eorptol Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 η καλλιτερη εφαρμογή για ράδιο πιάνει όλους τους σταθμούς τους ελληνικούς .Eχει το μεγάλο προσόν της προγραμματζομενης έγγραφης έτσι γράφεις ότι θέλεις και το ακούς οπότε θέλεις επίσης μπορείς να ακούσεις και ενώ έχεις βγει από την εφαρμογή τον σταθμό που έχεις επιλέξει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 η οποία είναι επί πληρωμή... υπάρχουν 100δες τέτοια προγράμματα....
pcfan Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 η καλλιτερη εφαρμογή για ράδιο πιάνει όλους τους σταθμούς τους ελληνικούς .Eχει το μεγάλο προσόν της προγραμματζομενης έγγραφης έτσι γράφεις ότι θέλεις και το ακούς οπότε θέλεις επίσης μπορείς να ακούσεις και ενώ έχεις βγει από την εφαρμογή τον σταθμό που έχεις επιλέξει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Πως γίνεται να παίζει background αφού δεν υπάχει από την ίδια την Apple αυτή η δυνατότητα;
eorptol Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 πατάς το play bac και ανοίγει τον σαφάρι παίζει από εκεί ενώ ΕΣΥ βγαίνεις κανονικά στην αρχική οθόνη και κανείς ότι άλλο θέλεις .... προγραμματιζομενη έγγραφη δεν έχω βρει σε άλλη εφαρμογή για ράδιο... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
eorptol Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 η οποία είναι επί πληρωμή...υπάρχουν 100δες τέτοια προγράμματα.... εγώ αυτήν βρήκα αν ξερεις κάποιες αλλες που να έχουν προγραμματιζομενη έγγραφη καλό είναι να τισ πεις μήπως υπάρχει κάτι καλλίτερο από αυτό που βρήκα εγώ... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
registrato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ακουγα σεντρα φμ εδω και καποιους μηνες με το tunein χωρις κανενα προβλημα,εχοντας βαλει το url: mms://sentrafm.live24.gr/sentrafm Απο χ8ες ομως δυστυχως δε δουλευει.ξερει καποιος γιατι; Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.