Προς το περιεχόμενο

Εξυπνες ιδέες για σιδεροτυπα

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει το αντιστοιχο χαρτι για inkjet εκτυπωτη, αλλα δεν εχω τις καταλληλες ιδεες!

Δεν θελω απλα να τυπωσω μια ζωγραφια.

Θα θελα κατι πρωτοτυπο, γιατι θελω να κανω σιδεροτυπο για παιδια.

Σκεφτηκα παιδικους ηρωες κινουμενων σχεδιων, αλλα έχουν σχεδον τα παντα: winnie, μικυ, ντοναλντ, ολα λεμε!

Το να τους 'περάσω' απλα την φατσουλα τους σε φωτο, παλι δεν το βρισκω εξυπνο.

Εξαλλου δεν ξερω και ποιες εικονες ειναι πιο ενδεδειγμενες για χρηση ως σιδεροτυπο.

Οποιος εχει ασχοληθει λιγο με το θεμα, ας δωσει καμια συμβουλη, τι να προσεξω στην επιλογη αλλα και στην εκτυπωση, απο που να διαλεξω θέματα, και γενικα τα 'μυστικα' ενος καλου σιδεροτυπου, με αρκετή φαντασία και πρωτοτυπια!

Θελω να δωσω κατι στα παιδάκια που να τα εντυπωσιάσει!!!!

Περιμενω συμβουλες και ιδεες!

Δημοσ.

Δεν ξέρω και πολλά, αλλά...:

1) Ζεστό σίδερο (καλά...!!).

2) Δυο είδη χαρτιών (για ανοιχτόχρωμα,και για σκουρόχρωμα μπλουζάκια).

3) Μπλούζες φτιαγμένες από λικρα (?) λαστιχωτές, δεν δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

4) Πλύσιμο, όχι πάνω από 40 βαθμούς (max).

Δημοσ.

στο πλύσιμο το σχέδιο να είναι προς τα μέσα

ιδέα

2 γραμμές οριζόντιες (διαφορετικά χρώματα) προς τα κάτω της μπλούζας και άλλες δύο κάθετες σε αυτές στα δεξιά

(ανάμεσα στις γραμμές να υπάρχει κενό )

• Moderators
Δημοσ.

Η δικη μου ιδεα ειναι να σκιτσαρεις εσυ οτιδηποτε αστειο, προσωπο, σκηνη whatever, να το σκαναρεις, να βελτιωσεις το background και να το τυπωσεις.

Aν ξερεις και τι θα εκανε τα παιδια να γελανε ή να χαιρονται ειναι ιδανικο (βασικα εδω παιζει και η ηλικια τους).

Δεν ξερω αν "το χεις" με το σχεδιο, αλλα αν δεν "το χεις" μπορει να βγει ακομα καλυτερο. :-)

Δημοσ.

...Ντίσνεϊ κι αηδίες. Φτιάξ' τους κάτι σημερινό - που σίγουρα θα τα εντυπωσιάσει κι όλας :

!cid_image002_jpg@01CAB462.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...