phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Και τα διπλώματα πρέπει να του ξηλώσουν και να παίρνει λεωφορείο. Το παλικάρι πρέπει να έχει θέματα που δεν περιορίζονται απλά μέσα σε πίστα.
Zaytsev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον έδιωξε η ομάδα και όπως δείχνει θα του σπάσει το συμβόλαιο η MV Agusta, με την οποία θα αγωνιζόταν στην επιστροφή της το 2019. Κατέστρεψε την καριέρα του με μια κίνηση. Ας πρόσεχε. https://www.channelnewsasia.com/news/sport/mv-agusta-boss-vows-to-drop-fenati-after-moto2-ban-10702396 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Zaytsev
Zaytsev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Και η επίσημη ανακοίνωση http://www.motogp.com/en/news/2018/09/10/fenati-out-of-mv-agusta-and-forward-racing-team-project/271462
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ορθώς έπραξε η ομάδα (τερματισμός συμβολαίου με τον αναβάτη) αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν για άλλη μια φορά οι αγωνοδίκες/επιτροπές αγώνων. Με αυτά που έχουμε δει ως τώρα (τόσα χρόνια ...) έχω σοβαρές αμφιβολίες πως αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στην μεγάλη κατηγορία από κάποιο "όνομα" θα είχε τις ίδιες συνέπειες...(δεν έχουν γίνει μια και δυο φορές νύξεις για επικίνδυνη οδήγηση).
Zaytsev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 @koftis650 θεωρείς δηλαδή ότι αυτό που είχε γίνει το 2015 στη Sepang μεταξύ Rossi και Marquez, δεν ήταν ανάλογο; Προφανώς και ήταν, αλλά επειδή ήταν ο Rossi, δεν τόλμησε κανείς να τον τιμωρήσει.
Oscar_Mike Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Zaytsev είπε @koftis650 θεωρείς δηλαδή ότι αυτό που είχε γίνει το 2015 στη Sepang μεταξύ Rossi και Marquez, δεν ήταν ανάλογο; Προφανώς και ήταν, αλλά επειδή ήταν ο Rossi, δεν τόλμησε κανείς να τον τιμωρήσει. Επειδή ήταν ο Μαρκεζ (και η Honda και η Repsol από πίσω) δεν τιμώρησαν τον Ισπανο, μήπως θες να πεις; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 @Zaytsev Για το συγκεκριμένο συμβάν που αναφέρεσαι (και κυριώς το σχόλιο μου βασικά) έχει να κάνει με τον MM93 και την Ισπανική παράγκα στο MotoGP (Dorna, Repsol, etc).
Zaytsev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Oscar_Mike said: Επειδή ήταν ο Μαρκεζ (και η Honda και η Repsol από πίσω) δεν τιμώρησαν τον Ισπανο, μήπως θες να πεις; 1 hour ago, koftis650 said: @Zaytsev Για το συγκεκριμένο συμβάν που αναφέρεσαι (και κυριώς το σχόλιο μου βασικά) έχει να κάνει με τον MM93 και την Ισπανική παράγκα στο MotoGP (Dorna, Repsol, etc). Δηλαδή ο Rossi κλωτσάει τον Marquez, αλλά ο Ισπανός έπρεπε να τιμωρηθεί...; Τι θέλω και ασχολούμαι με Rossi fans...
Oscar_Mike Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Δηλαδή ο Rossi κλωτσάει τον Marquez, αλλά ο Ισπανός έπρεπε να τιμωρηθεί...; Τι θέλω και ασχολούμαι με Rossi fans... Πρώτα απ όλα ποιος σου είπε ότι είμαι φαν του Rossi, δεύτερον λες ανακρίβειες γιατί ο Rossi τιμωρήθηκε και έχασε και το πρωτάθλημα γι αυτό, βασικά ασ΄το, καταλάβαμε ποιος είναι φαν ποιανού, το θέμα έχει συζητηθεί και αναλυθεί στο έπακρο (και από άτομα του χώρου του MotoGp) και μάντεψε ποια άποψη επικρατεί, όσοι παρακολουθούν Gp και όσοι είδαν τα αίσχη του Marquez και του JLo το 2015 καταλαβαίνουν μια χαρά τι έγινε εκεί. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Oscar_Mike 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Δηλαδή ο Rossi κλωτσάει τον Marquez, αλλά ο Ισπανός έπρεπε να τιμωρηθεί...; Τι θέλω και ασχολούμαι με Rossi fans... Το ποιος τιμωρήθηκε είδαμε, όπως είδαμε και επίσης ποιος έπεσε πάνω σε ποιόν. Με άσχετους και χθεσινούς δεν ασχολούμαι παρομοίως.
Zaytsev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 34 minutes ago, Oscar_Mike said: δεύτερον λες ανακρίβειες γιατί ο Rossi τιμωρήθηκε και έχασε και το πρωτάθλημα γι αυτό, Τιμωρία οι -3 βαθμοί...; Ο άλλος έφαγε 2 αγωνιστικές χωρίς καν να ρίξει τον αντίπαλο κι εδώ που προκάλεσε την πτώση θωρείς ότι τιμωρήθηκε...; Ούτε για γέλια δεν είστε... Όσο για το πρωτάθλημα, πίσω στην 1η δημοτικού. 325 ο Lorenzo, 320 o Rossi. Από όσο θυμάμαι 325-320 μας κάνει 5 κι όχι 3. Που και με ισοβαθμία, πάλι δε θα το έπαιρνε, γιατί ο Lorenzo είχε περισσότερες νίκες. 7 και 4 αντίστοιχα για όποιον δε θυμάται. 13 minutes ago, koftis650 said: Το ποιος τιμωρήθηκε είδαμε, όπως είδαμε και επίσης ποιος έπεσε πάνω σε ποιόν. Με άσχετους και χθεσινούς δεν ασχολούμαι παρομοίως. Για πες μας ποιός έπεσε πάνω σε ποιόν για να μάθουμε κι εμείς... http://www.motogp.com/en/news/2015/10/26/sepangclash-race-direction-verdict-on-rossi-marquez/188434 Quote Valentino was of the opinion that Marc was deliberately slowing the pace of the race down and doing so unfairly. We listened to both riders; our opinion was that there was some fault on both sides, but as far as the rulebook goes Marquez did not make any contact, did not break any rules as such, but we feel that his behaviour was causing problems to Rossi who reacted. Unfortunately he reacted in a way that is against the rules. Άμα δε γνωρίζεις αγγλικά, πες μου να στο μεταφράσω. Άλλωστε υπάρχει και το video της πτώσης που φαίνεται καθαρά ποιός ανοίγει επίτηδες τη γραμμή του για να ωθήσει τον άλλον έξω κι όταν βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει, ρίχνει κι ένα χτύπημα με το πόδι. Για την επιβράδυνση τώρα, αν είχατε πατήσει ποτέ το πόδι σας σε πίστα, θα γνωρίζατε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε καθυστερήσει κάποιος αν μπορείς να είσαι αρκετά πιό γρήγορος. Δεν είναι F1 Monaco που μπορεί να σε κλείνει ο μπροστινός σε όλο τον αγώνα. Εδώ μιλάμε για μοτοσυκλέτες, και αν είσαι αρκετά γρήγορος, μπορείς να περάσεις. Και αν δε θυμάστε ο Rossi ήταν 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον Lorenzo. Κανείς οδηγός δε μπορεί να σου προκαλέσει τέτοια καθυστέρυση αν είσαι γρήρορος. Το "χθεσινός" το αφήνω ασχολίαστο. Πιθανότατα να έβλεπα MotoGP (GP500 τότε) πριν καν περπατήσεις, οπότε δε έχει νόημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχάς ο Rossi δεν τιμωρήθηκε για αυτό που λες...άσχετε αλλά για κάτι άλλο. Αν τώρα έχεις καβαλήσει μηχανή ελπίζω (για το καλό των τριγύρω σου αλλά και το δικό σου) να καταλαβαίνεις τι έγινε για το συμβαν (της κλωτσιάς που αναφέρεις και το ποιος πέφτει πανω σε ποιόν), αλλά απ' ότι βλέπω δεν έχεις αντίληψη οδηγού μηχανής....δεν χρειάζεται να μπει κανείς καν στην διαδικασία να σχολιάσει τα αστεία που λες παρακάτω για Μονακό, συγκρίσεις με F1 κλπ κλπ..... Για πες μου για εποχές k.Schwantz, w.rayiney και διχρονίλας νά ψαρώσω...ρε περπατητη... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Για την ιστορία ο Ρόσι επιπλέον ξεκίνησε από την τελευταία θέση για τιμωρία περπατητή. Δεν νομιζω ότι αντιλαμβάνεσαι την απόσταση/χρόνο όπως και τις δυσκολίες που χρειάζεται να καλύψει/ξεπεράσει κάποιος για να φτάσει κάποιον που έχει εφάμιλλο γυρόλογιο και έχει άδεια πίστα μπροστά του επιπλέον ενώ ο τελευταίος πρέπει να κάνει ΚΑΙ προσπεράσεις παράλληλα ΚΑΙ να είναι γρηγορότερος... Άστο καλύτερα δεν το έχεις....
Zaytsev Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δε νομίζω ότι σε απατά η μνήμη σου, μάλλον εθελοτυφλείς κι αυτό είναι χειρότερο, πέραν του ότι είναι απόδειξη fanboy-σμού. Στιγμιότυπα του αγώνα με τον Rossi να ξεκινάει 3ος και ο Lorenzo 4ος. Για ποιά τελευταία θέση μιλάς; Επίσης, με τον Marquez αλληλοπεράστηκαν 50 φορές και δεν κατάφερε να του ξεφύγει. Για να τον ξεφορτωθεί λοιπόν, τον κλώτσησε και τον έριξε. Ευτυχώς υπάρχουν τα videos και δε μπορείτε να μας βγάλετε και τρελλούς ή ψεύτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα