kirileman Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και επειδή το γυρίσαμε στα ζώδια θεωρώ ότι η αστρολογία δεν διδάσκει...!! Ούτε τη μοίρα ούτε παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση...απλά παρατηρεί τις αλλαγές που προκαλούνται στις ανθρώπινες υποθέσεις και πώς καθορίζονται/διαμορφώνονται οι συνθήκες της ζωής από τις ενέργειες που απορρέουν από κάποιους ουράνιους φορείς... Ποιούς ουράνιους φορείς;
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ποιούς ουράνιους φορείς; Προφανώς εννοεί τους πλανήτες... Well, κάπου (περιοδικό φόκους νομίζω) είχα διαβάσει πως όντως όλα τα ουράνια σώματα επιδρούν επάνω μας ανάλογα με τη θέση τους. Απειροελάχιστα μεν, αλλά -ίσως- είναι ικανά να προκαλέσουν ανεπαίσθητες αλλαγές στην όρεξή μας, την συμπεριφορά μας κ.λπ. Θα προσπαθήσω να βρώ το άρθρο να το παραθέσω. Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι επειδή ο Άρης ρίχνει πισωκολλητά στην Αφροδίτη και ο Κρόνος παίρνει μάτι, αυτό το μήνα θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Άντε να είμαι λίγο τσαντισμένος (προφανώς επειδή δεν μου έκατσε η Αφροδίτη και πήγε με το σκουλήκι).
buzzad Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Η πλανήτες είναι οι φορείς των μαγνητικών επιδράσεων του αστρικού χώρου...!! τόσο απλά..
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και επειδή το γυρίσαμε στα ζώδια θεωρώ ότι η αστρολογία δεν διδάσκει...!! Ούτε τη μοίρα ούτε παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση...απλά παρατηρεί τις αλλαγές που προκαλούνται στις ανθρώπινες υποθέσεις και πώς καθορίζονται/διαμορφώνονται οι συνθήκες της ζωής από τις ενέργειες που απορρέουν από κάποιους ουράνιους φορείς... ΟΚ... μια παρατήρηση μόνο. Η αστρολογία παλιότερα ερμήνευε τα γεγονότα με βάση το ότι οι πλανήτες είναι 9. Πρίν από λίγα χρόνια σταμάτησαν οι επιστήμονες να θεωρούν τον Πλούτωνα ως πλανήτη οπότε το ηλιακό μας σύστημα έχει πια 8 πλανήτες. Αρα όλες οι παλιότερες προβλέψεις ήταν λανθασμένες
kirileman Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Η πλανήτες είναι οι φορείς των μαγνητικών επιδράσεων του αστρικού χώρου...!! τόσο απλά.. Και πως οι πλανήτες επηρεάζουν το κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Ή μήπως σε σημαδεύουν τη στιγμή της γέννησης; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
buzzad Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Τα ρεύματα αυτά διοχετεύονται αδιάκοπα προς τη Γη, και δημιουργούν έτσι ένα ιδιαίτερο μαγνητικό πεδίο, όπου γεννιόμαστε, ζούμε και κινούμαστε...!! Τώρα τι να σου πω αν θες τα πιστεύεις όλα αυτά...Έχω πάντως αρκετή βιβλιογραφία η οποία λέει ότι όλα αυτά είναι μπούρδες...
alexx20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και επειδή το γυρίσαμε στα ζώδια θεωρώ ότι η αστρολογία δεν διδάσκει...........απλά παρατηρεί τις αλλαγές που προκαλούνται στις ανθρώπινες υποθέσεις και πώς καθορίζονται/διαμορφώνονται οι συνθήκες της ζωής από τις ενέργειες που απορρέουν από κάποιους ουράνιους φορείς... Oριστε?? Απο που προκυπτει αυτο? Οι... ουρανιοι φορεις καθοριζουν/διαμορφωνουν τις συνθηκες ζωης οσο τις διαμορφωνουν και οι καφετζουδες με τους χρησμους τους.
NoD Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Για τα ζώδια δεν ξέρω, πάντως τα 2010 ζωγραφίζει. Αττική σύνταξη.
flik Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Οι πλανήτες ακόμα και αν τώρα ευθυγραμμιστούν θα επηρεάσουν λιγότερο το σώμα μου απο όσο επηρεάζει με τη βαρυτική του δύναμη ο διπλανός μου. Το είχε πει καθηγητής στη σχολή και είπε κάντε αν θέλετε τις πράξεις, ποτέ δεν τις έκανα αλλά τον πιστεύω. Τουλάχιστον ρε παιδιά μην προσπαθήτε να το εξηγήσετε. Επίσης απεχθάνομαι να ακούω επιστημονικούς όρους απο αστρολόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.