Heatspreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Συμβόλαια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας μετά την αύξηση του ΦΠΑ. Όταν κάνουμε ένα συμβόλαιο σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας για παράδειγμα, το κάνουμε για ένα χρόνο. Οι χρεώσεις έχουν μέσα ΦΠΑ στο οποίο συμφωνούμε ότι θα το πληρώσουμε. Μετά την αύξηση του ΦΠΑ οι χρεώσεις δεν αυξάνονται ή μένει ο λογαριασμός ίδιος με αυτού με το αρχικό ΦΠΑ, πληρώνοντας το ΦΠΑ o παροχέας από τη τσέπη του? Σε περίπτωση αύξησης τους λογαριασμού λόγω αύξησης ΦΠΑ, ο πελάτης δεν είναι καλυμμένος να κάνει εκ νέου συμβόλαιο ή να το διακόψει από τη στιγμή που δεν τηρεί πλέον τη συμφωνία?
Erwdios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Συμβόλαια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας μετά την αύξηση του ΦΠΑ. Όταν κάνουμε ένα συμβόλαιο σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας για παράδειγμα, το κάνουμε για ένα χρόνο. Οι χρεώσεις έχουν μέσα ΦΠΑ στο οποίο συμφωνούμε ότι θα το πληρώσουμε. Μετά την αύξηση του ΦΠΑ οι χρεώσεις δεν αυξάνονται ή μένει ο λογαριασμός ίδιος με αυτού με το αρχικό ΦΠΑ, πληρώνοντας το ΦΠΑ o παροχέας από τη τσέπη του? Σε περίπτωση αύξησης τους λογαριασμού λόγω αύξησης ΦΠΑ, ο πελάτης δεν είναι καλυμμένος να κάνει εκ νέου συμβόλαιο ή να το διακόψει από τη στιγμή που δεν τηρεί πλέον τη συμφωνία? Όχι, δεν είσαι καλυμμένος σε καμία αύξηση ΦΠΑ. Την αναπροσαρμογή του συμβολαίου σου την κάνει το κράτος ουσιαστικά όχι η εταιρεία. Επειδή λοιπόν καμία εταιρία κινητής δεν δέχεται να απορροφήσει κανένα φόρο, πληρώνεις την επιδότηση που δέχτηκες, κάνεις και μια διακοπή συμβολαίου και βάζεις μία κάρτα, στέλνοντας στο διάολο, όποιον σε πάρει τηλέψωνο να σε ρωτήσει γιατί διακόψατε τη σύνδεση...
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Θα το κοιτάξω και εγώ στο συμβόλαιό μου να δώ τι παίζει. Αν δεν έχεις μεγάλη επιδότηση και είσαι σε μικρό πρόγραμμα κάνεις αυτό που είπε ο Ερώδιος
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Oι τιμες συμβολαιου ειναι without VAT.Το ΦΠΑ αποδιδεται στο κρατος και το revenue υπολογιζεται επι των καθαρων
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν είναι θέμα τώρα να διακόψω. Η συσκευή που πήρα είχε τελικά 200Ευρώ στη Cosmote, οπότε δεν ψήνομαι να κάνω διακοπή και να πληρώνω, απλά για το νομικό της υπόθεσης ρωτάω. Θα έλεγα και για το ηθικό, αλλά δεν μου αρέσει η λέξη (είναι fake).
Erwdios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν είναι θέμα τώρα να διακόψω. Η συσκευή που πήρα είχε τελικά 200Ευρώ στη Cosmote, οπότε δεν ψήνομαι να κάνω διακοπή και να πληρώνω, απλά για το νομικό της υπόθεσης ρωτάω. Θα έλεγα και για το ηθικό, αλλά δεν μου αρέσει η λέξη (είναι fake). Δεν θα κάνεις διακοπή και θα πληρώνεις. Θα επιστρέψεις τα 200€, για να γλυτώσεις το νταβατζιλίκι της Cote και για να τους δείξεις ότι όσο δεν σέβονται τον καταναλωτή, θα μειώνονται τα κέρδη τους... Ηθικό είναι το ζήτημα και όχι νομικό (η λέξη είναι fake)
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Θα επιστρέψεις τα 200€, για να γλυτώσεις το νταβατζιλίκι της Cote και για να τους δείξεις ότι όσο δεν σέβονται τον καταναλωτή, θα μειώνονται τα κέρδη τους... Λες ε? Θα δω πόσο πάγιο έχω ακόμα να πληρώσω και αν με συμφέρει η διακοπή και θα το κάνω. Αν και ο τελευταίο λογαριασμός μου ήρθε μειωμένος αν δεν κάνω λάθος κατά 3-4Ευρώ... Θα το τσεκάρω και θα δω για σίγουρα.
tempo Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Επειδή λοιπόν καμία εταιρία κινητής δεν δέχεται να απορροφήσει κανένα φόρο, πληρώνεις την επιδότηση που δέχτηκες, κάνεις και μια διακοπή συμβολαίου και βάζεις μία κάρτα, στέλνοντας στο διάολο, όποιον σε πάρει τηλέψωνο να σε ρωτήσει γιατί διακόψατε τη σύνδεση... νομίζω ότι και στην κάρτα πληρώνεις ΦΠΑ....
dreez Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πλεον δεν συμφερει και πολυ το συμβολαιο... εκανα ανανεωση πριν απο 2 μηνες για ακομα 1 χρονο (πριν ξεκινησουν να δινουν με την 10αρα καρτα απεριοριστα προς το ιδιο δικτυο και ποσα λεπτα προς τις αλλες) και το εχω σκυλομετανιωσει! απο βδομαδα θα παω να δω αν καταφερω να το κανω καρτα η να αλλαξω προγραμμα και να το κανω με μικροτερο παγιο!
Haldol Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Πλεον δεν συμφερει και πολυ το συμβολαιο... Γεγονός. Ακόμα και στην εταιρεία που δίνει τα λιγότερα () συμφέρει τρελά η καρτοκινητή σε σχέση με τα συμβόλαια. Μέχρι πρότινος εγώ και η κοπέλα μου ήμασταν στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15. Δηλαδή 1500' και 1500 SMS προς COSMOTE συν 100 SMS προς άλλα δίκτυα με 15€ το μήνα. Βάλε ΦΠΑ από πάνω, βάλε φόρο κινητής και φτάνει στα 20€ τουλάχιστον. Τώρα το γυρίσαμε σε What's Up και έχουμε 1500' και 1500 SMS προς What's Up από την ανανέωση συν 1200' και 1200 SMS με το CALL THEM ALL 1200. Με κόστος 10€ (η κάρτα).
Luciddream Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ναι ρε γαμώτο έχει γίνει χαμός με το whats up.. και εγώ σκέφτομαι να διακόψω την σύνδεση και να βάλω whats up.. γίνεται έυκολα η μεταφορα?
gilardino Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 cosmote απεριοριστα 35...απο 36 ευρω παγιο με πηγαν στα 32 συν 250 ευρω επιδοτηση...αυτα απο μενα...
athlios Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Eγω θα συμβουλευα το παιδι που ανοιξε το τοπικ αν πρεπει να δωσει πολλα για την αποσβεση επιδοτησης, να παρει τηλεφωνο στην κοσμοτε μηπως οταν ακουσουν φορητοτητα σε αλλη εταιρια ή διακοπη συμβολαιου του κανουν καποια εκπτωση στα παγια! Αν 1-2 μηνες ακομα , περιμενε και φευγεις μετα...
Haldol Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν του κάνουν κάποια προσφορά θα είναι με νέα δωδεκάμηνη δέσμευση όμως.
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 @athlios Έχω τουλάχιστον 8 μήνες ακόμα. @Haldol Ξέρεις κάτι, δεν έχω πρόβλημα να σου πω την αλήθεια. Έχω Dual Sim. Η μία κάρτα είναι Whats Up και η άλλη το συμβόλαιο. Όσοι έχουν WU, είναι καλό, βολεύει και επικοινωνώ σχεδόν δωρεάν (5Ευρώ/μήνα). Από την άλλη όμως αν πάρεις τηλέφωνο από το WU σε κάποιο άλλο πακέτο η χρέωση είναι τρελή παιδιά! Λιγότερο από ένα λεπτό να μιλήσεις 1Ευρώ φεύγει σχεδόν! Θέλω να πω ότι το συμβόλαιο έχει άλλη χάρη... Δίνω 34Ευρώ το μήνα περίπου και έχω και κάποιο χρόνο ομιλίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.