Προς το περιεχόμενο

Καφετζούδες... λένε όντως τα μελλούμενα;

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ που ανήκεις? :P

στο 90%

βασικα δεν ειναι οτι πιστευουμε στα ζωδια και οτι τα παρακολουθουμε ανελειπως (υπαρχουν και τετοιες βεβαια) απλα αμα πεσει στο χερι μας περιοδικο ε θα διαβασουμε τα ζωδια δεν γινεται αλλιως ακομα κι αν στα επομενα 5 δευτερολεπτα τα εχουμε ξεχασει η καμια φορα πιανουμε την κουβεντα περι ζωδιων στο χαλαρο πχ ο καινουργιος μου γκομενος ειναι παρθενος ταιριαζουμε; οχι οτι παιρνουμε ομως στα σοβαρα τις απαντησεις. οι πραγματικα κολλημενες με τετοια πραματα που γυριζει ολη τους η ζωη γυρω απ αυτα ειναι λιγες και συμφωνω οτι ειναι ηλιθιες

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

Σοβαρα το λες αυτο? Με τι στοιχεια?

Πως ειναι δυνατον η εποχη που γεννηθηκες να καθοριζει τη συμπεριφορα σου?

βαση στατιστικων :P ολοι οι αιγοκεροι ειναι ζωα για μενα:P:p:p

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α, με δικα σου στατιστικα

(btw, ειμαι αιγοκερος!)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως βάση στατιστικών+όλοι δεν συνάδουν. Απλά o alexx20 είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι ένα ζώο και μισό. :lol::lol:

Δεν την παλεύω μια με τα ζώδια παιδιά.

Δημοσ.

καποιοι φιλοι με τους οποιους εχω πλακωθει σε αλλα θρεντς ισως εδω βρουν επαληθευση(εκτος αν κι αυτοι ειναι αιγοκεροι).

Δημοσ.

Αυτό που με διασκεδάζει αφάνταστα με τα θύματα κάθε είδους μαντικής τέχνης είναι όταν σου λένε τι τους είπε η καφετζού, χαρτορίχτρα κ.α. αναγνωρίζεις στερεότυπους "χρησμούς".

Σε όλες (και όλους !!!!) τα ίδια λένε! :lol:

π.χ. <<Κάποιος που είναι κοντά σου σε ζηλεύει και θέλει να σου κάνει κακό>>

Το 100% των ανθρώπων που πιστεύουν σε μαντείες χάφτουν αυτόν τον χρησμό! Και αρχίζουν και ψάχνουν τριγύρω... υποπτεύονται το χ (αθώο) άτομο... αρχίζουν την γκρίνια... πέφτει τσακωμός... και ιδού! Η μάντισα είχε δίκιο! :lol:

Το άλλο ακατανόητο για εμένα είναι ότι τον χάφτουν τον χρησμό.

Δηλαδή, όταν κάποιος τους λέει ότι υπάρχει ένα άτομο που τους ζηλεύει, το πιστεύουν, θεωρώντας αυτομάτως τον εαυτό τους προσωπικότητα αξιοζήλευτη!!! :shock:

Εάν το καλοσκεφτείτε είναι ανησυχητικό ότι τέτοια άτομα έχουν και αυξημένη αυτοπεποίθηση!

Και καταλήγω : μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι.

Κάποτε μια φίλη μου κάλεσε μια γνωστή της σπίτι η οποία ήταν κεφάλι (λέμε τώρα :-D) στον τομέα να πει σε όλη την παρέα τον καφέ. Φυσικά μας έπιασε την κουβέντα πριν και ψάρεψε όσες πληροφορίες χρειαζόταν για να "μιλήσει το φλυτζάνι"... Σε κάποια φάση είχα πει ότι μια θεία μου (92 ετών) διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι τότε ήταν στο νοσοκομείο. Φυσικά το δικό μου φλυτζάνι έδειξε ένα ξεκάθαρο (μόνο για την καφετζού και για τα θύματα) Θ που σημαίνει θάνατος σε συγγενικό πρόσωπο και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ε λοιπόν, η θεία, παρ'ότι 92 και με καρκίνο στο πάγκρεας άντεξε ένα χρόνο!!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.
στο 90%

βασικα δεν ειναι οτι πιστευουμε στα ζωδια και οτι τα παρακολουθουμε ανελειπως (υπαρχουν και τετοιες βεβαια) απλα αμα πεσει στο χερι μας περιοδικο ε θα διαβασουμε τα ζωδια δεν γινεται αλλιως

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ειρωνικό να κοροϊδεύει κάποιος μεταφυσικά φαινόμενα αλλά να πιστεύει, έστω και εν μέρει, άλλα ανυπόστατα παπατζιλίκια, και εξηγούμαι:

Δεν γίνεται ας πούμε να λες ότι ο Χριστός και τα θαύματα του είναι βλακείες αλλά να πιστεύεις ότι επειδή γεννήθηκες Ιούνη αντί για Αύγουστο θα πιάσεις γκόμενο τον Χρήστο αντί για τον Μπάμπη και ότι μάλλον θα ταιράζετε στο κρεβάτι καλύτερα με τους Τοξότες απ' ότι με τους Λέοντες. Ναι ξέρω ότι όλες/όλοι τα παρακολουθούν "για πλάκα" (πρέπει να είναι πραγματικό ζωάδι ο άλλος για να πει ότι τα πιστεύει και ότι βγαίνουν), αλλά και πάλι, τραγικό.

Κατά διαβολική σύμπτωση έπεσε αυτό το thread μαζί με το θέμα με το ξεμάτιασμα και βλέπω ακριβώς αυτό το φαινόμενο, άτομα που μιλάνε ειρωνικά όταν αναφέρονται σε θρησκείες και θαύματα, προσπαθούν να αποδώσουν επιστημονική ή σοβαροφανή εξήγηση στο μάτι και στα ζώδια.

Παρεπιπτόντως αν και θα το έχεις παρατηρήσει, αν διαβάσεις το ζώδιο μιας Παρθένου σε μια Τοξότη φίλη σου θα σκάσει το στόμα σαν τον χάνο "μιλάμε, πως το ήξερε?". Γενικά έχει τζέρτζελο αυτό το πράγμα, έχω κάνει άπειρες ρόμπα έτσι.

Και κάτι τελευταίο. Έχει γίνει πείραμα σε ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό που μοίρασαν προβλέψεις για τα ζώδια σε ένα αμφιθέατρο και ρώτησαν μετά τους φοιτητές κατά πόσο ανταποκρίνονται οι προβλέψεις στην ζωή τους. Αν και όλοι σχεδόν απάντησαν αρκετά έως πολύ, στο τέλος τους ανακοινώθηκε ότι μοίρασαν το ίδιο χαρτί σε όλους.

Δημοσ.

Καλά αυτό με το πείραμα σκοπεύω εδώ και καιρό να το κάνω σε πολλά άτομα. Βασικά είχα σκεφτεί να διαβάσω το το ζώδιο απο τον προηγούμενο μήνα, ή να διαβάσω σε κάποιον 5 "προβλέψεις" διαφορετικών ζωδίων και να του πω βρες μου το δικό σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
1.100%

2.Νορμαλ αποκλειεται.Το εχει το χτυπηματακι της.

3.ΟΧΙ

4.Εννοειται θα συνεχιζα,οι ηλιθιες με διασκεδαζουν αφανταστα.Μπορει να την εφερνα και στην παρεα μου.Το γελιο σπανιζει αυτες τις μερες.

true story bro...

Δημοσ.

ε ναι μωρε ποιος ειπε οτι βγαινουν ντε και καλα απλα για να περναει η ωρα, αμαν εσεις οι αντρες γτ τα βλεπετε ολα τοσο σοβαρα; κανεις δεν εκανε ποτε πολεμο για χαρη των ζωδιων.

Δημοσ.
ε ναι μωρε ποιος ειπε οτι βγαινουν ντε και καλα απλα για να περναει η ωρα, αμαν εσεις οι αντρες γτ τα βλεπετε ολα τοσο σοβαρα; κανεις δεν εκανε ποτε πολεμο για χαρη των ζωδιων.

Για να μάθετε να βρίσκετε ανούσιες τις συζητήσεις για αμάξια που δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ :P

Δημοσ.
Για να μάθετε να βρίσκετε ανούσιες τις συζητήσεις για αμάξια που δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ :P

η για τις μεταγραφες του ολυμπιακου ε;;;:P τουλαχιστον δεν πεφτουμε σε καταθλιψη αμα δεν μας βγει το ζωδιο οπως εσεις αμα χασετε αγωνα:P

Δημοσ.

Και επειδή το γυρίσαμε στα ζώδια θεωρώ ότι η αστρολογία δεν διδάσκει...!! Ούτε τη μοίρα ούτε παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση...απλά παρατηρεί τις αλλαγές που προκαλούνται στις ανθρώπινες υποθέσεις και πώς καθορίζονται/διαμορφώνονται οι συνθήκες της ζωής από τις ενέργειες που απορρέουν από κάποιους ουράνιους φορείς...

Δημοσ.
η για τις μεταγραφες του ολυμπιακου ε;;;:P τουλαχιστον δεν πεφτουμε σε καταθλιψη αμα δεν μας βγει το ζωδιο οπως εσεις αμα χασετε αγωνα:P

Χα παίζει να έπεσες στον πιο αδιάφορο ποδοσφαιρικά χρήστη του insomnia, ατύχησες. Εγώ δεν πέφτω ποτέ :P

2010 Γαμω......

Προσυπογράφω.

Δημοσ.
Χα παίζει να έπεσες στον πιο αδιάφορο ποδοσφαιρικά χρήστη του insomnia, ατύχησες, εγώ δεν πέφτω ποτέ :P

Προσυπογράφω.

εισαι νορμαλ ανθρωπος ε; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...