alexx20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εμενα η γιαγια μου παντως τον λεει τον καφε... και με μεγαλη επιτυχια απ οτι ακουω απ τις γνωστες της.
buzzad Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μισό λίγο να λύσουμε τον γρίφο του ''ματιού'' και ερχόμαστε και στον καφέ...
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εμενα η γιαγια μου παντως τον λεει τον καφε... και με μεγαλη επιτυχια απ οτι ακουω απ τις γνωστες της. theeeere's your problem.
Arcanaloth Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Συναντάτε μια γκόμενα. Πολύ εμφανίσιμη. Μιλάτα, μιλάτε και σε κάποια φάση πετάει "πάντως εγώ έχω μια γνωστή που λέει τον καφέ και δεν ξέρω τι λέει ο καθένας, εμένα μου τα βρίσκει ΠΑΝΤΑ. Είναι απίστευτο! Πραγματικά έχει το χάρισμα, ό,τι και να μου πεις δεν μου αλλάζεις γνώμη. Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά σου λέω βρήκε μέχρι και το όνομα μου, τα ήξερε όλα". 1. Ποια η πιθανότητα η γκόμενα αυτή να είναι ΗΛΙΘΙΑ; 2. Υπάρχει περίπτωση να είναι νορμάλ απλά να έχει ένα μικρό κόλληματάκι στο συγκεκριμένο θέμα; 3. Υπάρχει περίπτωση να έχει δίκιο; 4. Θα συνεχίζατε να μιλάτε με το συγκεκριμένο άτομο ή θα ήταν deal breaker κάτι τέτοιο; Προσωπικές απαντήσεις: 1. 100% 2. ΟΧΙ. 3. ΟΧΙ. 4. ΟΧΙ. Deal Breaker. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την συζήτηση με τον καφέ με τα ζώδια. Ίδια ακριβώς αντίδραση για μένα. Αυτομάτως χάνω κάθε ενδιαφέρον για τη συζήτηση, για το άλλο άτομο καθώς και τον οποιοδήποτε σεβασμό που έχω προς το πρόσωπο του και μπαίνει άμεσα στην κατηγορία ΖΩΑΔΙ. Η ταπεινή μου απάντηση στο τόπικ.
linkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Συναντάτε μια γκόμενα. Πολύ εμφανίσιμη.Μιλάτα, μιλάτε και σε κάποια φάση πετάει "πάντως εγώ έχω μια γνωστή που λέει τον καφέ και δεν ξέρω τι λέει ο καθένας, εμένα μου τα βρίσκει ΠΑΝΤΑ. Είναι απίστευτο! Πραγματικά έχει το χάρισμα, ό,τι και να μου πεις δεν μου αλλάζεις γνώμη. Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά σου λέω βρήκε μέχρι και το όνομα μου, τα ήξερε όλα". 1. Ποια η πιθανότητα η γκόμενα αυτή να είναι ΗΛΙΘΙΑ; 2. Υπάρχει περίπτωση να είναι νορμάλ απλά να έχει ένα μικρό κόλληματάκι στο συγκεκριμένο θέμα; 3. Υπάρχει περίπτωση να έχει δίκιο; 4. Θα συνεχίζατε να μιλάτε με το συγκεκριμένο άτομο ή θα ήταν deal breaker κάτι τέτοιο; Προσωπικές απαντήσεις: 1. 100% 2. ΟΧΙ. 3. ΟΧΙ. 4. ΟΧΙ. Deal Breaker. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την συζήτηση με τον καφέ με τα ζώδια. Ίδια ακριβώς αντίδραση για μένα. Αυτομάτως χάνω κάθε ενδιαφέρον για τη συζήτηση, για το άλλο άτομο καθώς και τον οποιοδήποτε σεβασμό που έχω προς το πρόσωπο του και μπαίνει άμεσα στην κατηγορία ΖΩΑΔΙ. Η ταπεινή μου απάντηση στο τόπικ. Δεν νομιζεις οτι εισαι λιγο υπερβολικος?Εμενα η γιαγια μου λεει τον καφε τον φρεντο με τρελη επιτυχια!Βρισκει τα παντα!!!! :lol::lol::lol:
alexx20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αυτο που με προβληματιζει ειναι, τι ειναι πιο ισχυρο, η καφεμαντεια ή η χειρομαντεια?
superstarr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 +1 για Arcanaloth και να κλειδωθει το topic. Το λυσαμε.. :>
doctorkostis Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 1. Ποια η πιθανότητα η γκόμενα αυτή να είναι ΗΛΙΘΙΑ; 2. Υπάρχει περίπτωση να είναι νορμάλ απλά να έχει ένα μικρό κόλληματάκι στο συγκεκριμένο θέμα; 3. Υπάρχει περίπτωση να έχει δίκιο; 4. Θα συνεχίζατε να μιλάτε με το συγκεκριμένο άτομο ή θα ήταν deal breaker κάτι τέτοιο; 1.100% 2.Νορμαλ αποκλειεται.Το εχει το χτυπηματακι της. 3.ΟΧΙ 4.Εννοειται θα συνεχιζα,οι ηλιθιες με διασκεδαζουν αφανταστα.Μπορει να την εφερνα και στην παρεα μου.Το γελιο σπανιζει αυτες τις μερες.
Ather Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ... η γκόμενα αυτή να είναι ΗΛΙΘΙΑ It's Not a Bug, It's a Feature!
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μολις αποκλεισατε δλδ το 90% των γυναικων. τουλαχιστον με τα ζωδια....
Praetorianos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μολις αποκλεισατε δλδ το 90% των γυναικων. τουλαχιστον με τα ζωδια.... Εσύ που ανήκεις?
Sadamiraq Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αμα η γκομενα ειναι οραια,απλα συμφωνεις μαζι της,τοσο δυσκολο ειναι,ετσι δεν θα χασουμε και το 90% των γυναικων
Sir Pretender Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ότι είπε ο/η Arcanaloth. Μόνο που στο 100%, εμένα βάλτε με στο 150%
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 'Eλα ρε παιδιά το μόνο που μπορείς να βρείς στα ζώδια είναι κάποιες στερεότυπες συμπεριφορές ανάλογα με την εποχή που είναι γεννημένος κάποιος.Αλλιώς είναι όταν το πρώτο σου αέρα τον παίρνεις χειμώνα κι αλλιώς καλοκαίρι.Χημική ψυχολογία του εγκεφάλου. Κι ο καφές σε κάνει νευρικό. Για το μάτι δε ξέρω, το πολύ να στο βουλώσουν.
alexx20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μόνο που μπορείς να βρείς στα ζώδια είναι κάποιες στερεότυπες συμπεριφορές ανάλογα με την εποχή που είναι γεννημένος κάποιος. Σοβαρα το λες αυτο? Με τι στοιχεια? Πως ειναι δυνατον η εποχη που γεννηθηκες να καθοριζει τη συμπεριφορα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.