Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πως βαζω drivers στα win7? Γινε λιγο πιο περιγραφικος.Τι εννοεις?Κατι διαοφορετικο απο το κλασικο double click-install? Εχεις καποια συσκευη για την οποια δεν μπορεις να βαλεις drivers?Πες μας και για τι bits μιλαμε.
derasto Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Συνήθως μετά από ενα φορματ αμα έχεις σύνδεση στο ιντερνετ εγκαθιστώνται αυτόματα κάποιοι βασικοί.
Evgenios1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Συνήθως μετά από ενα φορματ αμα έχεις σύνδεση στο ιντερνετ εγκαθιστώνται αυτόματα κάποιοι βασικοί. Μπα... Αντι να μου βαλει το driver x που θελω μου βαζει το y. Τεσπα, βρηκα το device manager και κανω update με τα σωστα. ΥΓ: Ο y ειναι για PCIexp ενω εχω καρτα AGP....
derasto Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μπα... Αντι να μου βαλει το driver x που θελω μου βαζει το y. Τεσπα, βρηκα το device manager και κανω update με τα σωστα.ΥΓ: Ο y ειναι για PCIexp ενω εχω καρτα AGP.... Σίγουρα δεν αντιλέγω απλά θα βάλει τον "καταλληλότερο" driver για να λειτουργήσει η συσκευή απο κει και περα θα παίξεις μόνος σου. @thanos713,Στωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.