Προς το περιεχόμενο

Ευρεση περιεργου driver

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για online ελεγχο των drivers μου χρησιμοποιω το ΒiosAgentPlus.com, το οποιο μου λεει οτι ειμαι σε ολα updated εκτος απο το

ATK0110 ACPI UTILITY

Κι αλλα παρομοια προγραμματα για drivers μου αναφερουν το ιδιο. Μηπως ξερετε τι αφορα και που μπορω να το βρω?

Ειναι της κατηγοριας System Devices. Στην ιδια κατηγορια ειναι και το NVIDIA nForce System Management Controller που αφορα τη μητρικη μου.

Δημοσ.

Κατέβασε το ASUS Update ή το ASUS AI Suite ή το ASUS PC Probe (32bit ή 64bit) που περιλαμβάνουν το ATK0110 ACPI

και ενημέρωσε την συσκευή μέσω της "Διαχείρισης Συσκευών" και βάλτη να ψάξει στον φάκελο της ASUS.

(και 'γώ asus μητρική και με έτρωγε η απορία τί συσκευή είναι αυτή και που θα βρώ τον οδηγό της,

και αφού τά ψαξα όλα, λέω δέ κοιτάω και στον φάκελο της asus (που δέν περίμενα τίποτα) και τελικά εκει που ήμουνα ψιλοαπογοητευμένος λύθηκαν όλα

Δημοσ.

Ποια ειναι η σχετικη συσκευη?

Το Asus Probe δεν ειναι εκεινο το προγραμματακι που σου λεει ανεμιστηρες και θερμοκρασιες?

Asus update λεγεται το προγραμμα που σου κανει bios upgrade(εχω κανει).

Οσο για το ΑΙ Suite που λες, το εχει μεν το cd-rom εγκαταστασης της μητρικης μου αλλα δεν δουλευει σε Win 64.

Απο ψαξιμο που εκανα στο νετ δεν βλεπω να υπαρχει σε Win 7-64.

Δημοσ.

Θα βοηθουσε να ελεγες και πια μητρικη εχεις. Σε γενικες γραμμες δεν το χρειαζεσαι αυτο που προσπαθεις να κανεις update, ειναι για το AI Booster της μητρικης που αν υπαρχουν drivers δεν θα ανανεωνονται. Μην μπαινεις στον κοπο να ανανεωνεις ολους τους drivers του συστηματος σου με δευτερευων προγραμματα δεν θα δεις καμια διαφορα εκτος αν εχεις καποιο προβλημα (εκτος βεβαια της καρτα γραφικων αντε και του chipset εαν παιζεις παιχνιδια).

Παρολαυτα ο συγκεκριμενος υπαρχει και μεσω windows update και μπορεις να κοιταξεις και στο site της ASUS: http://support.asus.com/download/Download.aspx?SLanguage=en-us .

Δημοσ.
Θα βοηθουσε να ελεγες και πια μητρικη εχεις. Σε γενικες γραμμες δεν το χρειαζεσαι αυτο που προσπαθεις να κανεις update, ειναι για το AI Booster της μητρικης που αν υπαρχουν drivers δεν θα ανανεωνονται. Μην μπαινεις στον κοπο να ανανεωνεις ολους τους drivers του συστηματος σου με δευτερευων προγραμματα δεν θα δεις καμια διαφορα εκτος αν εχεις καποιο προβλημα (εκτος βεβαια της καρτα γραφικων αντε και του chipset εαν παιζεις παιχνιδια).

Α οk, αν αυτο το ATK0110 ACPI UTILITY αφορα τα συνοδευτικα βοηθητικα προγραμματα τυπου boost τοτε να μην ασχολουμαι. Δεν τα χρησιμοποιω αυτα τα booster, αχρηστα ειναι.

Ευχαριστω για την ενημερωση, παιδες:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...