ronnie79 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Την παρασκευή αγόρασα αυτό το πολυμηχάνημα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0406309&catid=040200 και ενώ έκανα κανονικά την εγκατάσταση μου τυπώνει όλες τις σελίδες απο το τέλος προς την αρχή!!! Σε ένα έγγραφο που θα έχει 5 σελίδες αυτό ξεκινάει να τυπώνει απο την τελευταία σελίδα.. Άλλαξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα, ούτε σελίδα και απο τις 2 πλευρές δεν μπορώ να τυπώσω( υποστηρίζει και αυτόματη εκτύπωση κ στις 2 πλευρές της σελίδας) Να φταίνε οι οδηγοί?? το cd εγκατάστασης είχε κανονικά πρόγραμμα για win 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Την παρασκευή αγόρασα αυτό το πολυμηχάνημα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0406309&catid=040200 και ενώ έκανα κανονικά την εγκατάσταση μου τυπώνει όλες τις σελίδες απο το τέλος προς την αρχή!!! Σε ένα έγγραφο που θα έχει 5 σελίδες αυτό ξεκινάει να τυπώνει απο την τελευταία σελίδα.. Άλλαξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα, ούτε σελίδα και απο τις 2 πλευρές δεν μπορώ να τυπώσω( υποστηρίζει και αυτόματη εκτύπωση κ στις 2 πλευρές της σελίδας) Να φταίνε οι οδηγοί?? το cd εγκατάστασης είχε κανονικά πρόγραμμα για win 7 Στις επιλογές εκτύπωσης (είτε μέσω των Windows->εκτυπώτης->ιδιότητες) είτε μέσω του συνοδευτικού προγράμματος της ΗΡ πρέπει να έχει επιλογή, αν η εκτύπωση ξεκινάει με την πρώτη ή με την τελευταία σελίδα. Σχετικά με την εκτύπωση ΄δυο όψεων, είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτόματα; Ενδιαφερόμουν και εγώ να το πάρω, και δεν είδα κάτι τέτοιο. Έχω την εντύπωση, εκτύπωση δύο όψεων μπορείς να κάνεις μόνο χειροκίνητα, αν τυπώσεις πρώτα τις μονές και μετά ξαναβάλεις τις σελίδες και τυπώσεις τις ζυγές. Έχει κάποια σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνει εντελώς αυτόματα, όπως π.χ. μηχανήματα μεγαλύτερης κατηγορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Στις επιλογές εκτύπωσης (είτε μέσω των Windows->εκτυπώτης->ιδιότητες) είτε μέσω του συνοδευτικού προγράμματος της ΗΡ πρέπει να έχει επιλογή, αν η εκτύπωση ξεκινάει με την πρώτη ή με την τελευταία σελίδα. Σχετικά με την εκτύπωση ΄δυο όψεων, είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτόματα; Ενδιαφερόμουν και εγώ να το πάρω, και δεν είδα κάτι τέτοιο. Έχω την εντύπωση, εκτύπωση δύο όψεων μπορείς να κάνεις μόνο χειροκίνητα, αν τυπώσεις πρώτα τις μονές και μετά ξαναβάλεις τις σελίδες και τυπώσεις τις ζυγές. Έχει κάποια σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνει εντελώς αυτόματα, όπως π.χ. μηχανήματα μεγαλύτερης κατηγορίας. Τελικά κατάργησα όλα τα προγράμματα, drivers της hp και το άφησα να κάνει μόνο του εγκατάσταση όλα τα απαραίτητα μέσω των windows Όλα δουλέυουν ok Για διπλή εκτύπωση είδα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TI08fnYcTh8[/ame] το wireless πως έχει, αν δεν κάνω λάθος έχει και αυτό. Στο πρόγραμμα της hp μου έβγαζε αρκετές επιλογές για dual printing, τώρα μέσω των windows δεν πρόλαβα να το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 αυτο που σου εκανε για καλο σου το έκανε (για να μη χρειάζεται να βάζεις τις σελίδες σε σειρα. Απενεργοποιείται απο τις ρυθμίσεις). Για το dual side δεν ξέρω να σας απαντήσω, εγώ σε αλλο hp manual το κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.