djcat Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575111&u=LOGITECH-967664-CORDLESS-DESKTOP-S530-MAC&sid=1 Αν θυμάμαι καλά το είχε ξαναβάλει το e-shop σε προσφορά. Όσοι το είχανε πάρει, αξίζει; Για mac το θέλω.
dreaming123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Aξίζει φίλε!!!Εχω το έχω για τα Seven(δεν λειτουργούν όλα τα έξτρα πλήκτρα) αλλά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!!!
Themos3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παλια το ειχε βγαλει στα 18ε αλλα και στα 30 ειναι παρα πολυ καλη επιλογη.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 @Themos3 Είσαι σίγουρος γιαυτό που λες; Στα 18 ευρώ είχε βγει μόνο το dinovo edge for mac.Και ήταν μόνο πληκτρολόγιο, όχι σετ...
arxaggelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 @Themos3Είσαι σίγουρος γιαυτό που λες; Στα 18 ευρώ είχε βγει μόνο το dinovo edge for mac.Και ήταν μόνο πληκτρολόγιο, όχι σετ... Έχει δίκιο, το είχαν βγάλει το ίδιο ακριβως σετ στα 18 ευρώ σε newsletter, έγινε καπνός, και στο καπάκι μέσα στο ίδιο newsletter το αντικατέστησαν με το DiNovo που είναι σκέτο πληκτρολόγιο, το οποίο έπαιζε σαν προσφορά για καμιά εβδομάδα. Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, κάπου πρέπει να υπάρχει και το thread στις προσφορές.
ninos30 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Έχει δίκιο, το είχαν βγάλει το ίδιο ακριβως σετ στα 18 ευρώ σε newsletter, έγινε καπνός, και στο καπάκι μέσα στο ίδιο newsletter το αντικατέστησαν με το DiNovo που είναι σκέτο πληκτρολόγιο, το οποίο έπαιζε σαν προσφορά για καμιά εβδομάδα. Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, κάπου πρέπει να υπάρχει και το thread στις προσφορές. +1. Ήμουν απ'ο αυτούς που το είχαν παραγγείλει και μου το ακύρωσαν λόγο αποθεμάτων. Μου είχαν μάλιστα προτείνει να πάρω στην θέση του ένα TRUST!!! To παρήγγειλα ξανά. Να δούμε αν θα είμαι τυχερός
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 my bad, δεν ήξερα καν ότι είχαν παίξει τέτοιο "κόλπο"...
ninos30 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πρέπει να είχαν κάνει λάθος και μόλις το συνειδητοποίησαν το άλλαξαν με το dinovo. Και το λέω αυτό γιατί την Δευτέρα με πήραν και μου είπαν συγγνώμη τελείωσαν τα αποθέματα και την Πέμπτη το ξανάβαλαν με κανονική τιμή... Τους έστειλα ένα μήνυμα με αρκετό κράξιμο αλλά δεν είχαν συγκινηθεί Δεν μου το έδωσαν με την τιμή της προσφοράς, αλλά βαρέθηκα να τους "τρέξω" παραπάνω
vasman15 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 προσωπικα δεν μου αρεσει ειναι κιτσ να τα εχεις ολα σε μαυρο κουτι-οθονη κτλ και να εχεις το desktop set σε ασπρο ,μονο για το χρωμα δεν το προτιμω,επισης σημειωστε και οτι με τον καιρο ισως γινει κιτρινο ,αλλα αυτα ειναι γουστα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 @newtech μα το λέει, Logitech MX 600 ασύρματο ποντίκι laser εντάξει, το F5 φταίει...
newtech Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 @newtechμα το λέει, εντάξει, το F5 φταίει... εντάξει συγνώμη μην βαρας.. δεν το ειδα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 όχι ρε συ, δε κατάλαβες... απάντησα πολύ αργότερα από τον Belial, εξού και το F5 που συνεπάγεται με το refresh της σελίδας δεν έχει να κάνει με σένα...
Themos3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Στα 18ε και ουρανιο τοξο να το ειχαν βαμμενο θα το επαιρνα φιλε.... Μιλαμε για ποιοτικο setaki.Πιο ακριβα θα σου βγαινε να παρεις turbo-x ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.