Προς το περιεχόμενο

Logitech Cordless Desktop S530 Mac 30€ από 70€

djcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στα 18ε και ουρανιο τοξο να το ειχαν βαμμενο θα το επαιρνα φιλε.... Μιλαμε για ποιοτικο setaki.Πιο ακριβα θα σου βγαινε να παρεις turbo-x ....

στα 18 οχι ομως στα 30?στα 18 ισως το αγοραζα και εγω για δωρακι....:lol:

Δημοσ.

Παιδιά όντως είναι πολύ καλό και είμαι από αυτούς που το πήραν 19,90€ στις 10/01/2010.

Μάλιστα θυμάμαι ότι με πήραν τηλ. να μου πούνε για κάποιο άλλο ,λόγω έλλειψης.

Τους την"είπα" γιατί είχα κάνει παραγγελία στις 00:05 ,οπότε με ξαναπήραν τηλ.,μετά από μια-δυο μέρες, για να μου πούν αν το ήθελα ακόμα .

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα.

Καλή αγορά για 30 euro. Και είναι σε retail συσκευασία.

Πάντως σίγουρα δεν αξίζει τα 70 που το πουλάνε κανονική τιμή.

Δημοσ.
προσωπικα δεν μου αρεσει ειναι κιτσ:X να τα εχεις ολα σε μαυρο κουτι-οθονη κτλ και να εχεις το desktop set σε ασπρο ,μονο για το χρωμα δεν το προτιμω,επισης σημειωστε και οτι με τον καιρο ισως γινει κιτρινο ,αλλα αυτα ειναι γουστα :whistle:

"WELCOME TO THE WHITE SIDE!!!..."

2233gw02.jpg

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS22CMJKHV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail

p180.jpg

http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NA==

5876625059487wheelcordl.jpg

http://www.mobilemag.com/2006/03/15/review-logitech-cordless-desktop-s-530-laser-for-mac/

I am proud to announce that my set is now complete :-)

Και μην ξεχνάμε πως έχει βγει για την εταιρία με το μηλαράκι, όπου εκεί το "λευκό" κυριαρχεί ;)

Και όχι δεν συμφωνώ για τα 70. Αξίζει και ΠΑΡΑΞΙΖΕΙ. Πείτε μου ένα desktop set, ασύρματο, με την ποιότητα που έχει το εν λόγω (να 'ναι καλά η Logitech) που να έχει "καλύτερη" τιμή... Υπάρχουν αντίστοιχα mouse που μόνο αυτά κοστίζουν τόσο.

ΥΓ Sorry για το spamming με τις foto.

Δημοσ.
Μόλις το παρέλαβα.

Καλή αγορά για 30 euro. Και είναι σε retail συσκευασία.

Πάντως σίγουρα δεν αξίζει τα 70 που το πουλάνε κανονική τιμή.

το ειδα και εγω το αγορασε ενας συναδερφος και το εφερε στο γραφειο να του δειξουμε καποιες λεπτομερειες ,βασικα μετανοιωσε και ηθελε να το ξεφορτωθει :lol:,καλο ειναι για την τιμη των 30€ μια χαρα αλλα για ευρο παραπανω,αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα B)

παντως πιστευω πως οταν λεει οτι ειναι για mac και να το βαλεις σε win και να κανει νερα και να μην δουλευουν ολα τα πληκτρα,να μην ειναι συμβατο το συνοδευτικο λογισμικο για μενα ειναι λιγο αν οχι πολυ εκνευριστικο,αλλα ειπαμε γουστα...

Δημοσ.

Έτσι που το βλέπω και εγώ για 30 ευρώ αξίζει και είναι και αρκετά όμορφο. Βέβαια αν δεν έχεις mac ή πλήρες σετ σε λευκό όπως ο ninos30 και συνυπολογίζοντας και το ότι δεν δουλεύουν όλα τα πλήκτρα και να μην το προλάβεις χαλαρά λες "δεν βαριέσαι".

Δημοσ.
.... και το ότι δεν δουλεύουν όλα τα πλήκτρα.....

Είπα να μην το σχολιάσω αλλά επειδή το έχουν αναφέρει πολλοί, ας το κάνω.

Για τα πλήκτρα που δεν δουλεύουν, δεν έχει να κάνει το πληκτρολόγιο αλλά με το λειτουργικό που δεν τα υποστηρίζει. Είπαμε είναι φτιαγμένο για MacOS που είναι λιιιιγο πιο advanced.

Και αυτά όλο κι όλο είναι 4. Είναι πλήκτρα που δεν έχω δει κάποιο Win keyboard να τα έχει.

- Το ένα είναι το πλήκτρο Help που ως γνωστόν στα Win είναι το F1.

- To 2o είναι το πλήκτρο eject για το CD/DVD. NO comments...

- Το 3ο και το 4ο είναι κουμπιά που σε πάνε απ' ευθείας στις photo και την music.

Μην φαντάζεστε λοιπόν πως δεν δουλεύουν πλήκτρα όπως φωνή-play-stop-next-rewind-volume-email-Internet browser κλπ-κλπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα....Αγορασα Και Γω Απο Το E-Shop Με Την Προσφορα CRAZY Sundays Το LOGITECH CORDLESS DESKTOP S530 MAC Edition....Δεν Το Ανοιξει Και Η Αληθεια Ειναι Οτι Με Τα Παραπωνω Που Διαβασα Εχω Δυσανασχετήσει Σκεφτομαι Να Το Δωσω Αλλα Πρωτα Θελω Την Γνωμη Σας ....Θα Το Χρησημοποιησω Για Windows Και Τα Για 7 Οποτε Θελω Να Μου Πειτε Αν Δουλευει Σωστα Χωρις Κολληματα Και Πια Πληκτρα Δεν Παιζουν (Παντα Για Windows Μιλαμε)....???

Γενικα Τη Προβληματα Μπορει Να Εχει....???

Δημοσ.
Καλησπερα....Αγορασα Και Γω Απο Το E-Shop Με Την Προσφορα CRAZY Sundays Το LOGITECH CORDLESS DESKTOP S530 MAC Edition....Δεν Το Ανοιξει Και Η Αληθεια Ειναι Οτι Με Τα Παραπωνω Που Διαβασα Εχω Δυσανασχετήσει Σκεφτομαι Να Το Δωσω Αλλα Πρωτα Θελω Την Γνωμη Σας ....Θα Το Χρησημοποιησω Για Windows Και Τα Για 7 Οποτε Θελω Να Μου Πειτε Αν Δουλευει Σωστα Χωρις Κολληματα Και Πια Πληκτρα Δεν Παιζουν (Παντα Για Windows Μιλαμε)....???

Γενικα Τη Προβληματα Μπορει Να Εχει....???

Το ακριβώς από πάνω μήνυμά μου δεν σε καλύπτει?...

EDIT

Δοκιμασμενο σε:

- win 7 Ultimate 7 x64

- Ubuntu 10.04 x64

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...