Προς το περιεχόμενο

4870 1 GB με 45 ευρώ, να την αγορασω;

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια απορια.εχω μια 4870 512 και εχει το πλαισιο το στοκ house προσφορα μια 4870 1 γιγα με 45 ευρω.να την παρω για να κανω crossfire και αν ναι θα δω διαφορα???επισης γινεται crosfire οταν η μια ειναι 512 και η αλλη 1 γιγα.τελος απο μονη της η 1 γιγα εχει διαφορα απο μια 512???ευχαριστωωω!:-)

Δημοσ.
αξιζει να παω απο 512 σε 1 γιγα????θα δω καθολου διαφορα??

το εσβησα νομιζα οτι εγραφες απο 4850 :P

οχι δεν αξιζει απο 512-1gb

παντως λογικα πρεπει να γινεται να κανεις crossfire αλλα να εχουν και οι απο 512mb

δεν ειμαι σιγουρος ομως

Δημοσ.
λοιπον παιδια απορια.εχω μια 4870 512 και εχει το πλαισιο το στοκ house προσφορα μια 4870 1 γιγα με 45 ευρω.να την παρω για να κανω crossfire και αν ναι θα δω διαφορα???επισης γινεται crosfire οταν η μια ειναι 512 και η αλλη 1 γιγα.τελος απο μονη της η 1 γιγα εχει διαφορα απο μια 512???ευχαριστωωω!:-)

αγορασε την . κ που σαι , παρε μια και για μενα αν μπορεις !!!

Δημοσ.

Δεν εξαντληθηκε,απλα δεν υπηρξε ποτε..

Υ.Γ Εκτος και εαν υπηρχε μονο μια και την καβατζωσε ενας κυριουλης που "ειχε ερθει απο τον πειραια"...

Υ.Γ1 Ειχα στηθει απεξω απο τις 9 η ωρα..

Υ.Γ2 Ουτε 8600gt/p5k deluxe/9600gt/9800χ2 δεν υπαρχουν πια...

Δημοσ.

Που να δεις την last week με την gtx295 στα 169Ε ουτε τηλεφωνο αν ισχυει δεν προλαβα να παρω 9το πρωι ειχε φυγει ηδη..

Δημοσ.

οντως πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι και ειχε εξαντληθει...στο site ακομα και τωρα δειχνει οτι την εχουν...τεσπα ξενερα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παραμυθι πουλάνε.

φιλε ερχεσαι 18 μερες μετα . η προσφορα οντως μπορει να επαιξε . :-)

Δημοσ.

Δούλευα παλιά στο Πλαίσιο σαν πωλητής.

Τα "καλά κομμάτια" τα παίρνουν από μέσα. Κι εσείς το ίδιο θα κάνατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...