margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 το ειδα και μου αρεσε. Το 3d θα θελα να το χρησιμοποιησουν για να τρομαξουν περισσοτερο τον θεατη.. ισως πχ εκει που βγηκε η κουκλα του jigsaw με το κλουβι και εσπασε το τζαμι, μπορουσε να ναι πιο θεαματικο και συμφωνω με το οτι το τελος αφηνει περιθωρεια και γι αλλη συνεχεια!
Luxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Να το δω στο σπιτι; Δε εχω δει κανενα saw στον κινηματογραφο. Δε ξερω αν αξιζει τοσο το 3d.
john1987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εχω δει μεχρι το Saw 4,το οποιο ηταν τραγικο κατ'εμε. Αξιζει για 3D?Επισης εχει καποιο ενδιαφερον ή κλασικα παρακολουθεις πως διαμελιζεται το ανθρωπινο σωμα?
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παρακολουθεις πως διαμελιζεται το ανθρωπινο σωμα, saw ειναι, οποτε λογικο Περα απο αυτο, εχει αγωνια για το αν θα τη γλιτωσουν τα θυματα, κι αν θα καταφερει ο «κακος» να κανει αυτο που θελει ή οχι. Το φιναλε ειναι ανατρεπτικο καπως, και αφηνει περιθωρια για 8ο Αυτα... Sent from my iPhone using Insomnia.app
Luxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εχω αρκετες αποριες, αλλα θα πω μονο μερικες : 1) Οι 2 πρωτες παγιδες, η πρωτη με το ερωτικο τριγωνο και η δευτερη με το αμαξι, τι νοημα εχουν; Ο hoffman τις εκανε ολες; Πως γινεται; 2) Ο Hoffman γνωριζε για τον Dr. Gordon; 3) Ποιοι μπορει να ηταν οι αλλοι 2 στη στολη μαζι με τον Hoffman; 4) Οι κεντρικες αποστολες μεχρι στιγμης, ολες ειναι εντολη του jigsaw; Παντως δε νομιζω να υπαρχει συνεχεια.. Δε εχει μεινει και κανενας για να παιξει!! Αραγε υπαρχει αλλος αστυνομικος;
runner1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εχω αρκετες αποριες, αλλα θα πω μονο μερικες : 1) Οι 2 πρωτες παγιδες, η πρωτη με το ερωτικο τριγωνο και η δευτερη με το αμαξι, τι νοημα εχουν; Ο hoffman τις εκανε ολες; Πως γινεται; 2) Ο Hoffman γνωριζε για τον Dr. Gordon; 3) Ποιοι μπορει να ηταν οι αλλοι 2 στη στολη μαζι με τον Hoffman; 4) Οι κεντρικες αποστολες μεχρι στιγμης, ολες ειναι εντολη του jigsaw; Παντως δε νομιζω να υπαρχει συνεχεια.. Δε εχει μεινει και κανενας για να παιξει!! Αραγε υπαρχει αλλος αστυνομικος; Αν κάνω λάθος για αυτά που θα γράψω να με διορθώσει κάποιος μήπως κι εγώ δεν κατάλαβα καλά: 1.Η πρώτη παγίδα δεν είχε καμιά σχέση απλώς ήταν μία από τις πολλές παγίδες που έχουμε στην αρχή κάθε ταινίας σε βλέπω.Η δεύτερη χρησιμοποιήθηκε και για το σχέδιο που είχε ο Χόφμαν για το 7(εκτός από την κλασική "τιμωρία"....αν θυμάσαι είχαμε και μια έκρηξη όταν ήταν η αστυνομία εκεί και μέσα σε ένα δωμάτιο υπήρχε ένα μήνυμα για τον αστυνόμο του FBI! 2.Δεν το νομίζω...!Σίγουρα δεν ήξερε ότι τον είχε προσεγγίσει ο Jigsaw.Ότι ήταν ζωντανός...πολύ πιθανόν να το ήξερε αλλά αυτό δεν άλλαζε κάτι.....δεν είχε δικαίωμα να τον σκοτώσει αφού "έπαιξε" το παιχνίδι σωστά! 3.Οι άλλοι δύο παίζει να ήταν κάποιοι από την συνεδρία που μας είχαν δείξει (με τα "θύματα" του Jigsaw) αλλά επίσης μπορεί και να ήταν δύο άσχετοι(αν και συνήθως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ταινία!).Δεν μας το διευκρινίζει για αυτό και μιλάνε όλοι ότι αφήνει και ενδεχόμενο για 8! 4.ΟΛΕΣ οι αποστολές ήταν εντολή του Jigsaw!
marantonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Καπου ακουσα οτι ερχεται νεα επταλογια σε σεναριο μανουσου μανουσακη και ρομπ ζομπι.
Sadako Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κλασσική περίπτωση αρπαχτής (πια).. Πήραν μια πάρα πολύ πρωτότυπη ιδέα (το 1 ήταν πραγματικά ΕΠΙΚΟ για το είδος, ίσως και το 2 αρκετά καλό) και την βίασαν παραφύσει για να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν.. Εγώ σε κάποια φάση είχα μείνει στο 4, τα ξαναείδα πριν λίγο καιρό μαζεμένα (μέχρι το 6), η πτωτική πορεία είναι καταφανέστατη.. Δηλαδή έλεος, είναι ήδη 4 ταινίες που έχουν πεθάνει τον Jigsaw. ΠΟΣΟ ακόμα πια;
Mr.Hartnoll Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κλασσική περίπτωση αρπαχτής (πια).. Πήραν μια πάρα πολύ πρωτότυπη ιδέα (το 1 ήταν πραγματικά ΕΠΙΚΟ για το είδος, ίσως και το 2 αρκετά καλό) και την βίασαν παραφύσει για να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν.. Συγνώμη αλλά για να δούμε το πράγμα από μια άλλη προοπτική που βασίζεται στην στοιχειώδης λογική: Το Saw ήταν μια μια "δανεισμένη", υπεραπλουστευμένη εκδοχή της ιδέας του Se7en. Just say no to mediocre entertainment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.