maxim5000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Καλησπέρα και καλο μήνα σε όλους! Συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει γραφτεί κάτι αντίστοιχο (έψαξα και δεν βρήκα κάτι). Έχω ένα pstn router και θέλω να το συνέσω σε isdn γραμμή. Υπάρχει κάποια συνδεσμολογία που να μπορώ να το πετύχω αυτό; (έστω και αν "χάσω" τη μία γραμμή) Υ.Γ. Το router δεν συγχρονίζει όταν συνδέω τη γραμμή μετά το splitter.
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 καταρχήν πρεπει να αναφέρεις ποιο ρουτερ εχεις. Υπο φυσιολογικές συνθηκες αυτό δεν γίνεται... Υπήρχαν βεβαια κάποια μοντέλα που με firmware upgrade λεγεται οτι δουλευαν.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 δεν εχω ακουσει για belkin να γινεται να κανεις αλλαγη το annnex του.απλα αναρωτιεμαιμε ποιος ο λογος να εχεις isdn γραμμη γενικα και δεν την σταματας
maxim5000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μα προφανώς για να έχω 2 γραμμές στο σπίτι ..
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 την δευτερη γραμμη και τριτη γραμμη ακομα μπορεις να την εχεις voip και πιο φτηνα θα ειναι και θα μπορει να ειναι και με αλλο νουμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.