panagiwths1987 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 καλησπερα σε ολους.ηθελα να ρωτησω τη γνωμη οσων εχουν εγκαταστησει τον νεο browser comodo dragon . ειναι βασισμενος απο οτι διαβασα στον κωδικα chromium . δηλαδη ειναι τοσο γρηγορος οσο ο chrome?πιστευετε αξιζει να τον εχω για σερφαρισμα?
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γρηγορος και πανω απ`ολα ασφαλης (Λογω της γνωσης περι Firewall της εταιριας) Αλλα δεν θα τον προτιμησω οσο και να να φαινεται ασφαλης,μην ξεχνας οτι ποτε δεν θα εχει την υποστηριξη που εχει ο Firefox,IE8 και οι αλλοι "Μεγαλοι" περιηγητες με αποτελεσμα Bugs,Exploits και Lack of Support να ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα του... Τωρα εσυ αποφασιζεις τι σε βολευει και αν μπορεις να ζησεις χωρις Add ons και θεματα
sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ασε να ψηθει λιγο και μετα βλεπεις.Αν και δεν νομιζω να φτασει ποτε τον firefox (πρωτα) και μετα ολους τους αλλους!
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ψηθηκε αρκετα πιστευω! Πρωτη φορα τον εβαλα εχθες και πραγματικα κολλησα! Δε πιστευα οτι γινοταν να αλλαξω το chrome και ομως εγινε. Δε ξερω το γιατι, αλλα μου κολλησε! Δε μπορω να παρατηρησω διαφορες, ισως ειναι λιγο πιο ελαφρυς και κανει καλυτερο scroll. Το μονο κακο ειναι οτι δεν υποστηριζει ολα τα addons και το πιο βολικο για εμενα το speed dial v2, αλλα εκανα τη δουλεια μου με ενα παρομοιο. Ακουω γνωμες!
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Είναι αρκετά καλός και μόλις βγει νέα εκδοσή του chromium ανανεώνεται αμέσως , επίσης οι devs λαμβάνουν σοβαρά την άποψη των χρηστών έχουν επαναφέρει αλλαγές πού έκαναν και δεν άρεσαν .
flik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κι εγώ τον είχα αντί για chrome για κάποιο διάστημα και μου φάνηκε πολύ καλός και γρήγορος. Το εικονίδιο χάλια Αν είναι να ξαναγυρίσω σε chrom* θα ξανακοιτάξω πρώτα σ' αυτόν.
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Το εικονιδιο καλυτερο του chrome. Πιο ταυλωτικο ειναι Δε βρισκω καποιο μειονεκτημα μεχρι στιγμης. Δε ξερω γιατι μου κολλησε ετσι ασχημα τωρα. Και ημουν σιγουρος οτι θα πεθανω χρησιμοποιωντας chrome!
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εμένα μου έχει κολλήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο και δεν πρόκειται να ξεκολλήσει. Εκτός και άμα αρχίσει τις βλακείες που είχε αρχίσει ένα διάστημα ο chrome και τον άλλαξα.
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τι βλακειες σου εκανε; Κράσαρε συνέχεια ο flash player. Είχε καταντήσει τέρμα εκνευριστικό το όλο θέμα...
Luxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Παιδια υπαρχει προβλημα που κατα την εγκατασταση του ειχα επιλεξει να χρησιμοποιει τους secure dns servers του comodo ( μονο για το συγκεκριμενο προγραμμα, αν και υπηρχε επιλογη για ολα τα προγραμματα ); Εσεις το εχετε ενεργοποιημενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα