Προς το περιεχόμενο

Logitech Cordless Desktop S530 Mac 30€ από 70€

djcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aξίζει φίλε!!!Εχω το έχω για τα Seven(δεν λειτουργούν όλα τα έξτρα πλήκτρα) αλλά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Themos3

Είσαι σίγουρος γιαυτό που λες; Στα 18 ευρώ είχε βγει μόνο το dinovo edge for mac.Και ήταν μόνο πληκτρολόγιο, όχι σετ...

Δημοσ.
@Themos3

Είσαι σίγουρος γιαυτό που λες; Στα 18 ευρώ είχε βγει μόνο το dinovo edge for mac.Και ήταν μόνο πληκτρολόγιο, όχι σετ...

Έχει δίκιο, το είχαν βγάλει το ίδιο ακριβως σετ στα 18 ευρώ σε newsletter, έγινε καπνός, και στο καπάκι μέσα στο ίδιο newsletter το αντικατέστησαν με το DiNovo που είναι σκέτο πληκτρολόγιο, το οποίο έπαιζε σαν προσφορά για καμιά εβδομάδα. Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, κάπου πρέπει να υπάρχει και το thread στις προσφορές.

Δημοσ.
Έχει δίκιο, το είχαν βγάλει το ίδιο ακριβως σετ στα 18 ευρώ σε newsletter, έγινε καπνός, και στο καπάκι μέσα στο ίδιο newsletter το αντικατέστησαν με το DiNovo που είναι σκέτο πληκτρολόγιο, το οποίο έπαιζε σαν προσφορά για καμιά εβδομάδα. Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, κάπου πρέπει να υπάρχει και το thread στις προσφορές.

+1. Ήμουν απ'ο αυτούς που το είχαν παραγγείλει και μου το ακύρωσαν λόγο αποθεμάτων. Μου είχαν μάλιστα προτείνει να πάρω στην θέση του ένα TRUST!!! :mad:

To παρήγγειλα ξανά. Να δούμε αν θα είμαι τυχερός

Επισκέπτης
Δημοσ.

my bad, δεν ήξερα καν ότι είχαν παίξει τέτοιο "κόλπο"...

Δημοσ.

Πρέπει να είχαν κάνει λάθος και μόλις το συνειδητοποίησαν το άλλαξαν με το dinovo.

Και το λέω αυτό γιατί την Δευτέρα με πήραν και μου είπαν συγγνώμη τελείωσαν τα αποθέματα και την Πέμπτη το ξανάβαλαν με κανονική τιμή...

Τους έστειλα ένα μήνυμα με αρκετό κράξιμο αλλά δεν είχαν συγκινηθεί :) Δεν μου το έδωσαν με την τιμή της προσφοράς, αλλά βαρέθηκα να τους "τρέξω" παραπάνω

Δημοσ.

προσωπικα δεν μου αρεσει ειναι κιτσ:X να τα εχεις ολα σε μαυρο κουτι-οθονη κτλ και να εχεις το desktop set σε ασπρο ,μονο για το χρωμα δεν το προτιμω,επισης σημειωστε και οτι με τον καιρο ισως γινει κιτρινο ,αλλα αυτα ειναι γουστα :whistle:

Επισκέπτης
Δημοσ.

@newtech

μα το λέει,

Logitech MX 600 ασύρματο ποντίκι laser

εντάξει, το F5 φταίει...

Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι ρε συ, δε κατάλαβες...

απάντησα πολύ αργότερα από τον Belial, εξού και το F5 που συνεπάγεται με το refresh της σελίδας

δεν έχει να κάνει με σένα...

Δημοσ.

Στα 18ε και ουρανιο τοξο να το ειχαν βαμμενο θα το επαιρνα φιλε.... Μιλαμε για ποιοτικο setaki.Πιο ακριβα θα σου βγαινε να παρεις turbo-x ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...