KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Διοτι τα τελευταια χρονια για θριλερ και περιπετειες, Ισπανικο σινεμα ξερω, Ισπανικο εμπιστευομαι Ωραια ιδεα, πολυ καλη ατμοσφαιρα, ο ρυθμος στη σκηνοθεσια με χαλασε οπως και το αποτομο την ανοδου και της προσαρμογης του πρωταγωνιστη(δεν νομιζω οτι εφταιγε το σεναριο) και κυριως η μη καλη κλιμακωση στο τελος Απο τις λιγες που περιμενω Αμερικανικο ριμεικ(οπως τους εκοψα με Κολιν Φαρελ για Μαλαμαντρε και Κιανου Ριβς για Χουαν) που πιστευω λογω μπατζετ, ρυθμου, εφε, θα το κανουν καλυτερο
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πολύ καλή ταινία όντως. Γράψαμε για αυτήν στο Cinema Lounge αν θυμάμαι καλά.
buzzad Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Απο εμενα εχει ηδη τσιμπησει ενα 8 στο ''θρεντ που εκανα'' ''Απολογισμός ταινιών του μήνα''...
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μου άφησε καλές εντυπώσεις, αν και θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.
RottenLungs Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πολύ καλή ταινία, ρεαλιστική και με μηνύματα που πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Το σενάριο είχε κάποιες τρύπες αλλα δεν ήταν πολύ ενοχλητικές!!! 7/10
antreas18 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Και μενα λιγο το τελος με χαλασε.Πηρε μια "περιεργη" τροπη οχι τοσο "αληθινη" για τα γουστα μου.Η τουλαχιστον δεν με επεισε.Ενα 6/10..
guido Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 σήμερα την είδα και εγώ . αρκετά καλή . θα μπορούσε να ναι κάπως καλύτερη προς το τέλος .
buzzad Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Που να διαβάσετε και το βιβλίο (Francisco Gandul)...Άντε γεια...!!
GeorgeVls Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλη ταινια, μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα. Δεν με πειραξε που δεν είχε νεύρο η δράση της και ηταν λιγο αργη προς τον ρυθμο της, δεν με πειραξε η περιεργη σκηνοθεσια της, με πειραξε που μου εδωσε την αισθηση οτι δεν εφτασε ποτε στην αποκορυφωση της, και στο τελος ενω μπορουσε να δωσει 2, 3 ανατροπες, που ραβονταν τελεια στην ταινια, γιατι αφηνε μερικα ερωτηματικα κατα την διαρκεια της, ειδα ενα τελος πολυ απλο, πολυ χαμηλοτερο των προσδοκιών μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.