sunnyGREECE Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 γεια σας θελω να ρωτησω αν με ενα yamaha why 50 cc μπορω να πηγαινω στη δουλεια μου που ειναι περιπου 20 χμ απο το σπιτι μου η αν το μηχανακι καει 2 με 3 το πολυ φορες την εβδομαδα εννοω οχι καθε μερα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 μια χαρα θα πηγανεις φιλε μου 20 χιλιομετρα δεν ειναι τιποτα αρκει να το αγορασεις σε καλη κατασταση και με ενα καλο παρελθον απο service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 γεια σας θελω να ρωτησω αν με ενα yamaha why 50 cc μπορω να πηγαινω στη δουλεια μου που ειναι περιπου 20 χμ απο το σπιτι μου η αν το μηχανακι καει 2 με 3 το πολυ φορες την εβδομαδα εννοω οχι καθε μερα ευχαριστω α)ποσα κιλα εισαι? β) σε τι κατασταση ειναι το μηχανακι σου και εννοω οχι μονο τον κινητηρα αλλα και αναρτησεις , λαστιχα,φρενα κτλ γ)ειδικα αν παιρνεις και δευτερο ατομο πρεπει ολα να ειναι οκ,και λιγο υπομονη και εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyGREECE Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 65 κιλα ειμαι παντα πηγαινω μονη μου και το αγορασα πριν δυο χρονια το μηχανακι καινουριο οχι μεταχειρισμενο και τωρα ετοιμαζομαι για σερβις αλλαγη λαστιχα κλπ. Την παλευω δηλαδη λετε?Γιατι εδω που μενω δεν εχει ουτε συγκοινωνια που να εξυπηρετει σε καμια περιπτωση και 70 ευρω την εβδομαδα για ταξι δεν λει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Κοπελια κανε ενα καλο service και εισαι οκ.Οπωςδηποτε λαστιχα. Το μηχανακι δεν το εχω δει απο κοντα αλλα φανταζομαι θα ειναι σαν το piaggio liberty. Θα "φαινεσαι" στους αλλους οδηγους ευκολα, αν ηταν κανα πιο μικρο (με μικρες ροδες-επικινδυνο πχ) θα σου ελεγα οτι ειναι επικινδυνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 65 κιλα ειμαι παντα πηγαινω μονη μου και το αγορασα πριν δυο χρονια το μηχανακι καινουριο οχι μεταχειρισμενο και τωρα ετοιμαζομαι για σερβις αλλαγη λαστιχα κλπ. Την παλευω δηλαδη λετε?Γιατι εδω που μενω δεν εχει ουτε συγκοινωνια που να εξυπηρετει σε καμια περιπτωση και 70 ευρω την εβδομαδα για ταξι δεν λει Να σου πω την αληθεια το μηχανακι σου δεν το ηξερα μπηκα http://www.yamaha-motor.gr/products/scooters/Under50cc/ αλλα δεν μου δινει τεχνικα στοιχεια βλεπω ομως οτι εχει και πιο μεγαλες ροδες απο τα αλλα και αυτο ειναι +,εν πασει περιπτωσει καινουργιο μηχανακι ειναι δεν το συζηταμε το κρανος σου και εφυγες Αυτο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αυτο πρεπει να εχει... Μου κανει εντυπωση, μονο 3 αλογα? Δηλαδη θα πιανει κανα 50km?? Μην λεω και πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ειναι διχρονο ειναι ελαφρυ και καινουργιο με ελαφρυ αναβατη ενταξει θα ειναι πιστευω. sunnyGREECE φανταζομαι οτι ξερεις να ελεγχεις και να βαζεις λαδι μιξης αφου ειναι διχρονο το μηχανακι σου,βαζεις μαζι με την βενζινα η εχει ξεχωριστο χωρο με γυαλακι? (το ειδα λεει οτι εχει ξεχωριστη λιπανση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyGREECE Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ναι αυτο ειναι,ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη ανταποκριση παιδια ---------- Προσθήκη στις 21:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:00 ---------- κοιταξτε να δειτε εγω για να πηγαινω για μπανιο κλπ στα 2-3 χμ το πηρα και εννοειται πως ολον αυτον τον καιρο παω για δουλεια με ταξι γιατι δεν οδηγω αυτοκινητο απλα τωρα που καλοκαιριασε λεω μηπως γλιτωσω 500 ευρω για τους δυο μηνες που πρεπει να μετακινουμαι ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 θα τα γλιτώσεις, μόνο να φροντίσεις τα λάδια σου και ο κινητήρας θα είναι μια χαρά. Πάντως είχα την εντύπωση πως απαγορεύεται η πώληση δίχρονων εδώ και αρκετά χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.