margaritagr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μου εκλεψαν πριν λιγο το ποδηλατο, περιοχη αγιος δημητριος αθηνα αν καποιος το δει ας ενημερωσει
Lucifer Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέσα σε 2 μέρες απ' την αγορά;;; Συλλυπητήρια, εύχομαι να το βρεις.
athlios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Κριμα Μαργαριτα ,και σε ειχαν πει τα παιδια στο αλλο τοπικ ΠΡΟΣΟΧΗ ! Κανε μια βολτα εκει που πουλανε κλεμμενα[δε ξερω περιοχες απο Αθηνα] ολο και κατι μπορει να παρει το ματι σου ...ρωτα μαθε που πουλανε ποδηλατα τα "καλα" παιδια και προπαντως κρατα την αποδειξη που προφανως εχει τον αριθμο πλαισιου του ποδηλατου!!! Καλη τυχη ευχομαι να το βρεις συντομα!
margaritagr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μου ανοιξαν το σπιτι ΜΕΣΑ το ειχα, δε φαινοταν απ εξω
athlios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πω κριμα! Μονο αυτο πηραν ? περιεργα πραγματα! αν μπαινουν σε σπιτια μονο για ενα ποδηλατο δε παμε καλα ...
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γιατί ρε; Πώς πάμε πλέον στα σούπερ-μάρκετ και παίρνουμε 5 ντομάτες, 4 πιπεριές, και 3 κρεμμύδια; 'Ό,τι χρειαζόμαστε δηλαδή - τιπτ παραπάνω. Εξευρωπαϊσμός.
IOSTEFO Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέσα σε 2 μέρες απ' την αγορά;;;Συλλυπητήρια, εύχομαι να το βρεις. Βρε Lucifer γιατί μάτιασες το ποδήλατο της margaritagr,κακό μάτι έχεις..
jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Στην Αθήνα δεν είναι να έχεις ακριβό ποδήλατο.
Freakster Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Βρε μαργαριτούλα.. Έτσι δε μου το κλεψαν και μένα;.. Δεν είπαμε κλειδωμένο και στο σπίτι..; Μακάρι να το βρεις σύντομα!!!
linkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με την ποδηλασια,ποσο κοστιζει ενα τετοιο ποδηλατο?
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Οπτικά πάντως δε λέει κάτι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο - και "mountain-bike" μπορείς να βρεις και με 30€ ξερωγώ σε καμμιά τρελλή προσφορά. 50€ χαλαρά, και μέχρι 100. Από 'κει και πέρα ανάλογα τη φίρμα και τα υλικά κατασκευής, και πας όπου γουστάρεις (χρηματικώς).
athlios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 χαχαχα ! washcloud οπτικα δε μπορεις να κοστολογησεις ενα ποδηλατο αν δε δεις περιφερειακα εκτος αν ξεχωριζεις απο μακρια γεωμετριες κλπ ...Το συγκεκριμενο εκανε 1300ευρω +++ Επισης με 30 ευρω που λες , 50 και 100 δεν ειναι ΚΑΝ mtb αλλα σιδερα με 2 ροδες... Φιλικα παντα!
Freakster Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 που να το φανταστω κι εγω! Σκεψου φαση..ειμαστε μεσα στο μαγαζι και τον ρωταω διαφορα για το Nature. Καποια στιγμη κι ενω περιμενουμε τηλεφωνημα για να μας πουν αν εχουν ποτε θα φερουν κλπ ,κοιταει το φυλλαδιο της Cube(ο υπαλληλος πάντα) και λεει μονος του για ενα ποδηλατο ολα τα λεφτα. Του λεει η μανα μου α ποιο ειναι αυτο που λετε καλυτερο. Ηρεμα της λεω μανα αυτο εχει πανω απο 1000αρι απαντηση:δε πειραζει παιδι μου αφου θα φυγουν που θα φυγουν λεφτα να ναι κατι καλο κι εχω μεινει μακακας να τη κοιταω Μιλαμε για το trail παντα, το race παει πανω απο 2χιλιαρο Ναι, στο μεγεθος το βρηκα πιστευω. Ειχαν ενα cube, δε θυμαμαι το μοντελο, 54αρι, το δοκιμασα, το πηγα και μια βολτα και μου ηταν πολυ καλο. Δηλ. κι εγω το νιωθα οκ και το παιδι μου ειπε οτι οπως με βλεπε πανω, ηταν σωστη η θεση μου. Ελαφρα λυγισμενο ποδι με τη φτερνα στο πεταλι(στην κατωτερη του θεση) και οταν δε παταγα πεταλι, ακουμπουσα με τις μυτες στο εδαφος(οσο ημουν καθισμενη στη σελα) ---------- Προσθήκη στις 20:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:53 ---------- απο 1.413 το δινουν 1.343 10 χαρακτήρες
Garnele Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και μετά με λένε ψυχαναγκαστική που σηκώνομαι ανά πέντε λεπτά να τσεκάρω αν είναι ακόμη δεμένο εκεί. Τα ακριβά ποδήλατα τα βάζουμε μέσα στο σπίτι πάντως. Εντελώς μέσα, σε αποθήκη, κάτι. Σε φίλο μου το έκλεψαν από το μπαλκόνι -πρώτος όροφος αλλά αρκετά ψηλά. Και εμένα από το υπόγειο του κλιμακοστασίου με κλειδωμένησιδερενιαπορτα κλειδωμένο (χ2 μάλιστα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.