχω οδηγήσει ποδήλατο από τα συγκεκριμένα καταστήματα και όχι γιατί πήγα για να πάρω απορρυπαντικά από κει και τα είδα δεμένα εκεί που πάρκαρα το αμάξι μου. Αναφορικά με τις τιμές, ξέρεις τι θα πάθει αυτός που θα πετύχω να οδηγάει το ποδήλατό μου -που αγόρασε με 20 ευρώ- ε; Από την άλλη, αν ξέρεις κάποιον ποδηλατά, ο οποίος να πουλάει ποδήλατα που δεν είναι σκουριασμένα/κλεμμένα/20ετίας με 30 ευρώ, ανέβασέ το τηλέφωνό του γιατί είμαι σε φάση ψαξίματος.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Είναι εξοργιστικό και απίστευτο το πως σε κάθε thread βγάζουμε απο την μύγα ξύγκι απο εκεί που δεν υπάρχει. Η κοπέλα έχασε το ποδήλατο της, ψάχνει να το βρεί και εσείς κάθεστε και κάνετε μαθήματα οικονομίας. Τι να πει κανείς. Πληροφοριακά, ούτε με 100€ δεν παίρνεις ποδήλατο της προκοπής.
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν μου αρέσουν ούτε στο ελάχιστο οι skid row, μια τσοπεριά θα την ήθελα όμως.
Garnele Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ε τι να κάνουμε άλλο ρε τηλεμαξξ, της είπαμε κρίμα, μακάρι να το βρει κλπ. Η συζήτηση είναι κάτι που εξελίσσεται.
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Είναι εξοργιστικό και απίστευτο το πως σε κάθε thread βγάζουμε απο την μύγα ξύγκι απο εκεί που δεν υπάρχει. Η κοπέλα έχασε το ποδήλατο της, ψάχνει να το βρεί και εσείς κάθεστε και κάνετε μαθήματα οικονομίας. Τι να πει κανείς. Τι να πω κι εγώ, μακάρι να έμοιαζα έστω και λίγο στον Απόστολο Tαυ και να έβρισκα το ποδήλατο. Αλλά δε μοιάζω.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γκαρνέλ, το να πετάγεται ο καθένας και να λέει οτι με 1000€ παίρνεις τσόπερ αντι για ποδήλατο είναι μια τέτοια περίπτωση. Είναι σαν να κλαπεί μια Μερσεντές των 30.000 και να πεταχτεί κάποιος και να πει οτι με 30.000 καλύτερα να έπαιρνεις λήαρ τζέτ (λέμε τώρα).
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γκαρνέλ, το να πετάγεται ο καθένας και να λέει οτι με 1000€ παίρνεις τσόπερ αντι για ποδήλατο είναι μια τέτοια περίπτωση. Είναι σαν να κλαπεί μια Μερσεντές των 30.000 και να πεταχτεί κάποιος και να πει οτι με 30.000 καλύτερα να έπαιρνεις λήαρ τζέτ. Όχι, είπα ότι για μένα είναι καλύτερο να πάρεις ένα δάνειο και να πάρεις τσοπεριά. Με 1000 ευρώ τσοπεριά, που ακούστηκε αυτό; Σε αυτά τα λεφτά, ένα glx το πολύ πολύ με νίκελα.
JimxxZe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Κριμα ρε παιδια πριν λιγες μερες το πηρε η margarita.... ουτε να το χαρει δεν προλαβε καλα καλα..... ακου κει να ανοιξουν το σπιτι για να παρουν το ποδηλατο.... η Αθηνα εχει καταντησει πολυ τωρα τελευταια
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μια βαρβάτη τσοπεριά κάνει δέκα χιλιάρικα. Καταλαβαίνεις οτι τα 1000€ που έχει το ποδήλατο με τα 10.000 που έχει μια τσοπεριά είναι τεράστια διαφορά. - Μαλάκα πήρα Smartάκι με 10.000. - Όχι ρε συ, έδινες άλλα 100.000 και έπαιρνες R8.
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μια βαρβάτη τσοπεριά κάνει δέκα χιλιάρικα. Και λίγα λες. Καταλαβαίνεις οτι τα 1000€ που έχει το ποδήλατο με τα 10.000 που έχει μια τσοπεριά είναι τεράστια διαφορά. Ε ναι, γι' αυτό είπα να πάρεις δάνειο, αφού τα 1000 δε φτάνουν. - Μαλάκα πήρα Smartάκι με 10.000.- Όχι ρε συ, έδινες άλλα 100.000 και έπαιρνες R8. Τι r8, και λιγότερα από 10 χιλιάρικα να έδινες θα έπαιρνες καλύτερο αμάξι. Αφού το Smart είναι ο απόπατος της αυτοκινητοβιομηχανίας και η χαρά του hipster.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν μπορείς να πεις στον άλλο γιατί πήρες ποδήλατο π.χ. Μπορεί να το ήθελε για συγκεκριμένη δουλειά. Τι να το κάνει το τσόπερ αν της ήταν παντελώς άχρηστο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.