webparts Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Αυριο 20.30 εχει πανικο,κανονιστε να εχετε ξεμεθυσει!
Mesqal Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φωτια πηρε φετο το πρωταθλημα, εγω εχω ενα ερωτημα μονο, τα κανει επιτηδες η οχι ο Μarquez τα μπασιματα του? χοχο Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Mesqal
somaik Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Χαμός σήμερα έγινε.3πλη καραμπολα και οι τρεις εκτός αγώνα
webparts Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πιστευετε οτι πρεπει να τιμωρηθει ο Λορενθο ο οποιος αλλαξε τη γραμμη του τοσο ακραια; Το κοψιμο του μου θυμησε την ατυχη στιγμη του Μαρκο,ο οποιος εκλεισε αθελα του τη γραμμη μπαινοντας στο δρομο των Edwards/Rossi.
~mxls~ Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, webparts είπε Πιστευετε οτι πρεπει να τιμωρηθει ο Λορενθο ο οποιος αλλαξε τη γραμμη του τοσο ακραια; Το κοψιμο του μου θυμησε την ατυχη στιγμη του Μαρκο,ο οποιος εκλεισε αθελα του τη γραμμη μπαινοντας στο δρομο των Edwards/Rossi. Από τους 3 μεγαλύτερη η ευθύνη του Ντάνι. Απέφυγε καθαρά τον Ντόβι ο Χόρχε, βλέποντας ότι ο Ιταλός δεν θα κρατηθεί στα φρένα, και ο Πεδρόσα γνωρίζει ακριβώς τι άνοιγμα θα κάνει ο Χόρχε ΠΡΙΝ μπει εσωτερική, παρα ταύτα μπαίνει ελπίζοντας να προλάβει την έξοδο (με χαμηλότερη ταχύτητα εντωμεταξύ). Φυσικά όλο αυτό με ρίσκο να χτυπήσουν. Και....μπουμ. Ήταν τουλάχιστον 3 δέκατα πίσω πριν τα φρένα. Αδύνατον να προλάβει.
webparts Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Από τους 3 μεγαλύτερη η ευθύνη του Ντάνι. Απέφυγε καθαρά τον Ντόβι ο Χόρχε, βλέποντας ότι ο Ιταλός δεν θα κρατηθεί στα φρένα, και ο Πεδρόσα γνωρίζει ακριβώς τι άνοιγμα θα κάνει ο Χόρχε ΠΡΙΝ μπει εσωτερική, παρα ταύτα μπαίνει ελπίζοντας να προλάβει την έξοδο (με χαμηλότερη ταχύτητα εντωμεταξύ). Φυσικά όλο αυτό με ρίσκο να χτυπήσουν. Και....μπουμ. Ήταν τουλάχιστον 3 δέκατα πίσω πριν τα φρένα. Αδύνατον να προλάβει. Αυτος ειναι ο μονος που δεν εφταιγε για μενα.Αναφερεις τη χαμηλοτερη ταχυτητα ενω αν διαβασεις τον κατηγορησαν οτι μπηκε με πιο πολυ ταχυτητα απο τη συνηθισμενη, λαθος και αυτο απλα φανηκε ετσι επειδη ανοιξαν η αλλη γραμμη και εχασαν χρονο. Τοσο καιρο που παρακολουθεις θα επρεπε να καταλαβεις οτι ολοι περιμενουν το λαθος του μπροστινου τους για να περασουν. Η μηπως ο Λορενθο δεν ηξερε οτι ο Ντανι θα δοκιμαζε να περασει; Το κοψιμο του Λορενθο ηταν ακραιο και θα μπορουσε ανετα να εχει χτυπησει καποιος ασχημα.
~mxls~ Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, webparts είπε Αυτος ειναι ο μονος που δεν εφταιγε για μενα.Αναφερεις τη χαμηλοτερη ταχυτητα ενω αν διαβασεις τον κατηγορησαν οτι μπηκε με πιο πολυ ταχυτητα απο τη συνηθισμενη, λαθος και αυτο απλα φανηκε ετσι επειδη ανοιξαν η αλλη γραμμη και εχασαν χρονο. Τοσο καιρο που παρακολουθεις θα επρεπε να καταλαβεις οτι ολοι περιμενουν το λαθος του μπροστινου τους για να περασουν. Η μηπως ο Λορενθο δεν ηξερε οτι ο Ντανι θα δοκιμαζε να περασει; Το κοψιμο του Λορενθο ηταν ακραιο και θα μπορουσε ανετα να εχει χτυπησει καποιος ασχημα. Το διάβασες λάθος. Λέω να προλάβει την έξοδο, όπου θα έχει χαμηλότερη ταχύτητα από τον Χόρχε. Προφανώς και μπήκε με πολλά για να προλάβει οριακά να "κλείσει" την Ντουκάτι στο ύψος της στροφής. Ακριβώς όμως επειδή γνωρίζει τη γραμμή του Λορένθο καθώς έχει δει μπροστά του τι επιχειρεί ο Ντόβι και τι θα κάνει ο Χόρχε, ξέρει τι ρίσκο παίρνει και ποιές περιπτώσεις παίζουν. Live όπως το έβλεπα πίστευα πως ο Ντάνι θα κόψει τελευταία στιγμή, ακριβώς όπως ο Ντόβι λίγα λεπτά πιο πριν. Εντωμεταξύ κανείς τους δεν είναι απ'τους αναβάτες που προκαλούν για πτώσεις, αλλά shit happens ...
Sorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Για μένα φταίει ο Lore. Επιστρέφει απότομα στην αγωνιστική γραμμή, χωρίς να κοιτάξει καθόλου. Επίσης, δεν γνώριζε οτι ήταν γκρουπάκι των τριών και όχι των δύο. Αν θα έπρεπε να τιμωρηθεί; Σίγουρα όχι και επιπλέον δεν χρειάζεται, καθώς και μόνο που δεν τερμάτισε είναι ήδη αρκετό. Στις 6/5/2018 στις 7:03 ΜΜ, webparts είπε Το κοψιμο του μου θυμησε την ατυχη στιγμη του Μαρκο,ο οποιος εκλεισε αθελα του τη γραμμη μπαινοντας στο δρομο των Edwards/Rossi. Τελείως διαφορετικό σκηνικό. Ο Μάρκο προσπαθούσε απλώς να μην πέσει και κρεμιόταν απο την μηχανή, όταν αυτή βρήκε ξαφνικά πρόσφυση και απέκτησε κάθετη πορεία προς την αντίθετη πλευρά. Δεν είχε το έλεγχο σε αντίθεση με τον Χόρχη
webparts Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Sorath είπε Για μένα φταίει ο Lore. Επιστρέφει απότομα στην αγωνιστική γραμμή, χωρίς να κοιτάξει καθόλου. Επίσης, δεν γνώριζε οτι ήταν γκρουπάκι των τριών και όχι των δύο. Αν θα έπρεπε να τιμωρηθεί; Σίγουρα όχι και επιπλέον δεν χρειάζεται, καθώς και μόνο που δεν τερμάτισε είναι ήδη αρκετό. Τελείως διαφορετικό σκηνικό. Ο Μάρκο προσπαθούσε απλώς να μην πέσει και κρεμιόταν απο την μηχανή, όταν αυτή βρήκε ξαφνικά πρόσφυση και απέκτησε κάθετη πορεία προς την αντίθετη πλευρά. Δεν είχε το έλεγχο σε αντίθεση με τον Χόρχη Εννοειται οτι δεν ειχε έλεγχό ο Μαρκο,αλλα το κοψιμο του Λορενθο μου θυμισε αυτη τη σκηνη,απλα οχι τοσο ακραια.Δε γινεται να χανεις τη γραμμη και ετα να μπαινεις ετσι χωρις να ελεγξεις.Ισως επρεπε να τιμωρηθεί,αλλα αυτα συμβαίνουν. Οχι ομως και να λεμε οτι εφταιγε ο μονος που δεν εφταιγε..
talibanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τραγικός ο αγώνας..Ακόμα πιο τραγικός ο γάλλος σκηνοθέτης. Μια μας έδειχνε τον..κώλο του Μαρκεθ,μια τη "μαχη" για τη..δέκατη θεση.. Ειδικά τον κώλο του Μαρκέθ πρέπει να τον βλέπαμε 2 λεπτά με το ρολόι και αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές..
Mesqal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δε το χετε παρει χαμπαρι, ο γιατρος ξεκιναει αυριο 1oς στην poll position στο mugello!! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Mesqal 1
~mxls~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Λορενθο απ'τα παλιά. Αψεγάδιαστη οδήγηση. Το 1-2 η Ντουκατι με Ντόβι. Πολύ δυνατή μάχη για την 3η θέση,με τον γιατρό στο τέλος να την κερδίζει. Μακράν η πιο ωραία πίστα του πρωταθλήματος για μένα.
talibanakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Απιστευτος ο αγωνας στο Assen. Καταρα στο αφεντικο μου που ενω του εκανα χαρη να δουλεψω στο ρεπο μου με καθυστερησε και εχασα την ευκαιρια να δω τον αγωνα με την παρεα. Για καλη μου τυχη τον βρηκα με σχολιασμο απο κ@υλογκαζους αγγλαρες σχολιαστες και γουσταρα διπλα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα