k_dinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570704&u=MICROSOFT-SIDEWINDER-MOUSE-DSP&sid=1 23 ευρω περιπου, πολυ καλη τιμη! http://www.skroutz.gr/s/62237/Microsoft-SideWinder-DSP.html Εχω το Χ5 και σκεφτομαι να παρω και αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Tωρα βρηκαν οι μαακες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγώ γιατί νόμιζα ότι το X5 και το DSP ήταν το ίδιο ποντίκι...;!;! Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει ως προς τις ουσιαστικές διαφορές των 2 που δικαιολογούν και τη διαφορά στη τιμή τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγώ γιατί νόμιζα ότι το X5 και το DSP ήταν το ίδιο ποντίκι...;!;! Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει ως προς τις ουσιαστικές διαφορές των 2 που δικαιολογούν και τη διαφορά στη τιμή τους; Και καλά η έκδοση DSP είναι μόνο για καινούριους υπολογιστές. By the way, το ποντίκι το έχω. Ναι μεν καλό στο πιάσιμο, αλλά χάλασε η μεσαία ροδέλα(δε πατιέται πλέον ως πλήκτρο), μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με μικρή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εγώ γιατί νόμιζα ότι το X5 και το DSP ήταν το ίδιο ποντίκι...;!;! Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει ως προς τις ουσιαστικές διαφορές των 2 που δικαιολογούν και τη διαφορά στη τιμή τους; Εχουν αρκετες διαφορες. Υπαρχει το sidewinder και το sidewinder Χ5. Το DSP ειναι απλα εκδοση χωρις κουτι Το sidewinder σε σχεση με το sidewinder Χ5, εχει μεταλικα πληκτρα, ρυθμιζομενο βαρος και μηκος καλωδιου, καθως και μικρη οθονη στο πλαι. Εγω εχω το Χ5 1,5 χρονο με εντονη χρηση σε παιχνιδια και δεν εχω κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και καλά η έκδοση DSP είναι μόνο για καινούριους υπολογιστές. By the way, το ποντίκι το έχω. Ναι μεν καλό στο πιάσιμο, αλλά χάλασε η μεσαία ροδέλα(δε πατιέται πλέον ως πλήκτρο), μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με μικρή χρήση. εγώ με βαριά χρήση εδώ και 20 μήνες το έχω και δεν έχω πρόβλημα μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό φίλε μου, μάλιστα σκέφτομαι να πάρω και άλλο ένα με την προσφορά αυτή για να το χω για παν ενδεχόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και καλά η έκδοση DSP είναι μόνο για καινούριους υπολογιστές. By the way, το ποντίκι το έχω. Ναι μεν καλό στο πιάσιμο, αλλά χάλασε η μεσαία ροδέλα(δε πατιέται πλέον ως πλήκτρο), μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με μικρή χρήση. ΤΟ Μεγαλο προβλημα σε ΟΛΑ τα MS ποντικια ειναι αυτο!!! Για αυτο.. (για μενα) LOGITECH!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ΤΟ Μεγαλο προβλημα σε ΟΛΑ τα MS ποντικια ειναι αυτο!!!Για αυτο.. (για μενα) LOGITECH!!! Στο sidewinder της προσφορας, η ροδελα ειναι μεταλικη οποτε δεν θα εχει προβλημα. Το sidewinder Χ5 ειναι απο καοτσουκ, ισως γι αυτο ειχε προβλημα ο φιλος. Παντως εγω με το Χ5 ειμαι οκ, απλως ειχε μαζεψει λιγη σκονη με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο ομαλη η ολισθηση προς τα επανω. Το καθαρισα ευκολα και τωρα ειναι οκ, αλλα και παλι αυτο της προσφορας ειναι μεταλικο οποτε θα παιζει μια χαρα Καλα και τα LOGITECH, αλλα σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει τιποτα το αντιστοιχο για gaming σε καμια εταιρια, περα απο το Χ5 που το εχει αυτη την περιοδο σε χαμηλη τιμη το PC1 στα 16,5 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εγω εχω το Χ5 1,5 χρονο με εντονη χρηση σε παιχνιδια και δεν εχω κανενα προβλημα. εγώ έχω το sidewinder απο τότε που πρωτοβγήκε (ούτε που θυμάμαι πόσο) και δεν έχει πάθει τίποτα.. αλλα δεν νομίζω οτι θα το πρότεινα για gaming mouse.. εμένα σε σχέση με απλά mouse που είχα δεν με έχει βολέψει ιδιαίτερα.. καλύτερα να βρείς κάτι που να σε βολεύει.. υπήρχε και ένα topic για το συγκεκριμένο θέμα κάπου εδω γύρω.. edit: found it http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=368192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το πηρα τελικα, ολα οκ. Εχει καλυτερη αισθηση απο το Χ5, ειδικα στη ροδελα. Παρατηρησα οτι εχει ενα επιπλεον κουμπι στο πλαι που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως κανει. Μαλλον ειναι για macro εντολες. Παντως αξιζει πολυ σε αυτη την τιμη. Σιγουρα υπαρχουν ανωτερες προτασεις απο αλλες εταιριες αλλα ειναι 300% πανω στην τιμη. Στην αυτη την κατηγορια τιμης (20 ευρω) δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panchociv Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το πηρα τελικα, ολα οκ.Εχει καλυτερη αισθηση απο το Χ5, ειδικα στη ροδελα. Παρατηρησα οτι εχει ενα επιπλεον κουμπι στο πλαι που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως κανει. Μαλλον ειναι για macro εντολες. Παντως αξιζει πολυ σε αυτη την τιμη. Σιγουρα υπαρχουν ανωτερες προτασεις απο αλλες εταιριες αλλα ειναι 300% πανω στην τιμη. Στην αυτη την κατηγορια τιμης (20 ευρω) δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο! Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον Ντίνο, με μόνη διαφωνία την αίσθηση της ροδέλας. Γλυστράει από αρκετά έως πολύ, ενώ η αντίστοιχη από πλαστικό στο Χ5 μου φάνηκε πως έχει καλύτερο grip και μικρότερα κενά στην κίνηση, τόσο στον κατακόρυφο όσο και στον οριζόντιο άξονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gascp Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδιά το πήρα και εγώ. Για τα λεφτά του είναι άριστο ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 λοιπον το ποντικι ειναι αρκετα ποιοτικο αν κ δεν εχει κ το καλυτερο φινιρισμα για να το πιασεις ιδαιτερα για καποιον που εχει μικρο χερι ,αλλα το πλαινο κουμπι διπλα στο αριστερο κλικ τι κανει ? πως μεγαλωνει η μικραινει το καλωδιο κ απο που κατεβαζεις το cd του ? edit software found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 λοιπον το ποντικι ειναι αρκετα ποιοτικο αν κ δεν εχει κ το καλυτερο φινιρισμα για να το πιασεις ιδαιτερα για καποιον που εχει μικρο χερι ,αλλα το πλαινο κουμπι διπλα στο αριστερο κλικ τι κανει ? πως μεγαλωνει η μικραινει το καλωδιο κ απο που κατεβαζεις το cd του ? edit software found Το πλαινο κουμπι μαλλον ειναι για macro εντολες. Στο θεμα του καλωδιου μας την φερανε, απλως εννοουν οτι μπορεις να το περασεις μεσα απο το βαρυ κουτακι ωστε να ρυθμισεις ποσο θες να περισευει. Απο το επισημο site: Cable Anchor + Accessories Storage Box Enjoy wired performance with the feel of wireless, easily adjust your cable configuration, and conveniently stow away your accessories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 το ποντικι ειχε ξαναβγει σε προσφορα ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ απο το PLus4u θυγατρικη τους εις το παρελθον.. (μηνες πριν) αρα ΔΕΝ το θεωρω προσφορα τωρα.. για εναν που θελει ενα μετριο Mouse καλο ειναι.. gaming τωρα δεν το λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.