Προς το περιεχόμενο

Ερχονται τα Smurfs

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wow, δε θυμομουν οτι ηταν τοσο αντιεπιστημονικη και συντηριτικη σειρα τα Στρουμφακια... ουτε σεξιστικη

μην στεναχωριεσαι παπαστρουμφ ολες ιδιες ειναι

.

Δημοσ.

Wow, δε θυμομουν οτι ηταν τοσο αντιεπιστημονικη και συντηριτικη σειρα τα Στρουμφακια... ουτε σεξιστικη

μην στεναχωριεσαι παπαστρουμφ ολες ιδιες ειναι

.

ηταν κατα της καταχρησης και του απερισκεπτου ενθουσιασμου. οταν τα βλεπα μικρος μου φαινονταν ΟΚ. τωρα που ετυχε να τα ξαναπατυχω με φιλτρο την γνωση και την στερηση της παιδικης ματιας μου φαινονται καπως σε σχεση με το τι μπουρδα παιζει στην παιδικη ζωνη του σημερα.

και στα γαλλικα και στα αγγλικα η φραση αυτη παιζει αυτολεξει...

ψαχνω να βρω κατι αντιστοιχο που χει πει η στρουμφιτα.

Δημοσ.

ηταν κατα της καταχρησης

τα στρουμφακια εφευρισκουν τα αυτοκινητα και ο παπα στρουμφ τα διαλυει
που φτιαχνουν την τηλεοραση και ολα χαζευουν και παλι ο παπαστρουμφ τα διαλυει ολα

Lol.

ΥΓ. Παιζουν ακομα τα Στρουμφακια;

Δημοσ.

Lol.

ΥΓ. Παιζουν ακομα τα Στρουμφακια;

μονο κατι ακυρες επαναληψεις στο σταρ πριν 3 χρονια κατα τις 5 με 7 το πρωι...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στην καλυτερη...

Γιατι βρε; δε μου φαινεται και τοσο χαλια. Ξερω τί θα δω. Τα στρουμφακια στη Νεα Υορκη με τον Barney.

Ισως αυτοι που απογοητευτηκαν να περιμεναν πως θα δουν τα στρουμφακια στο στρουμφοχωριο, δε ξερω.

Θα δουμε.

ΥΓ. Ο αδερφος μου την ειδε και του αρεσε αλλα ειναι 13 οποτε δεν τον εμπιστευομαι :devil:

Δημοσ.

θελω να παω να δω την ταινια αλλα εδω σε σινεμα θεσσαλονικη τη παιζεi μονο μεταγλωτισμενη ΗΜΑΡΤΟΝ δεν ειμαστε ολοι μικρα μονο ετσι θα παιξει η ταινια;; αν και απ την αλλη δε μου ρχεται να παω και να πω Εισητηριο για τα στρουμφακια :confused: κολωνω :-D :lol: :lol:

Δημοσ.

Δεν ηταν κακο τελικα μωρε. Εγω γελασα κιολας, ειχε ωραιες ατακες. Στο τελος το χαλασε λιγο με τους χολιγουντιανους γραφικους συναισθηματικους αλλα βλεπεται ανετα.

6.5/10 απο μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...