Προς το περιεχόμενο

saw 7

maurisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω το Saw μέχρι το 3 έχω δεί και πολύ ήταν. barrcode είσαι εκνευριστικός τύπος, δεν μπορούμε ρε αδελφέ να πούμε ότι στο π..τσο θέλουμε για ένα θέμα.

Μάλλον σαν το Hellraiser θα καταντήσει απο τα οποία το μόνο που αξίζει (την θεωρώ τέλεια ταινία) είναι το πρώτο.

Δημοσ.

@alestataj αν διαβάασεις τους κανόνες του φόρουμ θα καταλάβεις οτι το πιθανότερο είναι να φάς ban μετά την παραπάνω καταχωρησή σου. Γιαυτό αν προλαβαίνει άλλαξέ την. Φιλικά

Δημοσ.

Μάλλον σαν το Hellraiser θα καταντήσει απο τα οποία το μόνο που αξίζει (την θεωρώ τέλεια ταινία) είναι το πρώτο.

Και γαμώ τα έργα! (για το Νο1 πάντα). Βασισμένο στο φοβερό βιβλίο του Clive Barker (ο ίδιος έγραψε και το σενάριο και σκηνοθέτησε και δεν άφησε κανένα παπάρα να του το χαλάσει) έδωσε εικόνα στους εφιάλτες μου. Ο τύπος με τα καρφιά στο κεφάλι ακόμη με κάνει να λερώνω τα βρακάκια μου!

Τι μου θύμισες ρε φίλε...

Δημοσ.

ακόμα βλέπεται από περιέργεια τι θα γίνει παρακάτω :P δώστε κι άλλο βασανιστήριο στον κόσμο, χαχαχα! :P αν και όντως έχει καταντήσει προβλέψιμο πια:rolleyes:

Δημοσ.

Το κακό με αυτές τις ταινίες είναι ότι με την δημιουργία μιας τριλογίας για παράδειγμα μπορούν να γίνουν κινηματογραφικός "θρύλος" ενώ όταν κάνουν 7-8-9-10 γίνονται κινηματογραφική "πατάτα"

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Το κακό με αυτές τις ταινίες είναι ότι με την δημιουργία μιας τριλογίας για παράδειγμα μπορούν να γίνουν κινηματογραφικός "θρύλος" ενώ όταν κάνουν 7-8-9-10 γίνονται κινηματογραφική "πατάτα"

το 7 ειναι καταληκτικοτατο,το πιο τελειο σεναριο που εχω δει ποτε μου, καταφερε αυτοσ ο ανθρωποσ σε 7 ταινειεσ να ολοκληρωσει το καλυτερο ψυχολογικο θριλερ ολων των εποχων, δεν νομιζω ναναι πατατα, ασ βλεπουμε πρωτου μιλαμε.

---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ----------

Εχει φτασει στο 7?????:shock::shock::shock:

Το ξεφτυλισαν το θεμα.

ελα καταπληλτικοτατο ειναι

Δημοσ.

To ειδα σε 3d .Δεν αξιζει καθολου για 3d,χρησιμοποιει ελαχιστα αυτη την τεχνολογια[εχω δει αλλες 3 ταινιες σε 3d].Ωραια ηταν ,αλλα και παλι αφηνει το εργο στην μεση.

Θα εχουμεκ αι επομενο ή οχι?

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το 3D. Έδινε το κάτι παραπάνω στην ταινία. Σε σχέση με άλλες ταινίες 3D πιστεύω ότι αυτή ήταν αξιοπρεπής.

Ωραια ηταν ,αλλα και παλι αφηνει το εργο στην μεση.

Τι εννοείς? Αντιθέτως πιστεύω ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι "Game Over"... Εκτός του ότι εξήγησε αρκετά πράγματα για όλη την ιστορία.

Δημοσ.
Εμένα μου άρεσε το 3D. Έδινε το κάτι παραπάνω στην ταινία. Σε σχέση με άλλες ταινίες 3D πιστεύω ότι αυτή ήταν αξιοπρεπής.

Τι εννοείς? Αντιθέτως πιστεύω ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι "Game Over"... Εκτός του ότι εξήγησε αρκετά πράγματα για όλη την ιστορία.

Game over!!!! (μέχρι αποδείξεως του εναντίον),Θα τα ξαναπούμε του χρόνου για το Saw 8.

Δημοσ.

Επιτέλους ένα σωικό 3D movie. Με αρκετά effects που να πετάγονται προς τα έξω (χωρίς όμως να το έχουν γ@μήσει το θέμα), με σωστό βάθος στις περισσότερες σκηνές, απροβλημάτιστο framerate ακόμα και στα γρήγορα πλάνα (έντονο πρόβλημα σε άλλες 3D ταινίες όπως το Step Up 3D) και χωρίς να φαίνονται οι χαρακτήρες σαν κινούμενα 2D sprites. Χαλαρά ξεπερνάει σε 3D υλοποίηση το Avatar. Μπράβο τους!

Σαν ταινία, έκλεισε τον κύκλο των Saw όμορφα. Από τις λίγες σειρές που τράβηξαν τόσο πολύ και μέτρησαν. Nice

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...