nikos159 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 πριν λιγο καιρο εβαλα 7 και και εχω ενα προβλημα δεν μπαινε στο ιντερνετ ,ενω τισ πρωτεσ φορεσ που τον ανοιξα (και ειχα 7) ειχε ιντερνετ.ενασ γνωστοσ μου μου ειπε πωσ χρειαζετε ενα προγραμμα για να εχει ιντερνετ (οχι περηγητη ιντερνετ(firefox κ.α.)) ποιο ειναι αυτο και που μπορω να το βρω επισησ ποια αλα προγραμματα ειναι απαραιτητα για τη καλη λειτουργεια των 7??????? Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το router???? ευχαριστω εκ των προτερων
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αν καταλαβα καλά (μα και εσυ γράφε λίγο καλύτερα - γιατί βιάζεσαι τόσο) έχεις πρόβλημα με οδηγούς/drivers. Με ποιο τρόπο συνδέεται ο υπολογιστής σου, με το router; Με καλώδιο; Ασύρματα;
nikos159 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ο υπολογιστης συνδεετε με καλωδιο στο router και δεν εχει ιντερνετ το laptop που συνδεετε ασυρματα στο router εχει ιντερνετ οταν εβαλα το καλωδιο που παει στον υπολογιστη στο laptop, το laptop δεν ειχε ιντερνετ,γι' αυτο λεω οτι μπορει να εχει προβλημα το router εσεισ τι λετε???
isay Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ο υπολογιστης συνδεετε με καλωδιο στο router και δεν εχει ιντερνεττο laptop που συνδεετε ασυρματα στο router εχει ιντερνετ οταν εβαλα το καλωδιο που παει στον υπολογιστη στο laptop, το laptop δεν ειχε ιντερνετ,γι' αυτο λεω οτι μπορει να εχει προβλημα το router εσεισ τι λετε??? Έτσι μπράβο. Αυτές είναι χρήσιμες πληροφορίες. Όλες τις παρακάτω δοκιμές θα τις έκανα με το Laptop Α.Θα δοκίμαζα άλλο καλώδιο και μάλιστα κοντό. (όχι κανένα 20 μετρο) Β.Θα έβαζα το καλώδιο σε άλλη θύρα του router γιατί ίσως η θύρα είναι χαλασμένη. Ποιο router έχεις και πόσες θύρες-εισόδους έχει; Θεωρώ αυτονόητο ότι κατά τι διάρκεια των δοκιμών, έχεις ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ την ασύρματη κάρτα του φορητού περιμένεις τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα για να δεις αν έχει Internet έχεις απενεργοποιήσει το firewall Στο router δεν έχεις ορίσει "καρφωτές" ip για κάθε pc. Τέλος δυο ερωτήσεις: Τα windows στο laptop είναι από τη μαμά τους ή τα έχεις περάσει εσύ; Αν τα έχεις περάσει εσύ, έχει drivers για την κάρτα δικτύου Όταν συνδέεις καλώδιο, ανάβει κάποιο λαμπάκι επάνω στον router και ένα λαμπάκι επάνω στο μηχάνημα; (laptop ή σταθερό)
sotos81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Για μενα ειναι θεμα καλωδιου πρωτα και μετα θυρας.Αλλα πρωτα δοκιμασε να αλλαξεις τις θυρες οπως λεει και ο isay και μετα αν δεν, δοκιμασε κανενα αλλο καλωδιο.Θεμα drivers δεν νομιζω να υπαρχει γιατι τα 7 τουλαχιστον εγω σε οσα pc τα εχω περασει δεν ειχα κανενα προβημα τουλαχιστον με καρτα δικτιου γιατι βρισκει τους drivers αυτοματα.Ελεγξε λιγο και τις ενημερωσεις των windows.
nikos159 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Λοιπον, isay πρωτον είναι σταθερος υπολογιστησ [αυτά που λεω για το ΛΑΠΤΟΠ είναι ένα πειραμα που εκανα(εβαλα το καλωδιο που παει στον υπολογιστη στο laptop και το laptop δεν ειχε ιντερνετ,γι' αυτο λεω οτι μπορει να εχει προβλημα το router το οποιο είναι 1 χρονων,επισης αγορασα καινουργιο καλωδιο )] Τα windows 7 τα εβαλα εγω με τη βοηθεια ενως γνωστου μου Οσο για τους drivers τις πρωτες 4 μερες που ειχα 7 μια ειχε ιντερνετ και μια δεν ειχε τα λαμπακια απο το rouder αναβουν οπωσ αναβαν παλια μονο ενα δεν αναβει που ειναι για το usb το οποιο δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο sotos81 το καλωδιο το αντικατεστησα με ενα καινουργιο και τισ θυρεσ τισ εχω αλλαξει πολλεσ φορεσ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΞΩ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ??????? δηλαδη εγω το μονο που εχω να κανω ειναι να βαλω τον driver δικτιου σωστα???
guido Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 βασικά παίζει και το laptop και να έχει μπει αυτοματα σε κανα άλλο ασυρματο δίκτυο , και να μην έχεις γενικά internet και να ψάχνεσαι τσάμπα με τα καλώδια κτλ. δεν τσεκάρεις μία σε ποιο wireless έχει μπει το laptop;
nikos159 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 το laptop παιρνει κανονικοτατα ιντερνετ απο το rouder το εψαξα και τελικα πρεπει να κανω εγκατασταση τον driver της καρτασ δικτιου τον οποιο δεν μπορεσα να βρω Texas Instruments CDC Ethernet/RNDIS ADAPTER εχαι κανεισ ιδεα απο που μπορω να τον κατεβασω????? please help
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 το laptop παιρνει κανονικοτατα ιντερνετ απο το rouder το εψαξα και τελικα πρεπει να κανω εγκατασταση τον driver της καρτασ δικτιου τον οποιο δεν μπορεσα να βρω Texas Instruments CDC Ethernet/RNDIS ADAPTER εχαι κανεισ ιδεα απο που μπορω να τον κατεβασω????? please help αυτο ειναι το chιpset της καρτας σου και οχι η μαρκα φιλε
_Anonymous_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 τοξερω αυτο αλλα που μπορω να το βρω???? Δεν εχω κατι να απαντησω σε αυτη την ερωτηση φιλε μου. Για ριξε μια ματια στο device manager, ή κατεβασε καποιο utility που σου δειχνει τα υλικα του υπολογιστη σου. Υπαρχουν αμετρητα τσαμπε softs, τετοιου ειδους
filip123go Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δεν έχεις καθόλου ίντερνετ (δείχνεi ότι δεν έχεις συνδεδεμένο καλώδιο) η είσαι σε δίκτυο με περιορισμένη συνδεσιμότητα (έχει ένα θαυμαστικό στο εικονίδιο στον γραμμή έναρξης)...?
nikos159 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 μολισ ανοιξει δειχνει οτι φορτωνει(δειχνει το κυκλο που γυρναει) γiα πολλη ωρα και γραφει undentified net work μετα απο λιγο δειxνει θαυμαστικο και γραφε undentified network no access
nikos159 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 μολισ ανοιξει δειχνει οτι φορτωνει(δειχνει το κυκλο που γυρναει) γiα πολλη ωρα και γραφει undentified net work μετα απο λιγο δειxνει θαυμαστικο και γραφε undentified network no access
filip123go Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν τρέξεις το διαγνωστικό των windows τι σου λέει...? Πρόβλημα με dns η IP μου θυμίζει... Για δοκίμασε να τα βάλεις αυτόματα, αν δεν τα έχεις ήδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.