Προς το περιεχόμενο

Κελι 211

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διοτι τα τελευταια χρονια για θριλερ και περιπετειες, Ισπανικο σινεμα ξερω, Ισπανικο εμπιστευομαι

Ωραια ιδεα, πολυ καλη ατμοσφαιρα, ο ρυθμος στη σκηνοθεσια με χαλασε οπως και το αποτομο την ανοδου και της προσαρμογης του πρωταγωνιστη(δεν νομιζω οτι εφταιγε το σεναριο) και κυριως η μη καλη κλιμακωση στο τελος

Απο τις λιγες που περιμενω Αμερικανικο ριμεικ(οπως τους εκοψα με Κολιν Φαρελ για Μαλαμαντρε και Κιανου Ριβς για Χουαν) που πιστευω λογω μπατζετ, ρυθμου, εφε, θα το κανουν καλυτερο

Δημοσ.

Απο εμενα εχει ηδη τσιμπησει ενα 8 στο ''θρεντ που εκανα''

''Απολογισμός ταινιών του μήνα''...

Δημοσ.

Πολύ καλή ταινία, ρεαλιστική και με μηνύματα που πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Το σενάριο είχε κάποιες τρύπες αλλα δεν ήταν πολύ ενοχλητικές!!! 7/10

Δημοσ.

Και μενα λιγο το τελος με χαλασε.Πηρε μια "περιεργη" τροπη οχι τοσο "αληθινη" για τα γουστα μου.Η τουλαχιστον δεν με επεισε.Ενα 6/10..

Δημοσ.

σήμερα την είδα και εγώ . αρκετά καλή . θα μπορούσε να ναι κάπως καλύτερη προς το τέλος .

Δημοσ.

Καλη ταινια, μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα. Δεν με πειραξε που δεν είχε νεύρο η δράση της και ηταν λιγο αργη προς τον ρυθμο της, δεν με πειραξε η περιεργη σκηνοθεσια της, με πειραξε που μου εδωσε την αισθηση οτι δεν εφτασε ποτε στην αποκορυφωση της, και στο τελος

ενω μπορουσε να δωσει 2, 3 ανατροπες, που ραβονταν τελεια στην ταινια, γιατι αφηνε μερικα ερωτηματικα κατα την διαρκεια της, ειδα ενα τελος πολυ απλο, πολυ χαμηλοτερο των προσδοκιών μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...