kavatzoulas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μου χαρισαν εναν επεξεργαστη Ε7500 κ ειμαι σε αναζητηση μια μητρικης για να φτιαξω ενα συστημα με κυρια δουλεια internet, torrent k photoshop. εχω κ μια nvidia 8400 pci δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια καθολου. με ενδιαφερει να εχει επιλογη για overclock (δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα αλλα καπου ειδα οτι φτανει μεχρι τα 3.8), αν ειναι δυνατον να παιρνει μνημες DDR3 κ να εχει οσο το δυνατον περισσοτερες πορτες usb. για κοστος ελπιζω να μην χρειαστει να ξεπερασω τα 100 ευρωπουλα. ευχαριστω για τη βοηθεια κ τις προτασεις σας.
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εφόσων χρειάζεσαι μια μητρική με τα βασικά και πόσο μάλλον μία στο ξεπερασμένο πλέον s775 δεν υπάρχει λόγος να δώσεις (ούτε κάν πλησιάσεις) τα 100 ευρώ. Στη θέση σου θα έψαχνα για μια καλή μεταχειρισμένη με δυνατότητες O.C (εφόσων όπως λές σε ενδιαφέρει) και DDR2 / DDR3 μνήμες όπως είναι η Asus P5QC. Για καινούργια απλά την ξεχνάς τη συγκεκριμένη και τις αντίστοιχες, δεν αξίζει πλέον τόσα λεφτά. Από ότι είδα ψάχνοντας, αναφέρεται ότι υπάρχει μία στο stock house του Πλαισίου. Μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις για να επιβεβαιώσεις. Διαφορετικά, για καινούργια μητρική s775 με DDR3 μνήμες απο τις ήδη υπάρχουσες και σχετικά καλή είναι αυτή. Φθηνή δεν μπορείς να την πείς βέβαια αλλά έχει καλούτσικα χαρακτηριστικά, HDMI θύρα με ενσωματωμένη κάρτα αν σε ενδιαφέρει μελλοντικά και φαίνεται να έχει κάποιες δυνατότητες στο O/C. Μη περιμένεις όμως σπουδαία πράγματα. Όσον αφορά τις θύρες παίρνεις και ένα τέτοιο και έχεις επιπλέον 2 θύρες usb 2.0 αν δεν σου φτάνουν οι υπάρχουσες.
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Επίσης μπορείς να τον δώσεις σε καλή τιμή και να πας σε άλλη πλατφόρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.